Мъри: Искам да водя националния отбор и на евроквалификации

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
omegga megadeath
Контакти:

Re: Мъри: Искам да водя националния отбор и на евроквалификации

Мнениеот omegga megadeath » 11 окт 2009 17:23

acmilan написа:Проданов,нямам намерение да оборвам нещо,с което съм съгласен,действително посещаемостта е ниска,от тази гледна точка си прав.Помислих,че имаш предвид държавната намеса,защото съм следил твоите мнения по политически теми,като смятам,че сме на сходни(костовистки :mrgreen: )позиции ;) Омега не знам си кво си,на 20 години съм,вероятно съм момченце за теб,не съм фен на Левски,но съм на Мъри и не го крия.Аз имам право на мнение,както и ти,само че аз не се държа просташки като теб.Нямам против да спорим с аргументи,но в този форум се броят на пръстите на едната ръка хората,с които би могла да се води такава дискусия.
Не знам какъв си момченце-продължавам да те наричам така :lol: Ти си фен на Милан,на Националния отбор,подкрепяш правилния футбол на Стоилов и Сираков,същевременно киснеш само във форум Левски,когато си с цесекари подкрепяш ЦСКА,стискаш палци и за Левски....отвреме на време казваш:Да живее Локо СФ! :lol: Не знам каква дискусия трябва да водя с такъв човек

mmaryan
Контакти:

Мнениеот mmaryan » 11 окт 2009 17:27

niki_j написа:идеята е, че след като не искаш да ти се четата, ... :?:

kakvo ozna4ava tazi poslednata duma-четата, pi4 az za teb ne pi6a ni6to, ako iska6 kato vidi6 4e sam pisal az ne 4eti tova e.........!

Потребителски аватар
omegga megadeath
Контакти:

Мнениеот omegga megadeath » 11 окт 2009 17:31

mmaryan написа:
niki_j написа:идеята е, че след като не искаш да ти се четата, ... :?:

kakvo ozna4ava tazi poslednata duma-четата, pi4 az za teb ne pi6a ni6to, ako iska6 kato vidi6 4e sam pisal az ne 4eti tova e.........!
Не се коси :lol: тук всеки пише каквото му падне...

Потребителски аватар
todorK
Контакти:

Мнениеот todorK » 11 окт 2009 17:32

Мъри нямал материал ли? Алоооо!!!! Имаме играч на Ман Юнайтед, капитан на Астън Вила, много добро крило в лицето на Мартин, нападател на Парма, нападател на Борусия, бек на ПСВ. И защитата ни дори да не е на високо ниво като изпълнители мисля, че с правилна подредба може да се справи. Кипър да не би да имат по-добър материал?!?! Хора добре ли сте? Та дори ирландските дървета са по-слаби като индивидуалности. Просто с този некадърник няма как да стане. Имаме нужда от качествен треньор, ако искаме с не толкова качествени футболисти да играем на голям форум. Сега Мъри като осере и следващите квалификации ще се осетим ама късно.

stg333
Контакти:

Мнениеот stg333 » 11 окт 2009 17:34

[quote="todorK"]Мъри нямал материал ли? Алоооо!!!! Имаме играч на Ман Юнайтед, капитан на Астън Вила, много добро крило в лицето на Мартин, нападател на Парма, нападател на Борусия, бек на ПСВ. И защитата ни дори да не е на високо ниво като изпълнители мисля, че с правилна подредба може да се справи. Кипър да не би да имат по-добър материал?!?! Хора добре ли сте? Та дори ирландските дървета са по-слаби като индивидуалности. Просто с този некадърник няма как да стане. Имаме нужда от качествен треньор, ако искаме с не толкова качествени футболисти да играем на голям форум. Сега Мъри като осере и следващите квалификации ще се осетим ама късно.[/quo първите 2 да, уви мартин не е тоя мартин вече , нападателя на парма е резерва нападателя на Дормунд също, манолев да, ирландските дървета да не би да играят в горно нанадолнище ?, може да са дървета но от висшата лига на Англия факт

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 11 окт 2009 17:38

omegga megadeath написа:
acmilan написа:Проданов,нямам намерение да оборвам нещо,с което съм съгласен,действително посещаемостта е ниска,от тази гледна точка си прав.Помислих,че имаш предвид държавната намеса,защото съм следил твоите мнения по политически теми,като смятам,че сме на сходни(костовистки :mrgreen: )позиции ;) Омега не знам си кво си,на 20 години съм,вероятно съм момченце за теб,не съм фен на Левски,но съм на Мъри и не го крия.Аз имам право на мнение,както и ти,само че аз не се държа просташки като теб.Нямам против да спорим с аргументи,но в този форум се броят на пръстите на едната ръка хората,с които би могла да се води такава дискусия.
Не знам какъв си момченце-продължавам да те наричам така :lol: Ти си фен на Милан,на Националния отбор,подкрепяш правилния футбол на Стоилов и Сираков,същевременно киснеш само във форум Левски,когато си с цесекари подкрепяш ЦСКА,стискаш палци и за Левски....отвреме на време казваш:Да живее Локо СФ! :lol: Не знам каква дискусия трябва да водя с такъв човек

Не смятам за нужно въобще да се занимавам с теб,но ще го направя.Убеден съм,че не си ти човекът от двама ни,който да не вижда смисъл от дискусия с другия.Ти си крайно неприятен и жалък човек,злобно човеченце(аз смятам така да те наричам).Не знам каква е причината толкова да следиш мненията ми,в кой форум седя и т.н.,явно съм ти много интересен.Мога да подкрепям когото,каквото и когато си искам,аз подкрепям бг отборите в Европа,което за смешник като теб е ненормално,разбира се.Влизам във всички подфоруми и не следя особено кой потребител къде влиза.Не знам защо акцентираш на това,че съм фен на националния отбор,смятам,че по презумция е нормално всеки българин да е такъв.Ти си от онези вредни за обществото изроди,които могат само да мразят,да се изхождат във всяка тема,независимо дали в интернет пространството или в обществото,които гледат само в една твърдолинейна посока на принципа,който не е с нас е против нас,в случая,който не е червен е враг.Повечето ми приятели са цесекари,баща ми е левскар,гледам с тях мачове в евротурнирите и подкрепям отборите им,защото представят България.Станах от Локо СФ,заради покойния ми дядо,Бог да го прости,Берое е отборът на града ми и живея с победите и загубите му.Уважавам Мъри Стоилов и смятам,че е добър треньор,нещо,което мисля и за Любо Пенев.Може да ти изглеждам странен,но това не ме вълнува.Аз не съм почнал да се занимавам с теб,ти започна,което ми е доста непонятно.В заключение ще ти кажа,че не си ми на нивото,без да те познавам лично,съм убеден в това.Айде със здраве и те съветвам да си избиваш комплексите с някой друг.
Последна промяна от acmilan на 11 окт 2009 17:40, променено общо 1 път.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
ivo1964
Контакти:

Мнениеот ivo1964 » 11 окт 2009 17:39

Изказването на Мъри е съвсем нормално в тази ситуация. Даже е похвално, че има мнение и желание да остане. Той и да си подаде оставката, БФС няма да я приеме. Това вече сме го гледали. Той е прав и за друго - наистина нямаме бази и читави стадиони. Това вече е много изтъркано, но пък е истина!!! И как ще стане така, че някой добър чужд специалист да дойде? Не е въпросът в парите - просто ще му предложим прекрасен хотел или дом, ще му осигурим супер скъпа лимузина, ще му дадем право да избира всяка вечер между 10-ина кифли "екстра класа" и други подобни благинки. Но човекът ще иска да работи, а ние ще мукажем: "В момента има концерт на стадиона, след това трябва пак да прорастне тревичка и тогава, Г-н Капацитет." Той ще иска да отиде на друг стадион и като види там каква е "майка плаче", на момента ще си плати неустойката и ... на самолета. Това е много песимистично, но пък и то може да е истина!!!

stg333
Контакти:

Мнениеот stg333 » 11 окт 2009 18:37

ivo1964 написа:Изказването на Мъри е съвсем нормално в тази ситуация. Даже е похвално, че има мнение и желание да остане. Той и да си подаде оставката, БФС няма да я приеме. Това вече сме го гледали. Той е прав и за друго - наистина нямаме бази и читави стадиони. Това вече е много изтъркано, но пък е истина!!! И как ще стане така, че някой добър чужд специалист да дойде? Не е въпросът в парите - просто ще му предложим прекрасен хотел или дом, ще му осигурим супер скъпа лимузина, ще му дадем право да избира всяка вечер между 10-ина кифли "екстра класа" и други подобни благинки. Но човекът ще иска да работи, а ние ще мукажем: "В момента има концерт на стадиона, след това трябва пак да прорастне тревичка и тогава, Г-н Капацитет." Той ще иска да отиде на друг стадион и като види там каква е "майка плаче", на момента ще си плати неустойката и ... на самолета. Това е много песимистично, но пък и то може да е истина!!!

+10

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 11 окт 2009 18:38

:mrgreen:

Тоя МърЛЬО Стоилов или е полудял или се дрогира с нещо ... :o :shock: :evil:
След като под негово ръководство националите ни записаха най-големия резил в историята на българския футбол, човекът иска да остава да ги водел и за Европейското ... :shock: :shock: :shock:
Леле леле леле .... :evil:
И стига с тия глупости сте оправдавали тоя некадърник - нямало стадиони, нямало бази и незнам какво още нямало ... А 94-та година да не би да имаше ?!?!
Да не би КИПЪР да имат кой знае какво силно вътрешно, кой знае какви бази и кой знае какви стадиони ...
Вярно, че и това са причини, но няма ли желание и сърце да играеш в националния, да ви пикам на стадионите тогава ...
Мъри е виновен, защото именно треньора е този, който подбира играчите и той е този, който трябва да ги мотивира ...
Като не може - да не се е захващал !
Последна промяна от marmi52 на 11 окт 2009 18:45, променено общо 2 пъти.
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
omegga megadeath
Контакти:

Мнениеот omegga megadeath » 11 окт 2009 18:38

acmilan написа:
omegga megadeath написа:

Не смятам за нужно въобще да се занимавам с теб,но ще го направя.Убеден съм,че не си ти човекът от двама ни,който да не вижда смисъл от дискусия с другия.Ти си крайно неприятен и жалък човек,злобно човеченце(аз смятам така да те наричам).Не знам каква е причината толкова да следиш мненията ми,в кой форум седя и т.н.,явно съм ти много интересен.Мога да подкрепям когото,каквото и когато си искам,аз подкрепям бг отборите в Европа,което за смешник като теб е ненормално,разбира се.Влизам във всички подфоруми и не следя особено кой потребител къде влиза.Не знам защо акцентираш на това,че съм фен на националния отбор,смятам,че по презумция е нормално всеки българин да е такъв.Ти си от онези вредни за обществото изроди,които могат само да мразят,да се изхождат във всяка тема,независимо дали в интернет пространството или в обществото,които гледат само в една твърдолинейна посока на принципа,който не е с нас е против нас,в случая,който не е червен е враг.Повечето ми приятели са цесекари,баща ми е левскар,гледам с тях мачове в евротурнирите и подкрепям отборите им,защото представят България.Станах от Локо СФ,заради покойния ми дядо,Бог да го прости,Берое е отборът на града ми и живея с победите и загубите му.Уважавам Мъри Стоилов и смятам,че е добър треньор,нещо,което мисля и за Любо Пенев.Може да ти изглеждам странен,но това не ме вълнува.Аз не съм почнал да се занимавам с теб,ти започна,което ми е доста непонятно.В заключение ще ти кажа,че не си ми на нивото,без да те познавам лично,съм убеден в това.Айде със здраве и те съветвам да си избиваш комплексите с някой друг.
Просто си лъжец-забрави да уточниш за Милан-по-коя кръвна линия си свързан с него? И не обиждай-признак на слабост е ;)

Върни се в “Национален отбор”