Мъри, поучи се от примера на Фатих Терим !
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Мъри, поучи се от примера на Фатих Терим !
Вижте сега, ясно е, че всички са против Мъри в тази ситуация, но Мъри ли изпусна мача с Грузия....? Мъри ли неможа да бие Черна Гора ? Мъри ли неможа да уцели топката и да я изчисти ? Мъри ли не можа да вкара в 7 мин ? Мъри ли удари гредите ??? ЗАщо вендага сега го плюем..... НЕка му се даде шанс... НЕка изкара 1 пълен цикъл..... нека покаже какво може..... Той дойде в ситуация, когато на 80% всичко беше загубено....Него му беше ясно, че Италия ще вратнахт X с Еире и че Ирландците ще вземат 90% мача с Черногорците... Това беше експеримент със състава.... Нали занпаред с тези момчета ще играем.... На тях ще разчитаме..... Да, Стоянов и Иванов бяха елементарно надигравани, но това беше първия им по-сериозен тест...... Сега ще се изкажат някои че съм ЦСКАр и подкрепям момчетата.... НЕ, левскар сам, но не беше и по различно положението и с Минев..... В бъдеще може да станат добри футболисти, но при първия им изпит се провалиха.... Има време да се докажат... За една загуба световен проблем стана... Марадона още го държат, ама ако ме питате и 1 мач не трябв6е да е начело на Аржентина.... Нека се даде шанс на момчета и ръководство и с повече работа нещата ще започнат да се получават..... 

Re: Мъри, поучи се от примера на Фатих Терим !
TodorT написа:Вижте сега, ясно е, че всички са против Мъри в тази ситуация, но Мъри ли изпусна мача с Грузия....? Мъри ли неможа да бие Черна Гора ? Мъри ли неможа да уцели топката и да я изчисти ? Мъри ли не можа да вкара в 7 мин ? Мъри ли удари гредите ??? ЗАщо вендага сега го плюем..... НЕка му се даде шанс... НЕка изкара 1 пълен цикъл..... нека покаже какво може..... Той дойде в ситуация, когато на 80% всичко беше загубено....Него му беше ясно, че Италия ще вратнахт X с Еире и че Ирландците ще вземат 90% мача с Черногорците... Това беше експеримент със състава.... Нали занпаред с тези момчета ще играем.... На тях ще разчитаме..... Да, Стоянов и Иванов бяха елементарно надигравани, но това беше първия им по-сериозен тест...... Сега ще се изкажат някои че съм ЦСКАр и подкрепям момчетата.... НЕ, левскар сам, но не беше и по различно положението и с Минев..... В бъдеще може да станат добри футболисти, но при първия им изпит се провалиха.... Има време да се докажат... За една загуба световен проблем стана... Марадона още го държат, ама ако ме питате и 1 мач не трябв6е да е начело на Аржентина.... Нека се даде шанс на момчета и ръководство и с повече работа нещата ще започнат да се получават.....
Съгласен съм ако това бяха юноши по на 17 години, а не титуляри от водещите ни отбори. Вярваш ли, че на ръководството му пука за резултатите, а момчетата ще се напънат и ще почнат сериозно да тренират?
105 години / 4 поколения ботевисти!