С какво Мъри е по-добър от Стоичков?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Re: С какво Мъри е по-добър от Стоичков?

Мнениеот marmi52 » 15 окт 2009 21:35

:mrgreen:

Да сравняваш посредственик като Мъри Стоилов с Христо Стоичков е направо смешно ! :shock:
Всъщност, кой беше тоя Мъри Стоилов ?!
Аааа, да ! Онзи дето направи най-силните си мачове в залеза на кариерата си като играч на "Славия" в сезона, когато Маджо купи на белите така чаканата от десетилетия титла !
Абе, вие гавра със Стоичков ли си правите, че го сравнявате с Мърльо или просто сте на 15-16 години и не помните Стоилов какъв слаб и безличен футболист беше ?!?!?! ...
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

mitropolis
Контакти:

Мнениеот mitropolis » 15 окт 2009 22:55

marmi52 написа::mrgreen:

Да сравняваш посредственик като Мъри Стоилов с Христо Стоичков е направо смешно ! :shock:
Всъщност, кой беше тоя Мъри Стоилов ?!
Аааа, да ! Онзи дето направи най-силните си мачове в залеза на кариерата си като играч на "Славия" в сезона, когато Маджо купи на белите така чаканата от десетилетия титла !
Абе, вие гавра със Стоичков ли си правите, че го сравнявате с Мърльо или просто сте на 15-16 години и не помните Стоилов какъв слаб и безличен футболист беше ?!?!?! ...

Става въпрос за треньорски качества не за футболни в темата .По-голямата част от футболните звезди не стават за треньори,може би само тези които играят добре с "глава" :P

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 16 окт 2009 09:51

tprodanov написа: А стоичков беше заменен от пацо, и не виждам що Мъри е намесен тук!

А Стоичков смени Пацо след ЕП 2004.После като избяга позорно след мача с Албания,Мъри води отбора в двата мача с Беларус и Пената довърши квалификациите.След махането на Пената,върнаха Пацо.Това за твое сведение,ако си забравил случайно.А сравненията между Мъри и Ицо е кой е по-малко некадърен,като треньори на нац.тим.Единия прави хиксове с Малта там и Албания тук,а другия падна от Кипър с четворка.И двамата са тотални провали и никой не може да ме убеди в противното.
Само Черно море.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 16 окт 2009 18:20

EL GALAKTIKO написа:Връщам се назад във времето и ми изниква въпроса- какво толкова обнадеждаващо в своята работа до сега видя г-н Стоилов, че реши ,че ще ни класира за ЕВРО-2012.С какво се различават резултатите му от тези на Стоичков, че да заслужава доверие за още един период от 2години?

Сега ще ти отговоря.Мъри се е доказал като треньор в клубния футбол,а за Стоичков той беше училище,както и за Стойчо,Пламен Марков и Христо Бонев.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 16 окт 2009 23:41

acmilan написа:
EL GALAKTIKO написа:Връщам се назад във времето и ми изниква въпроса- какво толкова обнадеждаващо в своята работа до сега видя г-н Стоилов, че реши ,че ще ни класира за ЕВРО-2012.С какво се различават резултатите му от тези на Стоичков, че да заслужава доверие за още един период от 2години?

Сега ще ти отговоря.Мъри се е доказал като треньор в клубния футбол,а за Стоичков той беше училище,както и за Стойчо,Пламен Марков и Христо Бонев.

Извини ме,acmilan,ама между клубен и национален треньор има разлика.Мъри,може да се е доказал в Левски,но само до участието в ШЛ.След това само издънки.
Само Черно море.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 16 окт 2009 23:44

Гарфилд,така е,последният му сезон в Левски беше много слаб.Аз просто направих сравнение с предишните треньори,за които националният отбор беше като сефтето :lol: И логично не се получи много добре :mrgreen:
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 17 окт 2009 00:00

acmilan написа:Гарфилд,така е,последният му сезон в Левски беше много слаб.Аз просто направих сравнение с предишните треньори,за които националният отбор беше като сефтето :lol: И логично не се получи много добре :mrgreen:

Съгласен съм.Казх ти онзи ден,че Мъри зацикли след мачовете с Киево.И ако го оставят,не виждам отбора никак,ама никак не го виждам...И ще гледам националния от дъжд на вятър.С Грузия например,обръщах на Канал1 само като имаше гол.Бях със слушалките на GSM-а и слушах Гонга,докато гледах един филм.Изобщо не съм оптимист за нац.тим с Мъри.Ще продължи да се дъни.
Само Черно море.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 17 окт 2009 00:01

garfild8 написа:
acmilan написа:Гарфилд,така е,последният му сезон в Левски беше много слаб.Аз просто направих сравнение с предишните треньори,за които националният отбор беше като сефтето :lol: И логично не се получи много добре :mrgreen:

Съгласен съм.Казх ти онзи ден,че Мъри зацикли след мачовете с Киево.И ако го оставят,не виждам отбора никак,ама никак не го виждам...И ще гледам националния от дъжд на вятър.С Грузия например,обръщах на Канал1 само като имаше гол.Бях със слушалките на GSM-а и слушах Гонга,докато гледах един филм.Изобщо не съм оптимист за нац.тим с Мъри.Ще продължи да се дъни.

Не знам,дано не си прав :cry:

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 17 окт 2009 00:06

И аз не искам да съм прав.Честно ти казвам.Искам нац.тим,да върви,но с Мъри...след мача с Ейре тук,почти се отчаях.
Само Черно море.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 17 окт 2009 00:11

garfild8 написа:И аз не искам да съм прав.Честно ти казвам.Искам нац.тим,да върви,но с Мъри...след мача с Ейре тук,почти се отчаях.

Уважавам мнението ти.За съжаление има някои екземпляри,които желаят провал на националния отбор,защото еди кой си му е треньор.Това е пълен идиотизъм.Радвам се,че не мислиш така.Иначе аз също не съм кой знае какъв оптимист,просто смятам,че в България това е най-добрият треньор.И аз искам да дойде Капело и съм убеден,че с него ще минем и групи на голямо първенство,но това няма да стане.Ако е някой средняк,изгонен отвсякъде,а той неминуемо ще е такъв,за да поеме България в момента,предпочитам Мъри.

Върни се в “Национален отбор”