phd написа:aleks751226 написа:по4ти вси4ки треньори които не класираха отборите си на СВЕТОВНОТО си подадоха оставката ,имат съвест и достойнство ,правете си изводите
Два и половина въпроса:
1. И това как ще помогне на нашия национален?
2. Стоичков май не си я подаде, или греша? При това играехме един супер футбол - ум да ти зайде. Сега, може би не би следвало да го отречеш, има някакви смислени действия на терена.
2,5. Написа ли плакат срещу Стоичков или поне, напсува ли го в някой форум тогава, след онези неуспешни квалификации, дето шефа на УЕФА ни беше виновен? Ако не - защо?
"Оставете Мъри до 2016г"
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- aleks751226
- Контакти:
Re: "Оставете Мъри до 2016г"
приятел не вземаи мнението ми като приварженик на ЦСКА 4е стом Е МЪРИ трябва да си ходи който и да е стом не може да ги мотивира за важните ма4ове за мен няма място в отбора ,за СТОИ4КОВ никога не сам го харесвал като треньор наи малкото като воде6е А отбора .все пак така аз мисля
!. Научих, че животът е корав, но аз сьм по-корав от него. Научих,че трябва да съм дявол, за да не ме пращат по дяволите..НАУЧИХ ГО, НО ПО ТРУДНИЯ НАЧИН!!!!И помнете - не е важно какъв е човек отвън, ако е пълен боклук отвътре...!
промени
промени
aleks751226 написа:по4ти вси4ки треньори които не класираха отборите си на СВЕТОВНОТО си подадоха оставката ,имат съвест и достойнство ,правете си изводите
Брато ето ти малко факти, за да си направиш изводите ти. От Европа се класират 13 отбора, а в квалификациите участват 53 отбора. Значи 40 отбора не са се класирали.
Ти казваш почти всички, не знам това за теб какво значи, но има не повече от 5,6 треньори подали оставки. Като минат баражите да предположим че станат 10.
И какво излиза в крайна мсетка, че 75% от треньорите не са подали оставки.
Колкото до Мъри, въпреки че съм левскар, съм против него. Проблемът е, че не виждам на този етап кой може да поеме национала. Така че май е по-добре да остане, докато се намери по-добър вариант.
aleks751226 написа:приятел не вземаи мнението ми като приварженик на ЦСКА 4е стом Е МЪРИ трябва да си ходи който и да е стом не може да ги мотивира за важните ма4ове за мен няма място в отбора ,за СТОИ4КОВ никога не сам го харесвал като треньор наи малкото като воде6е А отбора .все пак така аз мисля
само едно въпросче: от кой мач съдиш, че Мъри не ги е мотивирал?! И с Черна гора, и с Ирландия, и с Италия си играха с желание! Аз лично Бербатов не съм го виждал да тича толкова много за националния отбор от сумати време! Мога да ти дам и примери с други играчи, но тогава няма да е пост, а цял роман. Изключи мачовете с Кипър и Грузия и се замисли по въпроса, ако се сетиш за такъв мач с радост бих го обсъдил с теб!;)
-
Честно казано ( написано ) и аз вече незнам, защо се сипе тази помия върху треньорският щаб в националният отбор. Като изключим потресаващият мач срещу Кипър.....в кой друг мач, нашите се представиха слабо.....като цяло говоря, не за отделни моменти ?
Нека да поразсъждаваме......Стоилов пое отбора, буквално на пожар, преди супер важен и тежък мач, срещу Ейре....при това в Дъблин ! Много добре помня коментарите преди тоя мач......то не беше: ще ни отнесат; ще паднем с 5-6 гола; абе по добре да не излизаме на терена........обаче какво се получи ? С един осакатен състав ( липсваха 4 или 5 основни футболисти ) , ние не само че направихме равен.....но и в по голямата част от мача надиграхме домакините !
След това бихме Кипър на Васил Левски ( оказва се, че явно не е лесна работа това....справка снощният им мач срещу Италия )
Ударихме и Черна гора....не зависимо от играта, ( макар че, през второто полувреме си играхме доста сносен футбол ) резултат 4:1 не е за пренебрегване !
И след това дойде, злощастното реми с "Ботушарите" от Ейре.....които освен през първите 25 мин. и гола от статично положение, въобще не бяха от класата на на'ште, и ни отстъпваха по всички показатели на играта !
Последва загубата от Италия в Торино....в мач който, италианците биха спчелили срещу който и да било, просто защото са Италия, и си печелят важните мачове. Но и в този мач, се видя хубава игра на българите, особенно след почивката.....аз още си държа на мнението, че ако бяхме вкарали гол през второто полувреме, 10 - 15 мин. преди края, то щяхме да измъкнем равния !
И ето.....стигаме до злощастният мач срещу Кипър......но освен този мач, пак питам:
Кой е друг слаб мач на национала под ръководството на Столилов ?
Значи какво излиза.....загубата от кипърците, е инцидент, а не рецидив !
Да не забравяме, че Стоилов води България и в предишните квалификации.......в два много важни мача с Беларус......които спечелихме !
И така.....колко мача станаха......излиза, че някои искат линч за треньорското ръководство на националният отбор.......само заради една загуба.....пък била тя и от Кипър !
И аз да съм на мястото на Боби.....не бих направил промяна !
Нека да поразсъждаваме......Стоилов пое отбора, буквално на пожар, преди супер важен и тежък мач, срещу Ейре....при това в Дъблин ! Много добре помня коментарите преди тоя мач......то не беше: ще ни отнесат; ще паднем с 5-6 гола; абе по добре да не излизаме на терена........обаче какво се получи ? С един осакатен състав ( липсваха 4 или 5 основни футболисти ) , ние не само че направихме равен.....но и в по голямата част от мача надиграхме домакините !
След това бихме Кипър на Васил Левски ( оказва се, че явно не е лесна работа това....справка снощният им мач срещу Италия )
Ударихме и Черна гора....не зависимо от играта, ( макар че, през второто полувреме си играхме доста сносен футбол ) резултат 4:1 не е за пренебрегване !
И след това дойде, злощастното реми с "Ботушарите" от Ейре.....които освен през първите 25 мин. и гола от статично положение, въобще не бяха от класата на на'ште, и ни отстъпваха по всички показатели на играта !
Последва загубата от Италия в Торино....в мач който, италианците биха спчелили срещу който и да било, просто защото са Италия, и си печелят важните мачове. Но и в този мач, се видя хубава игра на българите, особенно след почивката.....аз още си държа на мнението, че ако бяхме вкарали гол през второто полувреме, 10 - 15 мин. преди края, то щяхме да измъкнем равния !
И ето.....стигаме до злощастният мач срещу Кипър......но освен този мач, пак питам:
Да не забравяме, че Стоилов води България и в предишните квалификации.......в два много важни мача с Беларус......които спечелихме !
И така.....колко мача станаха......излиза, че някои искат линч за треньорското ръководство на националният отбор.......само заради една загуба.....пък била тя и от Кипър !
- fabregas_949
- Контакти:
THE G.A.M.E написа:Честно казано ( написано ) и аз вече незнам, защо се сипе тази помия върху треньорският щаб в националният отбор. Като изключим потресаващият мач срещу Кипър.....в кой друг мач, нашите се представиха слабо.....като цяло говоря, не за отделни моменти ?
+1
Ето човекът ви го каза в прав текст, подплътено със солидни факти. Макар че и сега ще почнете..." да ама в ония мач еди кво си, срещу Италия можеше да пусне еди кой си, ... то той Мъри закопа Литекс пък ко остава с национала.. и т.н. и т.н."...
Поне веднъж не гледайте през червено/сини очила, и не хулете а помогнете с нещо. Пък дори това нещо да е само да оставите 1 треньор да направи 2 цикъла. Първият е за да се окопити и навлезе в обстановката. Да извлече поуки от грешките си. Нека като оака и 2-рия цикъл, ако искате го линчувайте, търсете му обяснение и др. Но поне дайте шанс на който и да било. Много е лесно да даваш акъл. Ама с тази защитна линия, по добре да се самоубиеш от колкото да се мъчиш да обърнеш зле тръгнал мач. Ето затова загубихме разгромно от Кипър. Защото тъкмо се съвзе отбора от шока на двата нелепи гола... и кво... Имаме нападатели, които видяхме че като започнем да играем смислен футбол, ще вкарват, ще натискат най-малкото. Имаме халфове и офанзивни и дефанзивни. Играчи които да подпомагат както напред така и отзад. Ама защита... някакви предложения за защитна линия... на първо четене не мога да се сетя за свястна 4-рка отзад, с поне единия от бековете да е с силно изразени офанзивни функции. Манолев е такъв, но на него му трябва още малко време да израстне като играч.
- BLOODRAYNE87
- Контакти:
Ектор Купер? За какво ни е ... видяхме го, отбора му остана последен в групата... ако го вземем най - много всички да ни бият с по 3-4 гола разлика
- Lord VOODOO
Oskron написа:
Станимир Стоилов е най-успешния български треньор за последното десетилетие - това е факт всичко друго са запалянковски локуми
Пич съгласен съм с теб, но при едно ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ВАЖНО уточнение: Мъри е най-успешният български треньор на КЛУБНО НИВО!!! - Недейте го забравя този факт!!! Има много специалисти в цял свят, които се представят много добре на клубно ниво и са пълна дупка, когато поемат национална гарнитура или обратното!!! В случая с Мъри е точно така! Мъри е добър клубен треньор, но не става за национален селекционер!
Отделно седи въпроса, че Мъри е добър клубен треньор само ако води Левски! Мъри е левскар до мозъка на костите си и влагаше цялото си същество, за да може отбора на Левски да постига колкото се може по-добри успехи - в това спор няма, но в същото време го видяхме каква издънка е, когато трябва да ръководи друг отбор! За справка резултатите му с Литекс!!!
Та стига сме го възхвалявали Мъри! Да за български клубен треньор е добър, но не става за треньор на националният ни отбор! Футбола, който практикува хасковлията изисква всеки ден той да работи с футболистите си и да ги учи, да им показва какво точно иска и как го иска! Като национален селекционер това няма как да стане, защото в година не знам дали му се събира и един месец да работи с футболистите, още повече, че почти винаги има някакви промени в групата на националите заради контузии и наказания!
Бижутера написа:А и трябва да отбележим,че голяма заслуга за кацането и на нацистите на луната през 40-те години има и извънземна цивилизация,която ни дава техника и съвети,а в замяна получава жив човешки материал

- EL GALAKTIKO
- Контакти:
Мъри не до 2016, а до 2066 г,едва ли до тогава,ще се роди на света по-добър треньор 

Дори след снощната гръмка победа с 6:2 продължавам да съм категоричен, че Мъри Стоилов трябва да си ходи ! Колкото по-рано, толкова по-добре !
Най-добре - преди да са почнали квалификациите за Евро 2012 !
Това ще е последното първенство за последното талантливо поколение от футболисти на България ... След Митко, Мартин, Стилиян,Валери, Благо, Митко Рангелов и сие, не виждам да идва нищо впечатляващо ...
Така че Евро 2012 ще е последен шанс за много години напред ! Ще го изпуснем ли заради един посредствен и недоказал се треньор !?

"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"