Мъри: Искам да водя националния отбор и на евроквалификации

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Боримечката
Контакти:

Re: Мъри: Искам да водя националния отбор и на евроквалификации

Мнениеот Боримечката » 11 окт 2009 16:56

Мъри, стига си мрънкал и си се крил зад футболистите на ЦСКА и първенството на България, а поеми отговорността, защото ти си част от трагичния роден футбол! Нали за това бе избран за национален селекционер. Да промениш манталитета и да класираш отбора на голям форум. Престани да мрънкаш при загуби и да се изтъкваш при победи! Покажи, че успехите на Левски преди три години не са случайност, а плод на твоя труд и талант!

Това изчерпва всичко!

mmaryan
Контакти:

Мнениеот mmaryan » 11 окт 2009 16:59

niki_j написа:Пиши на кирилица, че ме заболяха очите да ти чета иероглифите :)

ne 4eti lesno e, ne sam pisal nikade da SE 4ETE

niki_j
Контакти:

Мнениеот niki_j » 11 окт 2009 17:00

Това, че Мъри казва истината, явно, Боримечка, не те вълнува. Ясен си ми, че искаш да се махне. Той не се крие, а казва нещата направо с истинските им имена. Мн по-лесно ще му е да си тръгне и да остави футбола ни на произвола, защото, който и да дойде няма да миле за футбола, както Мъри. Та ако видиш на далеч и ти ще го осъзнаеш ;)
ИзображениеИзображение

mmaryan
Контакти:

Мнениеот mmaryan » 11 окт 2009 17:07

Едвам ти прочетох коментара...Разбирам, че и за теб Мъри е основния виновник за провала вчера. На какво очакваш да ги научи футболистите за 4 (четири) дена? И ти в това огромно изречение без нито един препинателен знак казваш две взаимноизключващи се неща :idea:[/quote]
ti na znacite li darji6 kato vlezem v 4as po balgarsi 6te govorim za znaci.I ne sam kazal u4i a kazah POKAJE u4i se ako ti nikoga ne si u4il tova si e otdelen vapros[/quote]

Само един въпрос ще ти задам и ще те помоля да спреш да пишеш на шльокавица, защото ме заболяха очите и мен... Какво очакваш да покаже на футболистите за четири дена?[/quote]
sajelqvam nqmam kirilica ina4e bih pisal za 4 dena 6te im pokaje6 6te otgrae6 polojenia situacii
6te pokaje6 kade sa silnite strani na otbora sre6tu koito igrae6 6te pokaje6 koi kogo podsigorqva kato ti izpusne6 koi e zad teb koi rakovodi otbranata kak se izteglqme kak pre4im da se centrira i o6te mnogo drugi drebni ne6ta.........................

Потребителски аватар
Боримечката
Контакти:

Мнениеот Боримечката » 11 окт 2009 17:09

niki_j написа:Това, че Мъри казва истината, явно, Боримечка, не те вълнува. Ясен си ми, че искаш да се махне. Той не се крие, а казва нещата направо с истинските им имена. Мн по-лесно ще му е да си тръгне и да остави футбола ни на произвола, защото, който и да дойде няма да миле за футбола, както Мъри. Та ако видиш на далеч и ти ще го осъзнаеш ;)

Проблема е,че много надалеч виждам и знаеш ли какво виждам-НИЩО!
Защо се правите на утрепани.Още в сряда ще треперят да няма пак резили.Това ръководство и тези футболисти вече са уплашени.А футбол със страх не се играе!Запомнете-Мъри и Наско не са в състояние да изкарат отбора от това състояние!
Със всичките си постове това исках да кажа.Алтернативата е чужд треньор който да има гащи след слаб мач на Бербатов другият да е на пейката.
Да видим тогава ше има ли лигаване?Писна ми от оправдания и обещания.
Не аз,резултатите го изискват!

mmaryan
Контакти:

Мнениеот mmaryan » 11 окт 2009 17:10

niki_j написа:тогава, защо си във форума :lol:

ami ne zaradi teb badi ubeden

niki_j
Контакти:

Мнениеот niki_j » 11 окт 2009 17:11

идеята е, че след като не искаш да ти се четата, ... :?:
ИзображениеИзображение

miteto_inter
Контакти:

Мнениеот miteto_inter » 11 окт 2009 17:12

Казвал реално нещата.... :lol:
Кое е реалното?
Каза,че БГ треньорите били виновни,че не тренирали "правилно" футболистите си.....е тогава той на какъв отбор беше треньор преди 2 месеца?На румънски ли....на сръбски ли?
Стоичков и Пламен Марков ги изядохте с парцалите,че не ни класираха,а за Мъри трябвало да му се даде време.Слезте на Земята!!!
Чужденец с огромен авторитет за треньор и това е!!!
И не ми излизайте с номера,че той щял да иска пари,защото тези пари ще се върнат я от реклами,я от класиране за голям форум и т.н

niki_j
Контакти:

Мнениеот niki_j » 11 окт 2009 17:14

еми това го обясни на боби, защото той дава парите :!:
ИзображениеИзображение

Върни се в “Национален отбор”