Не знам какъв си момченце-продължавам да те наричам такаacmilan написа:Проданов,нямам намерение да оборвам нещо,с което съм съгласен,действително посещаемостта е ниска,от тази гледна точка си прав.Помислих,че имаш предвид държавната намеса,защото съм следил твоите мнения по политически теми,като смятам,че сме на сходни(костовистки)позиции
Омега не знам си кво си,на 20 години съм,вероятно съм момченце за теб,не съм фен на Левски,но съм на Мъри и не го крия.Аз имам право на мнение,както и ти,само че аз не се държа просташки като теб.Нямам против да спорим с аргументи,но в този форум се броят на пръстите на едната ръка хората,с които би могла да се води такава дискусия.
Мъри: Искам да водя националния отбор и на евроквалификации
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- omegga megadeath
- Контакти:
Re: Мъри: Искам да водя националния отбор и на евроквалификации
niki_j написа:идеята е, че след като не искаш да ти се четата, ...
kakvo ozna4ava tazi poslednata duma-четата, pi4 az za teb ne pi6a ni6to, ako iska6 kato vidi6 4e sam pisal az ne 4eti tova e.........!
- omegga megadeath
- Контакти:
Не се косиmmaryan написа:niki_j написа:идеята е, че след като не искаш да ти се четата, ...
kakvo ozna4ava tazi poslednata duma-четата, pi4 az za teb ne pi6a ni6to, ako iska6 kato vidi6 4e sam pisal az ne 4eti tova e.........!
Мъри нямал материал ли? Алоооо!!!! Имаме играч на Ман Юнайтед, капитан на Астън Вила, много добро крило в лицето на Мартин, нападател на Парма, нападател на Борусия, бек на ПСВ. И защитата ни дори да не е на високо ниво като изпълнители мисля, че с правилна подредба може да се справи. Кипър да не би да имат по-добър материал?!?! Хора добре ли сте? Та дори ирландските дървета са по-слаби като индивидуалности. Просто с този некадърник няма как да стане. Имаме нужда от качествен треньор, ако искаме с не толкова качествени футболисти да играем на голям форум. Сега Мъри като осере и следващите квалификации ще се осетим ама късно.
[quote="todorK"]Мъри нямал материал ли? Алоооо!!!! Имаме играч на Ман Юнайтед, капитан на Астън Вила, много добро крило в лицето на Мартин, нападател на Парма, нападател на Борусия, бек на ПСВ. И защитата ни дори да не е на високо ниво като изпълнители мисля, че с правилна подредба може да се справи. Кипър да не би да имат по-добър материал?!?! Хора добре ли сте? Та дори ирландските дървета са по-слаби като индивидуалности. Просто с този некадърник няма как да стане. Имаме нужда от качествен треньор, ако искаме с не толкова качествени футболисти да играем на голям форум. Сега Мъри като осере и следващите квалификации ще се осетим ама късно.[/quo първите 2 да, уви мартин не е тоя мартин вече , нападателя на парма е резерва нападателя на Дормунд също, манолев да, ирландските дървета да не би да играят в горно нанадолнище ?, може да са дървета но от висшата лига на Англия факт
omegga megadeath написа:Не знам какъв си момченце-продължавам да те наричам такаacmilan написа:Проданов,нямам намерение да оборвам нещо,с което съм съгласен,действително посещаемостта е ниска,от тази гледна точка си прав.Помислих,че имаш предвид държавната намеса,защото съм следил твоите мнения по политически теми,като смятам,че сме на сходни(костовистки)позиции
Омега не знам си кво си,на 20 години съм,вероятно съм момченце за теб,не съм фен на Левски,но съм на Мъри и не го крия.Аз имам право на мнение,както и ти,само че аз не се държа просташки като теб.Нямам против да спорим с аргументи,но в този форум се броят на пръстите на едната ръка хората,с които би могла да се води такава дискусия.
Ти си фен на Милан,на Националния отбор,подкрепяш правилния футбол на Стоилов и Сираков,същевременно киснеш само във форум Левски,когато си с цесекари подкрепяш ЦСКА,стискаш палци и за Левски....отвреме на време казваш:Да живее Локо СФ!
Не знам каква дискусия трябва да водя с такъв човек
Не смятам за нужно въобще да се занимавам с теб,но ще го направя.Убеден съм,че не си ти човекът от двама ни,който да не вижда смисъл от дискусия с другия.Ти си крайно неприятен и жалък човек,злобно човеченце(аз смятам така да те наричам).Не знам каква е причината толкова да следиш мненията ми,в кой форум седя и т.н.,явно съм ти много интересен.Мога да подкрепям когото,каквото и когато си искам,аз подкрепям бг отборите в Европа,което за смешник като теб е ненормално,разбира се.Влизам във всички подфоруми и не следя особено кой потребител къде влиза.Не знам защо акцентираш на това,че съм фен на националния отбор,смятам,че по презумция е нормално всеки българин да е такъв.Ти си от онези вредни за обществото изроди,които могат само да мразят,да се изхождат във всяка тема,независимо дали в интернет пространството или в обществото,които гледат само в една твърдолинейна посока на принципа,който не е с нас е против нас,в случая,който не е червен е враг.Повечето ми приятели са цесекари,баща ми е левскар,гледам с тях мачове в евротурнирите и подкрепям отборите им,защото представят България.Станах от Локо СФ,заради покойния ми дядо,Бог да го прости,Берое е отборът на града ми и живея с победите и загубите му.Уважавам Мъри Стоилов и смятам,че е добър треньор,нещо,което мисля и за Любо Пенев.Може да ти изглеждам странен,но това не ме вълнува.Аз не съм почнал да се занимавам с теб,ти започна,което ми е доста непонятно.В заключение ще ти кажа,че не си ми на нивото,без да те познавам лично,съм убеден в това.Айде със здраве и те съветвам да си избиваш комплексите с някой друг.
Последна промяна от acmilan на 11 окт 2009 17:40, променено общо 1 път.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
Изказването на Мъри е съвсем нормално в тази ситуация. Даже е похвално, че има мнение и желание да остане. Той и да си подаде оставката, БФС няма да я приеме. Това вече сме го гледали. Той е прав и за друго - наистина нямаме бази и читави стадиони. Това вече е много изтъркано, но пък е истина!!! И как ще стане така, че някой добър чужд специалист да дойде? Не е въпросът в парите - просто ще му предложим прекрасен хотел или дом, ще му осигурим супер скъпа лимузина, ще му дадем право да избира всяка вечер между 10-ина кифли "екстра класа" и други подобни благинки. Но човекът ще иска да работи, а ние ще мукажем: "В момента има концерт на стадиона, след това трябва пак да прорастне тревичка и тогава, Г-н Капацитет." Той ще иска да отиде на друг стадион и като види там каква е "майка плаче", на момента ще си плати неустойката и ... на самолета. Това е много песимистично, но пък и то може да е истина!!!
ivo1964 написа:Изказването на Мъри е съвсем нормално в тази ситуация. Даже е похвално, че има мнение и желание да остане. Той и да си подаде оставката, БФС няма да я приеме. Това вече сме го гледали. Той е прав и за друго - наистина нямаме бази и читави стадиони. Това вече е много изтъркано, но пък е истина!!! И как ще стане така, че някой добър чужд специалист да дойде? Не е въпросът в парите - просто ще му предложим прекрасен хотел или дом, ще му осигурим супер скъпа лимузина, ще му дадем право да избира всяка вечер между 10-ина кифли "екстра класа" и други подобни благинки. Но човекът ще иска да работи, а ние ще мукажем: "В момента има концерт на стадиона, след това трябва пак да прорастне тревичка и тогава, Г-н Капацитет." Той ще иска да отиде на друг стадион и като види там каква е "майка плаче", на момента ще си плати неустойката и ... на самолета. Това е много песимистично, но пък и то може да е истина!!!
+10
Тоя МърЛЬО Стоилов или е полудял или се дрогира с нещо ...
След като под негово ръководство националите ни записаха най-големия резил в историята на българския футбол, човекът иска да остава да ги водел и за Европейското ...
Леле леле леле ....
И стига с тия глупости сте оправдавали тоя некадърник - нямало стадиони, нямало бази и незнам какво още нямало ... А 94-та година да не би да имаше ?!?!
Да не би КИПЪР да имат кой знае какво силно вътрешно, кой знае какви бази и кой знае какви стадиони ...
Вярно, че и това са причини, но няма ли желание и сърце да играеш в националния, да ви пикам на стадионите тогава ...
Мъри е виновен, защото именно треньора е този, който подбира играчите и той е този, който трябва да ги мотивира ...
Като не може - да не се е захващал !
Последна промяна от marmi52 на 11 окт 2009 18:45, променено общо 2 пъти.
[center]
[/center]
[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]
[/center][center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]
- omegga megadeath
- Контакти:
Просто си лъжец-забрави да уточниш за Милан-по-коя кръвна линия си свързан с него? И не обиждай-признак на слабост еacmilan написа:omegga megadeath написа:Не знам какъв си момченце-продължавам да те наричам такаacmilan написа:Проданов,нямам намерение да оборвам нещо,с което съм съгласен,действително посещаемостта е ниска,от тази гледна точка си прав.Помислих,че имаш предвид държавната намеса,защото съм следил твоите мнения по политически теми,като смятам,че сме на сходни(костовистки)позиции
Ти си фен на Милан,на Националния отбор,подкрепяш правилния футбол на Стоилов и Сираков,същевременно киснеш само във форум Левски,когато си с цесекари подкрепяш ЦСКА,стискаш палци и за Левски....отвреме на време казваш:Да живее Локо СФ!
Не знам каква дискусия трябва да водя с такъв човек
Не смятам за нужно въобще да се занимавам с теб,но ще го направя.Убеден съм,че не си ти човекът от двама ни,който да не вижда смисъл от дискусия с другия.Ти си крайно неприятен и жалък човек,злобно човеченце(аз смятам така да те наричам).Не знам каква е причината толкова да следиш мненията ми,в кой форум седя и т.н.,явно съм ти много интересен.Мога да подкрепям когото,каквото и когато си искам,аз подкрепям бг отборите в Европа,което за смешник като теб е ненормално,разбира се.Влизам във всички подфоруми и не следя особено кой потребител къде влиза.Не знам защо акцентираш на това,че съм фен на националния отбор,смятам,че по презумция е нормално всеки българин да е такъв.Ти си от онези вредни за обществото изроди,които могат само да мразят,да се изхождат във всяка тема,независимо дали в интернет пространството или в обществото,които гледат само в една твърдолинейна посока на принципа,който не е с нас е против нас,в случая,който не е червен е враг.Повечето ми приятели са цесекари,баща ми е левскар,гледам с тях мачове в евротурнирите и подкрепям отборите им,защото представят България.Станах от Локо СФ,заради покойния ми дядо,Бог да го прости,Берое е отборът на града ми и живея с победите и загубите му.Уважавам Мъри Стоилов и смятам,че е добър треньор,нещо,което мисля и за Любо Пенев.Може да ти изглеждам странен,но това не ме вълнува.Аз не съм почнал да се занимавам с теб,ти започна,което ми е доста непонятно.В заключение ще ти кажа,че не си ми на нивото,без да те познавам лично,съм убеден в това.Айде със здраве и те съветвам да си избиваш комплексите с някой друг.