Любослав Пенев обяви групата за Македония
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- we are the champions
- Контакти:
Re: Любослав Пенев обяви групата за Македония
Пламен Илиев ?! жив да не бях,ама жив съм.... 

- trimontium
- Контакти:
Бодуров е отличен футболист, който в настоящия момент не е в добра форма. Имам резерви и към Данчо Христов, въпреки старанието му. Галчев определено е пренебрегнат - заслужаваше повиквателна на 100%, тъй като е в отлична форма.
[rimg]http://wiki.openstreetmap.org/w/images/c/cf/12_black_yellow-round.svg[/rimg]
- Tribune East 1912
- Контакти:
Групата е долу-горе нормална, с изключение на трагичния Пламен Илиев, както и странния Гаджев, който обаче за национала винаги се надъхва, така че може би за второто има обяснение. Радващо е, че повикаха Венци Христов, има качаства момчета. Още по-радващо е, че няма нито един от ЦСКА София, което говори, че Пенев е обективен. Дано момчетата се подготвят добре за оставащите важни мачове от квалификациите.
Доволен съм от повиканите 

Любо е извикал най-доброто към този момент. Имам доверие в него, че ще изкара максимума от потенциала, с който разполага. Като бероец няма как да не съм щастлив от повиквателната на Венци Христов, на България й липсва точно нападател и смятам, че Венци заслужава да получи шанс да покаже какво може. С футболисти като Жоро Миланов, Попето, Манолев и Сашо Тонев около него, смятам, че може да се превърне в така нужния ни реализатор. Мариян Огнянов и Тодор Неделев също заслужаваха повиквателни, нямам претенции и около останалите от групата. Не знам какво толкова сте се втренчили в третия вратар, просто е нужен за тренировките. Да, Пламен Илиев е в ужасна форма и можеше примерно Китанов да бъде извикан, но това е последният ни проблем. Гаджев е абсурден в Левски, но в националния изгради силна двойка с Дяков, която Любо не иска да разбива. Там имаме и Ицо Златински. Въобще, този национален отбор заслужава голямо доверие и подкрепа. Успех на момчетата в предстоящите мачове и срещу Чехия всички на стадиона 

Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
- hienizator
- Контакти:
Според мен повиканите са добре с оглед на това,че е приятелски мач! Дано новите усетят какво е да си в националният отбор и се раздадат до край, защото първото впечатление е много важно.Що се отнася до формата на някои от играчите като Пл. Илиев,Гаджев и Г. Илиев,аз съм забелязал че играчи в подобна моментна форма биват подкрепяни от Любо Пенев и то с основание .. както има една приказка формата е временна,класата е вечна,което си има и своите изключения като Божинов да речем! Като цяло отбора ни не е лош,но на мен лично ми се иска да имаме още един много стабилен централен защитник,който да играе в добър европейски отбор,в тази връзка пожелавам на Бодуров да излезе и той зад граница това ще е от голяма полза за отбора. Колкото до Генков,да той е добър то се вижда,но получи доста шансове в националния и си мисля,че трябва да стане голмайстор и да поведе Левски иначе трудно ще бъде викнат!
Любо Пенев, е взел най- доброто в момента! Галчев, ще има място в националния, след някой друг месец правилен футбол! Мъри, ще го научи как да прави нарушения без да получава картони и тогава може да стане национал! 

-
- Контакти:
Като Заменим Гаджев с Галчев и Пламен Илиев със Китанов щеше да е по-добре,но Любо се е спрял на това за сега има успех така,че неможем да сме недоволни.В по-начален период от кариерата си Йордан Христов беше крило или се лъжа?Нека феновете на Ботев да кажат!Опасните атаки срещу Ботев идват именно от неговата зона срещу по-добро крило не му се получава.
- aisogludingfioler
- Контакти:
Това ни е наличното. С изключение на Пламен Илиев и Гаджев, които са просто в покъртителна форма, останалите са окей. Явно не иска да нарушава колектива, защото Любо си вика Владко от край време, независимо как играе. Иначе от нашите като че ли само Цецо Генков заслужава повиквателна. Останалите са..... 
Да, Христов още в началото като играеше в Спартак го раздаваше крило. В Ботев го върнаха на бека и като че ли там е по-ефективен.

САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! написа:Като Заменим Гаджев с Галчев и Пламен Илиев със Китанов щеше да е по-добре,но Любо се е спрял на това за сега има успех така,че неможем да сме недоволни.В по-начален период от кариерата си Йордан Христов беше крило или се лъжа?Нека феновете на Ботев да кажат!Опасните атаки срещу Ботев идват именно от неговата зона срещу по-добро крило не му се получава.
Да, Христов още в началото като играеше в Спартак го раздаваше крило. В Ботев го върнаха на бека и като че ли там е по-ефективен.
Браво на Любо много точно виждане ,е то 30 човека не може да извика или който на всеки от нас му се иска и на всеки да угоди ,много ясно че някой ще отпадне, и за мен Галчев в момента е много по добър и по постоянен от Гаджев, но какво да се прави всеки треньор си има негови виждания и разбирания,много се кефя че е повикан Христов много ми допада играта му, малко в дефанзивен план трябва да подобри нещата и е супер,един Йордан Господинов с опита си е много по добра опция от Пацо в момента, но така е треньорски схващания за нещата ,трябва да му се доверим.