За Мъри, Наско, Костов, Доган...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

На линия
Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: За Мъри, Наско, Костов, Доган...

Мнениеот metodito » 11 окт 2009 16:59

UltraBlue написа:
metodito написа: Една камара футболисти ще "изгорят". Някои от тях няма да заслужават. Както това беше на Герена с ......, Коловати, Бисер Иванов...

Toва говори красноречиво че ти я разбираш тая работа .... Щом намеси тея видни футболисти тук, накара ме да се замисля за "тотално сгрешените" решения на Мъри.

И в заключение - такива като теб или са най-големите неблагодарници, или са чорбари, дето се правят на Левскари :roll: Къде беше ти приятелю 2006 година, когато Мъри постигаше "мизерните" си постижения :?: Тогава защо не плещеше тея глупости,а :?: И ти ли вярваш че титлите ни след 2000 година са дело на грандиозното управление на някой друг, освен Наско Сираков. Заради такива като теб сега сме на това положение- дето подкрепяте бездарието на Бора да слага клоуни като Вуцов и Велев за треньори... Просто ме е гнус от подлоги като вас :evil:

O, човек ако ти трябва преводач за поста ми, съжалявам. Каквото исках да кажа го казах. Мъри сгази живи хора, за да постигне тези "успехи". Разбирам да ставаше дума за треньор на малко отборче, който е станал шампион, но тук става дума за клуб, който е виждал и по-славни моменти. Стига вече. Каквото било, било. Беше супер, но свърши. О.К.? Как бих бил благодарник? Нещо не вдявам. За кое съм неблагодарник. Че подкрепям отбора, вярвам в победата и си троша нервите вместо да правя нещо друго. За съжаление, не мога. Мисля, че трябва да смъкнеш сините очила. И след това да говориш. Благодарник. Ужас.

П.с. Натири ли Мъри Бардон, Топчо и Гонзо от Левски? Наско не изгони ли Люпко? :evil: Къде е тоя космос в който живееш?

zkn
Контакти:

За куците и техните треньори...

Мнениеот zkn » 11 окт 2009 17:09

Когато треньори бяха бивши ЦСКАри отборът беше провалян от "куците" играчи на Левски.

Сега, когато треньор е Мъри, настоящите ЦСКАри играят куцо заради треньора...

А този куц отбор провали прекалено много треньори. Само преди няколко месеца отнесоха 6!!! от Сърбия и уволниха предишния.

А сега кой е наред?

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Re: За куците и техните треньори...

Мнениеот garfild8 » 11 окт 2009 23:56

zkn написа:Когато треньори бяха бивши ЦСКАри отборът беше провалян от "куците" играчи на Левски.

Сега, когато треньор е Мъри, настоящите ЦСКАри играят куцо заради треньора...

А този куц отбор провали прекалено много треньори. Само преди няколко месеца отнесоха 6!!! от Сърбия и уволниха предишния.

А сега кой е наред?

Братле,не искам да те разстройвам,ама този дето трябва да е наред за уволнение,ще се размине с уволнението.Но..дано да греша.
Само Черно море.

Потребителски аватар
optimistik
Контакти:

Re: За Мъри, Наско, Костов, Доган...

Мнениеот optimistik » 12 окт 2009 00:07

цитат: от BluMana на 11 Окт 2009 10:41

" Гледам, много споменават САЩ 94-та. Но малко се усещат, че това си беше чисто чудо (случаѝност).
От тогава така се развива и българския футбол, случаѝно, без инвестиции в спортни бази, без да се подпомага от държавата, без никаква логика.
И всеки път когато български клуб се изправи срещу някоѝ от европеѝските грандове, ние се молим за чудо.
Мачът свършва реалноста ни врахлита с всичка сила, пребираме се в къщите си, и почваме по форумите, уууууу на този уууууу на онзи.
Но пак си се надяваме на чудо, че ще се промени нещо някоѝ ще се махне друк ще доѝде и така, чакаме си чудото.
Защо са ни бази, защо да се лее пот за да се стигне до успех, защо да се наливат пари.
Единственото което ние всички като фенове на този спорт можем да направим, е само едно.
ПЪЛНО ИГНОРИРАНЕ!
Тези дет се издържат от него, да си го играят и да си го гледат.
Медиите също трябва да спрът да му обръщат внимание.
Да поставим всички дето им е мястото, в страни от обществния живот, далече от светлината на прожекторите.
Имаме добър волеѝбол, там да ходим поне го заслужават.
Има много други спортове които заслужават вниманието ни!
В Българският футбол има само минало, корупция, грозни менаджерски игри и всякакви помии.
Мисля, че това незаслужава коментар, камоли внимание. Мисля, че с тези неща неможем да се гордеем.
И си мисля, че всичко случващо се, е мъчещата ни деѝствителност от която искаме да се откъснем, поне за тези 90-т минути. Но, уви не е това спорта! "

Ей,много много си прав,само за едно не съм съгласен,за чудото САЩ `94 че е случайност.Да ама не,гледах всички мачове с очите си и вярвай ми,няма нищо случайно,дори и загубата от Италия.Видях един отбор от българи,които си повярваха,видях,че нямаше треньор,нямаше пари,нямаше менажерски интереси,нямаше черно тото.Имаше колективен дух и хора,на които не им пукаше от нищо,не спазваха никакъв режим,никакви схеми и ротации,никакви гениални тренерски решения и БФС,затова биха всяка световна футболна сила,изпречила се на пътя им,не някакви отборчета.Това не е случайност,а най-важното във спорта,това да имаш сърце,инат и вяра в себе си.За съжаление тези футболисти сега са се превърнали в бизнесмени или футболни деятели,които живеят с химерите си,че всичко във тази игра им е ясно,а други,които управляват футбола ни продължават да гледат на него като неизчерпаем източник на пари,които трябва да се вземат на всяка цена,дори и да не е в интерес на България.Свикнали да договарят мачове,точни резултати,да залагат на това и да печелят от тях,а ние в това време все се надяваме,че ще получим нашите 90 минути от 1994 г.когато улиците на страната горяха от радостта на българи,а сега горят от омразата между левскари и цесекари,фенове на отбори,играещи посредствен футбол,зависещ винаги от знаците 1х2,сложени на нечий фиш.Не си ли задавате въпроси,кои са тези хора,които дават пари за тези отбори досега,някакви мутри,трафиканти,подставени лица на депутати или партии,пишман адвокати и боклукчии,кредитни милионери,Висаджии и Сикаджии,хора силни във Хазарта и Еврофутбол,не си ли задавате въпроси ЗАЩО са те и защо дават пари и защо Луповци,Христоловци,Батковци и техни събратя от близкото минало ни правят на смешни пред самите нас и пред света,защо ги търпим и кой ги крепи и докога ще продължава тази пародия,ние ли сме най-търпеливите наивници в най-ненормалната държава та си затваряме очите и си запушваме ушите и се правим на ни чул,ни видял.докато тези палячовци на конци ни правят театър,докато кукловодите стоят в сянката и си цъкат заровете,а ние мислим,че мачът се играе сега и резултатът се решава в тези 90 минути.Пълни глупости.Надявам се,наистина,скоро да се проумее това от повече хора и без разлика кой на кого е фен,да ги игнорираме,да не залагаме,да не ходим на мачовете им,да не ги гледаме и да не им се надяваме,това си е все едно да гледаме кеч по телевизията и да си вярваме,че наистина се бият и решават мача на ринга.Ето това е футбола ни,лош,лош кеч,незаслужаваш внимание и публика.съжалявам... :evil:

Върни се в “Национален отбор”