unist_gp написа:acmilan написа:unist_gp написа:ами фен е на Мъри човекът, какво искате на Надж Шенской или Вили Вуцов ли да симпатизира?и аз съм фен на Мъри
Шенсой и Виливуц са ми идоли
Берлускони взел Шенсой за тренер на Милан, че ще печелят повече точки отколкото с Леонардо!!!![]()
обяснява за сделката в клипа
![]()
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=RJj4hlbXD74[/youtube]
Клубни изказвания на Ивайло Йовчев
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- fabregas_949
- Контакти:
Re: Клубни изказвания на Ивайло Йовчев
[center][wrapimg=]http://img708.imageshack.us/img708/6629/55829510150908834689008.jpg[/wrapimg][/center]
tprodanov написа:Много по правилно е да отбележиш, че той изпусна времето да придобие нови знания и зацикли в едни и същи, още в Левски. И че няма хъс.
Когато парите говорят всичко остава на втора линия.
Защо Мъри не предпочете да се развива и учи в треньорската професия, а отиде да си губи времето в Литекс?

Кого видя - наско, мъри? Нещо не схващам. Литекс е такъв отбор, че и САФ да дойде ще е все тая, пак 3то място. Изобщо не е критерий за Мъри. Много по правилно е да отбележиш, че той изпусна времето да придобие нови знания и зацикли в едни и същи, още в Левски. И че няма хъс.
tprodanov
Добре де аз не те разбирам теб. пишеш, че бил зациклил, нямал знания, нямал хьс. Ти какво му харесваш ? Или да му плащат 30 000лв. заплата, да се учи, като селекционер на националния отбор, да се поушлайфа на наш грьб.
tprodanov
Добре де аз не те разбирам теб. пишеш, че бил зациклил, нямал знания, нямал хьс. Ти какво му харесваш ? Или да му плащат 30 000лв. заплата, да се учи, като селекционер на националния отбор, да се поушлайфа на наш грьб.
Ми именно това е в основата на моя негативизъм към него. Да беше изкарал една година в Барса или Аякс, щеше да има много по-голямо бъдеще.
ПП Къде казвам, че го харесвам? Казвам, че от всички некадърни тук, той е най-малко некадърния.
ПП Къде казвам, че го харесвам? Казвам, че от всички некадърни тук, той е най-малко некадърния.
Този го мислех,за по-свестен,ама...се изложи като Мъри в Кипър.
Само Черно море.