От тия тримата правилния избор е само един
Топмьолер
Кой да замести Мъри? Манчини, Милутинович, Топмьолер?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Кой да замести Мъри? Манчини, Милутинович, Топмьолер?
Katochimoto!
Причината, поради която „нищото" не може да се превърне в „нещо", се състои в това, че то не може да се трансформира, без да изостави състоянието си на „небитие", а не може да го направи и като го изостави .
Причината, поради която „нищото" не може да се превърне в „нещо", се състои в това, че то не може да се трансформира, без да изостави състоянието си на „небитие", а не може да го направи и като го изостави .
- KIKO_ARMEETSA
- Контакти:
Докато е Перуци само Георги Първанов може да стане.
radewski написа:бора милутинович трябва да стане.не съм много сигурен ама май е бил с 5 отбора на световно.за мен тоя е феномен
Два от тях ги е класирал като домакини, това и аз го мога! Другите три са Китай, където се хвърлят огромни пари за футбол и е в слабата зона Азия; Коста Рика - добър отбор пак в лесна зона - КОНКАКАФ; и Нигерия, най-голямата и богата страна в Африка, след ЮАР, които и без него се класират винаги. А представянето им на първенствата на тези пет отбора е при различните отбори между слабо и трагично. Според мен в света има няколко милиона такива феномени, а и още няколко милиарда, които могат да станат след едноседмичен курс.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.
- Lord VOODOO
aleks751226 написа:аз сам твардо за НЕМЕЦА такав им трябва на на6ите моми4енца ,сега гледам СЪРБИЯ ,и просто не ми се мисли с отбори като тях какво ни 4ака .
Е не помниш ли какво ни се случи? 6:1 и две спасени дузпи от Гошо Петков!
Бижутера написа:А и трябва да отбележим,че голяма заслуга за кацането и на нацистите на луната през 40-те години има и извънземна цивилизация,която ни дава техника и съвети,а в замяна получава жив човешки материал

Чужденец трябва да е треньор на нац. отбор!! И според мен Топмьолер ще е най-добрия вариант, но едвали ще стане...
Томислав Русев 

С риск да подразня феновете на немеца искам да ги попитам на фона на какви негови успехи като национален селекционер толкова го искат? Справка могат да си направят за периода 2006-2008 в Грузия, където е единствения му опит на национално ниво. Едно е на клубно, където можеш да си купиш желаните играчи, друго си е национален отбор, където тренираш играчите веднъж на 2 месеца.
Parlament написа:Гошо Василев!!Само,че полвината национали ще се откажат от отбора щото ще има голям гърч.Гочето не търпи лиготии!Но дали ще му предложат?
Аз съм за.Но знаеш ли какво ще му предложат?Оня пръст на маймуната от аватара ти.Оня пръст дето стърчи най-много.

Само Черно море.
Бе то които и да доиде от тия.... ако ние неискаме да се оправим, тои няма как да ни помогне...Ще се опита и ще се махне.Все пак като види как сме забатачили сичко.Освен ако не се занимава като тренера на Чили.Зима младите таланти, тренира си ги отделно и като доиде време за мач вика и по-старшите и почват да тренират.И се класират накрая.Щото те тия дето са млади таланти в България няма къде да играят освен на поляната в парка с приятели. 

[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]
mormona написа:Бе то които и да доиде от тия.... ако ние неискаме да се оправим, тои няма как да ни помогне...Ще се опита и ще се махне.Все пак като види как сме забатачили сичко.Освен ако не се занимава като тренера на Чили.Зима младите таланти, тренира си ги отделно и като доиде време за мач вика и по-старшите и почват да тренират.И се класират накрая.Щото те тия дето са млади таланти в България няма къде да играят освен на поляната в парка с приятели.
А,някои от тях,кандидат националите,играят и в БИАД,Син Сити,Планета фолк-клуб и тем подобни.При това играят по-добре,отколкото на терена

Само Черно море.