omegga megadeath написа:acmilan написа:Проданов,нямам намерение да оборвам нещо,с което съм съгласен,действително посещаемостта е ниска,от тази гледна точка си прав.Помислих,че имаш предвид държавната намеса,защото съм следил твоите мнения по политически теми,като смятам,че сме на сходни(костовистки

)позиции

Омега не знам си кво си,на 20 години съм,вероятно съм момченце за теб,не съм фен на Левски,но съм на Мъри и не го крия.Аз имам право на мнение,както и ти,само че аз не се държа просташки като теб.Нямам против да спорим с аргументи,но в този форум се броят на пръстите на едната ръка хората,с които би могла да се води такава дискусия.
Не знам какъв си момченце-продължавам да те наричам така

Ти си фен на Милан,на Националния отбор,подкрепяш правилния футбол на Стоилов и Сираков,същевременно киснеш само във форум Левски,когато си с цесекари подкрепяш ЦСКА,стискаш палци и за Левски....отвреме на време казваш:Да живее Локо СФ!

Не знам каква дискусия трябва да водя с такъв човек
Не смятам за нужно въобще да се занимавам с теб,но ще го направя.Убеден съм,че не си ти човекът от двама ни,който да не вижда смисъл от дискусия с другия.Ти си крайно неприятен и жалък човек,злобно човеченце(аз смятам така да те наричам).Не знам каква е причината толкова да следиш мненията ми,в кой форум седя и т.н.,явно съм ти много интересен.Мога да подкрепям когото,каквото и когато си искам,аз подкрепям бг отборите в Европа,което за смешник като теб е ненормално,разбира се.Влизам във всички подфоруми и не следя особено кой потребител къде влиза.Не знам защо акцентираш на това,че съм фен на националния отбор,смятам,че по презумция е нормално всеки българин да е такъв.Ти си от онези вредни за обществото изроди,които могат само да мразят,да се изхождат във всяка тема,независимо дали в интернет пространството или в обществото,които гледат само в една твърдолинейна посока на принципа,който не е с нас е против нас,в случая,който не е червен е враг.Повечето ми приятели са цесекари,баща ми е левскар,гледам с тях мачове в евротурнирите и подкрепям отборите им,защото представят България.Станах от Локо СФ,заради покойния ми дядо,Бог да го прости,Берое е отборът на града ми и живея с победите и загубите му.Уважавам Мъри Стоилов и смятам,че е добър треньор,нещо,което мисля и за Любо Пенев.Може да ти изглеждам странен,но това не ме вълнува.Аз не съм почнал да се занимавам с теб,ти започна,което ми е доста непонятно.В заключение ще ти кажа,че не си ми на нивото,без да те познавам лично,съм убеден в това.Айде със здраве и те съветвам да си избиваш комплексите с някой друг.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.