За мен Любо Пенев е много слаб треньор, който медиите превъзнасят, тъй като игра три мача с много слаби противници- Италия не дойде с най-доброто и не игра най-добрия си футбол, същото се отнася и за Дания, но това си е по-скоро техен проблем, моят проблем е, че България продължава да играе доста селски футбол, разчитайки на индивидуални изяви, каквито бяха шутовете на Миланов и Манолев срещу Италия....
Ще трябва да катастрофираме в Чехия, за да се осъзнаят доста хора...
Преди да започнете да псувате, искам само да кажа, че няма да имам нищо против Пенев и неговата "чета" да ме опровергаят, връщайки се с трите точки от Чехия!!!
Ще се върна в този форум, за да се извиня!
Любо Пенев - Фен тема
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Сър Любо Пенев
nikoko написа:За мен Любо Пенев е много слаб треньор, който медиите превъзнасят, тъй като игра три мача с много слаби противници- Италия не дойде с най-доброто и не игра най-добрия си футбол, същото се отнася и за Дания, но това си е по-скоро техен проблем, моят проблем е, че България продължава да играе доста селски футбол, разчитайки на индивидуални изяви, каквито бяха шутовете на Миланов и Манолев срещу Италия....
Ще трябва да катастрофираме в Чехия, за да се осъзнаят доста хора...
Преди да започнете да псувате, искам само да кажа, че няма да имам нищо против Пенев и неговата "чета" да ме опровергаят, връщайки се с трите точки от Чехия!!!
Ще се върна в този форум, за да се извиня!
Oт такива национални предатели прошка не искаме! Айде, лягай да спиш!
Всичко насъросахте в тоя форум...Батмане,батмане...и ти другарю Ким..(или който е там,не ги различавам)....то благодродник до благородника,мила твоя майноле....наздраве! И успех на Любо..Съра...!
Браво на Любо 

Re: Любо Пенев - Фен тема
Тоя отбор няма нищо общо с отбора на Матеус, това е важното, че Италия и Чехия са с по-добри футболисти, си го знаеме и без nikoko. А дали е силен само в мотивацията ще видим, друго е рано да се оценява, след 3 мача, та споко...
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.
Някои разбирачи пишат че Любо не разбирал и бил слаб треньор,не знам, от това което видях и в ЦСКА и в Литекс и сега в национала тази теза не ми се вижда реална по скоро обратното доста си го разбира футбола и футболистите, то не е нужно да измисляш някакви извънземни тренировки или схеми ,а да можеш да изцедиш максималното от играчите които си повикал и да те разбират какво искаш от тях и да ти повярват.
- we are the champions
- Контакти:
Селекционерът на българския национален отбор Любослав Пенев изрази оптимизъм за класирането на тима за Световното първенство в Бразилия догодина.
Наставникът заяви по време на пресконференцията след победата над Казахстан с 2:1, че е доволен от представянето на своите момчета и в двете изиграни контроли.
„Очаквах труден мач с Казахстан. Така се и получи, двубоят беше много труден и за двата състава. Искам да поздравя всички футболисти, показаха добра игра. Подготвихме се добре за този мач. Доволен съм от момчетата си, те се вложиха на 100 процента в този двубой и изпълниха тактическите насоки. Не успяхме да се възползваме от шансовете си през първото полувреме, а по време на почивката им казах, че искам да пресират повече и да атакуват“, сподели Любо Пенев.
„Във всеки мач се стараем да използваме тактиката, защото искаме да побеждаваме. И мачът с Япония и двубоят с Казахстан бяха трудни. Това са два много различни отбора с различен стил и футболна философия. Като цяло, нашите съперници използваха еднаква тактика, особено през второто полувреме“, допълни селекционерът на България.
„Удовлетворен съм от мача с Япония, който изиграхме. Но за да продължим да прогресираме, трябва да подобрим играта си и да изпълняваме целите, поставени пред нас. Разбира се, ние пожелаваме успех на Япония за Световното първенство в Бразилия. Възможно е и там да се срещнем“, завърши оптимистично Любо Пенев.
Наставникът заяви по време на пресконференцията след победата над Казахстан с 2:1, че е доволен от представянето на своите момчета и в двете изиграни контроли.
„Очаквах труден мач с Казахстан. Така се и получи, двубоят беше много труден и за двата състава. Искам да поздравя всички футболисти, показаха добра игра. Подготвихме се добре за този мач. Доволен съм от момчетата си, те се вложиха на 100 процента в този двубой и изпълниха тактическите насоки. Не успяхме да се възползваме от шансовете си през първото полувреме, а по време на почивката им казах, че искам да пресират повече и да атакуват“, сподели Любо Пенев.
„Във всеки мач се стараем да използваме тактиката, защото искаме да побеждаваме. И мачът с Япония и двубоят с Казахстан бяха трудни. Това са два много различни отбора с различен стил и футболна философия. Като цяло, нашите съперници използваха еднаква тактика, особено през второто полувреме“, допълни селекционерът на България.
„Удовлетворен съм от мача с Япония, който изиграхме. Но за да продължим да прогресираме, трябва да подобрим играта си и да изпълняваме целите, поставени пред нас. Разбира се, ние пожелаваме успех на Япония за Световното първенство в Бразилия. Възможно е и там да се срещнем“, завърши оптимистично Любо Пенев.
Има ли още някой плювачи против Любо Пенев? Аз мисля, че е заслужава много големи похвали, затова че от този умрял отбор, направи отбор способен да се противопостави достойно на всеки добър тим! От мен: БРАВО ЛЮБО! Продължавай все така, УСПЕХ И КЪСМЕТ!
И да не успеем да стигнем до баражите,според мен Пенев трябва да води националният и в квалификациите за европейското.
mikichan написа:И да не успеем да стигнем до баражите,според мен Пенев трябва да води националният и в квалификациите за европейското.
Ще стигнем до баражите, ако бием Италия ще се претендент за 1-вото място! Тоя мач може да ни се окаже ужасно силен трамплин за следващите 2 гостувания, а мача с Чехия стадиона ще се пръсне!