Пената послуша Уркото, вика великия Венци Христов

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

urkoto

Re: Пената послуша Уркото, вика великия Венци Христов

Мнениеот urkoto » 05 авг 2013 15:57

sandi74 написа:Евала,аркадаш.Който си го разбира футбола си го разбира,всичко останало е трошене и щракане по клавиатурите от доказани лаици бъкел не вдяващи нищо от това изключително странно и супер непознато за тях животно футбола.Факт.

Факт.

sandi74 написа:Фактите са си факти,а когато те говорят и ние богопомазаните педагози по тази проста и изключително интересна игра футбола сме длъжни да замълчим.

Точно, кратко и ясно. Фактите са си факти. Поздравления за гениалното мнение 8-) За ужас на всички балъци у форума 8-)
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

sandi74

Мнениеот sandi74 » 05 авг 2013 16:47

urkoto написа:
sandi74 написа:Евала,аркадаш.Който си го разбира футбола си го разбира,всичко останало е трошене и щракане по клавиатурите от доказани лаици бъкел не вдяващи нищо от това изключително странно и супер непознато за тях животно футбола.Факт.

Факт.

sandi74 написа:Фактите са си факти,а когато те говорят и ние богопомазаните педагози по тази проста и изключително интересна игра футбола сме длъжни да замълчим.

Точно, кратко и ясно. Фактите са си факти. Поздравления за гениалното мнение 8-) За ужас на всички балъци у форума 8-)

Факт,факт,факт и отново факт.Нижем ние факт след факт за ужас на лаиците и слепците но те пак не проглеждат и по-добре че пази боже сляпо да прогледа. ;)

Потребителски аватар
El Commandante

Мнениеот El Commandante » 05 авг 2013 17:00

Венци Христов е ОК!
Хареса ми още в началото на миналия шампионат и мисля беше в основата на тва да паднем от тях в Стара Гъзора, няма нищо лошо в тва да бъде пробван в национала...
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?

Потребителски аватар
luxorus
Контакти:

Мнениеот luxorus » 05 авг 2013 17:07

sandi74 написа:
urkoto написа:

Факт.

Факт,факт,факт и отново факт.Нижем ние факт след факт за ужас на лаиците и слепците но те пак не проглеждат и по-добре че пази боже сляпо да прогледа. ;)

А ве вие и двамата сте един голям ФаК!
I'M BLIND!IMPRESS ME!

urkoto

Мнениеот urkoto » 05 авг 2013 17:41

sandi74 написа:пази боже сляпо да прогледа. ;)

Факт. Лирическия герой го е казал още преди 100 години 8-)

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

urkoto

Мнениеот urkoto » 05 авг 2013 21:07

Вече си докладван на модераторите. Чини ми се, че вярно ще има хващане за нечий курец, но в главната роля ще си ти, а поддържаща роля извън кадър от кръста нагоре ще има някой от модераторския екип ;)

Потребителски аватар
fr3ak_boy
Контакти:

Мнениеот fr3ak_boy » 05 авг 2013 21:29

urkoto написа:
ЕМИЛ написа:Урко кандидатирай се за скаут или помощник-треньор минимум . ;)

Знаеш ли къде да пускам сиви-тата :?
Все пак съм правил Ливърпул шампиони на менажера, това не всеки го може :?

Слаба ракия си. Аз сум правил Литекс шампион на Европа с играчи като братя Миланови, Зетя, Момчил Цветанов, Сашо Цветков, Румен Руменов и т.н. 8-) 8-)[/quote]

Ако си рестартвал всеки мач по 10 пъти мога и да ти повярвам :mrgreen:
И все пак мисля, че е по-трудно и по-малко вероятно да направиш Ливърпул шампион на Англия отколкото Литекс - на Европа :mrgreen: [/quote]
Урец, не е до рестартване на мачове, а до тактика и мотивация. Едно е да играеш с 4 защитника друго е с 6 и 2 дефанзивни халфа. 8-) 8-)
Не става само със скаути, трябва и треньор. :mrgreen:
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.

Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.

Върни се в “Национален отбор”