Петър Василев ми липсва !!!!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
sixtynine
Контакти:

Re: Петър Василев ми липсва !!!!!

Мнениеот sixtynine » 14 окт 2009 23:12

maximalniq написа:Натискате "мутето" :mrgreen: , пускате Дарик и сте готови.

И чувате мача с 2 секунди по-бързо от действията на терена :lol:
Изображение

fen1914

Мнениеот fen1914 » 14 окт 2009 23:20

няма такъв тъпак като "коментатора" на днешния мач. този е е....и кошмара!!! не трябвало да искаме толкова много от отбора, не сме били сила и др. такива глупости - а бе този наред ли е? няма такъв помияр нещастен като него. и на всичкото отгоре е пълен некъдърник.

Потребителски аватар
Sunway
Контакти:

Мнениеот Sunway » 15 окт 2009 05:22

fen1914 написа:няма такъв тъпак като "коментатора" на днешния мач. този е е....и кошмара!!! не трябвало да искаме толкова много от отбора, не сме били сила и др. такива глупости - а бе този наред ли е? няма такъв помияр нещастен като него. и на всичкото отгоре е пълен некъдърник.

Вярно коментатора е ПЪЛЕН ТЪПАК.Как може да кажеш, че не трябвало да се иска много.Абее ейй коментаторе, след като са облекли националната фанелка, трябва да защитават националната чест с игра и да изорават терена ако трябва.Били сме сила , т.е. бяхме 94-та година, ама той сигурно не я и помни деаа и лешпера.Биехме тогава наред и то големи отбори (Аржентина, Германия и т.н.) и само съдийската брадва с/у Италия не ни позволи да идем на финал, а го заслужавахме :cry: , най-малкото заради раздаването на футболистите по терена и милионите пред екраните.Поне спечелихме определено тогава и симпатиите на безпристрасните футболни фенове.Какво е сега, сега е разграден двор и освен 3-4 футболисти МАКСИМУМ, другите само се разкарват на терена.За съжаление е така, но дано нещата да се оправят, но трябва да почнем от главата (упс перуката :mrgreen: )
What about my broken heart
What about my broken dreams
What about the things you said
Does it matter
What about the end of this

"Coz the Best Things in Life Are FREE"

Върни се в “Национален отбор”