Фаворита ви за шампион в ЮАР ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Re: Фаворита ви за шампион в ЮАР ?

Мнениеот durex » 15 окт 2009 00:24

Според мен Дания ще са като нас през 2003.Бием наред и след като отидем на форума ни лъсват задниците :)

zarito
Контакти:

Мнениеот zarito » 15 окт 2009 00:24

За баражите е в понеделник жребия, а за световното другия месец!

Потребителски аватар
CSKA ME
Контакти:

Мнениеот CSKA ME » 15 окт 2009 00:26

durex написа:Според мен Дания ще са като нас през 2003.Бием наред и след като отидем на форума ни лъсват задниците :)

Смятам, че Дания им огромен прогрес от 2003 година насам, и имат какво да покажат. Добре се развива футбола там като цяло.И на клубно ниво също.
''Глупакът има голямо предимство пред образования човек, той винаги е доволен от себе си'': Наполеон Бонапарт

''Зная защо има толкова много хора, които обичат да цепят дърва. В тази дейност те незабавно виждат резултатите'': Айнщайн

blue_ power1
Контакти:

Мнениеот blue_ power1 » 15 окт 2009 00:27

Бразилия,Италия,Германия,Испания-това са обичайните заподозрени,плюс Аржентина,ако се класират,но изненади ще има,като Кот Д`Ивоар и Сърбия примерно....

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 15 окт 2009 00:34

Обичайните зпаодозрени Бразилия, Германия, Аржентина, Испания и Англия....Холандците са много непостоянни...очаквам отново изненада от Русия ако се класират а също така и от ЮАР и въобще от страните от Африка - Египет, Кот'д Ивоар и Гана....но все пак е световно и нищо не се знае...
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
optimistik
Контакти:

Мнениеот optimistik » 15 окт 2009 00:46

Бих желал да е Англия,но за мен неоспорим фаворит са Бразилия.Приятната изненада очаквам да са Сърбия,а е силните представяния ще са на Англия,Испания,Португалия,САЩ,ЮАР

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Мнениеот mormona » 15 окт 2009 00:53

БЕ има време до световното.Много време.Кой клуб от сега говори за представянето си през Април - Май месец.Рано е още.А ние отсега говорим за турнир след 8 месеца... Сърбия и през 2006 бяха уж някакva изненада и се гласяха за Изненада заедно с Кот'д Ивоар и се натресоха на Холандия и Аржентина в групата и сичко свърши даже за ком6иите ако не се лъжа 6-1... затовааа... има време.Дания може да намали оборотите.Сърбия също.Чили накрая ше е изненада без да ги броим даже....
:) ;)
Последна промяна от mormona на 15 окт 2009 00:54, променено общо 1 път.
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

koce
Контакти:

Мнениеот koce » 15 окт 2009 00:53

bakosan написа:На т'ва световно съм за РУСИЯ :)

стига да се класитат

Hq-team
Контакти:

Мнениеот Hq-team » 15 окт 2009 01:35

koce написа:
bakosan написа:На т'ва световно съм за РУСИЯ :)

стига да се класитат

Ще се класират, все пак това са Русия 8-) Иначе аз се надявам Англия вече да вземи световното, а голяма изненадата да направи в турнира Чили или Кот Д'Ивоар

mitaca
Контакти:

Мнениеот mitaca » 15 окт 2009 02:11

Франция разбира се ;), ако се класират де. То правилото е, че европейски отбор не става световен шампион извън Европа, но това ще е прецедент :). Италия е слаба, Испания ще прегори, комшиите също, нямат толкоз качествени резерви. А в Африка кой ще подкрепя сърбите,......освен самите сърби ;). Русия нищо няма да направи, бундесите са винаги фаворит, но много (всички) ще искат да ги препънат, а и в ЮАР са почти на своя територия, както и Англия и Холандия. Англичаните обаче нямат топки, холанците класа (или нагласа ;), което е (почти)същото).
Извън Европа? Бразилия разбира се, те си я подпират сериозно (освен ако не се класира Франция и Бразилия не ги срещне ;), тогава обикновенно губи). Аржентина с тоз треньор нямат шанс, ама дано съм лош пророк (единствения отбор извън Европа на който съм склонен малко да симпатизирам).
А иначе поживем увидим, както казват братушките ;).

Върни се в “Национален отбор”