damyanov1963 написа:samatoranaga написа:Наистина е много тъжно и единствената птичка засега е Ботев Пловдив. Колкото и да подценявате казахстанският футбол противникът на Ботев например имаше многократно по голям бюджет от този на Ботев, стадион за 200 милиона и въпреки това Ботев победи. Лошото наистина е, че отбори като Левски например вече няколко години не могат да се съвземат и затъват все повече и повече. Двубоят със средняка от Казахстан бе показен за всичко. Вчера се видя и как Ботев само два дни след евромача си победи сините без да се напряга, а само с класа.
И с човек повече от 35-та мин. + фактора домакинство и Левски без публика и треньор, само 2:1 на мъка, и то след като останаха с човек повече - никак не е добре за Ботев...
Абсолютно съм съгласен за Ботев и за победата им над Левски!
Искрено желая успех на Ботев в Л.Е. само да не забравяме,че "гръмката" им победа срещу Астана с 5 : 0 стана толкова изразителна след като започнаха да играят с човек в повече! Със слабаците от Зрински играха 11 срещу 11 и........ 1 : 1
Ако Родригес не се беше подвел и да реагира по толкова тъп начин Ботев нямаше да спечели въпросната среща. При 11 срещу 11 Левски водеше с 1 : 0 .
Само не ми казвайте и не ми хвалете и превъзнасяйте отбор чийто противник е без треньор и е с човек по-малко!