Манчини готов да поеме България?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Неутрален
Контакти:

Re: Манчини готов да поеме България?

Мнениеот Неутрален » 07 окт 2009 11:36

Никой ( в БФС ) няма интерес от чужденец треньор. Нас като фенове никой не ни брои затова казвам така.За да си начело на националите като първо трябва да си послушко и приятел с футболните босове и мениджъри. И малките деца знаят как се продават БГ футболистите. Всички знаят и мениджърите кои са и как работят. Нище не става без връзки и пари в БФС. Ако на някой му пукаше за отбора и феновете, отдавна щяха да намерят треньор от чужбина. Но проблема е че "звездите" имат думата при избора на такъв. А и те не са хора на които може да им казваш как да работят и кого да извикат(справка Пранди). Това са само малкото причини за статуквото. А за парите няма да коментирам, вижте колко взимат сега тези "спецове" и преценете сами дали бфс има или няма пари. А списъка е много дълъг с безработни и кадърни треньори, някои даже и се самопредложиха, като Топмьолер. Но явно Мъри е с класи над него и затова препочетоха него. Много дълга и широка тема. :geek:

Потребителски аватар
Masaba
Контакти:

Мнениеот Masaba » 07 окт 2009 12:32

1,5млн годишно по-добре да ги дават за образование,здравеопазване или нещо найстина важно.Според мен няма треньор,който да изстиска повече от тези футболисти,ще си вървим пак около 3-4 място в групите.

Потребителски аватар
Kiril_1006
Контакти:

Манчини-наставник на България !?!?!

Мнениеот Kiril_1006 » 11 окт 2009 13:44

Трикратният шампион с Интер Роберто Манчини проучва възможността да стане национален селекционер на България и по този начин да смени Станимир Стоилов. "Предложих на Манчини да оглави България и той започна да ме разпитва дали наистина съществува подобен вариант. Роберто ми каза, че в момента си търси работа и няма нищо против да практикува професията си в Източна Европа", споделя легендарният защитник на Левски Ники Илиев в днешния брой на вестник "Тема Спорт". Двамата се засякоха миналата седмица за демонстративен мач по случай 100-годишнината на Болоня.

В БФС са готови да изкушат Манчини с годишна заплата в размер на 700 000 евро. Бившият наставник на Интер ще получи и бонуси, в случай че ни класира за Евро 2012. Станимир Стоилов почти сигурно ще сдаде поста след настоящите квалификации, ако не се случи чудото и ни класира на световното първенство догодина в ЮАР. Освен вариантът чужденец да смени Мъри и български специалист също може да поеме националите.

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: Манчини-наставник на България !?!?!

Мнениеот PFC Litex » 11 окт 2009 13:45

Манчини в момента получава от Интер по 5 милиона евро годишно, сам си направи извод дали ще зареже тази сума.
Изображение

Потребителски аватар
fabregas_949
Контакти:

Мнениеот fabregas_949 » 11 окт 2009 13:47

Kiril_1006 написа:Трикратният шампион с Интер Роберто Манчини проучва възможността да стане национален селекционер на България и по този начин да смени Станимир Стоилов. "Предложих на Манчини да оглави България и той започна да ме разпитва дали наистина съществува подобен вариант. Роберто ми каза, че в момента си търси работа и няма нищо против да практикува професията си в Източна Европа", споделя легендарният защитник на Левски Ники Илиев в днешния брой на вестник "Тема Спорт". Двамата се засякоха миналата седмица за демонстративен мач по случай 100-годишнината на Болоня.

В БФС са готови да изкушат Манчини с годишна заплата в размер на 700 000 евро. Бившият наставник на Интер ще получи и бонуси, в случай че ни класира за Евро 2012. Станимир Стоилов почти сигурно ще сдаде поста след настоящите квалификации, ако не се случи чудото и ни класира на световното първенство догодина в ЮАР. Освен вариантът чужденец да смени Мъри и български специалист също може да поеме националите.

1. Много малко вероятно да стане, но дай Боже... не съм фен на работата му, но ако дойде ще е добре. (Ако го изплашат някои наши мутри, може и да се навие :lol: )
2.
Станимир Стоилов почти сигурно ще сдаде поста след настоящите квалификации, ако не се случи чудото и ни класира на световното първенство догодина в ЮАР.

Няма такива чудеса, не и след вчера. Бог също не може да ни помогне...
[center][wrapimg=]http://img708.imageshack.us/img708/6629/55829510150908834689008.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Сектор Б
Контакти:

Мнениеот Сектор Б » 11 окт 2009 13:47

Точно такъв треньор ни трябва. Друг е въпроса обаче дали ще дойде за толкова пари.
Изображение

Потребителски аватар
sven_goran
Контакти:

Мнениеот sven_goran » 11 окт 2009 16:28

толкова сме затънали в блатото мъри-наско, че единственият изход е треньор чужденец, който няма да е слуга на този или онзи, а ще внесе нужното спокойствие в отбора.
Ако е Роберто ще се класираме за следващото Евро. Сигурен съм
Само че това ще си останат само мечти! :shock:

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 11 окт 2009 16:39

Роберто Манчини много го харесвах като футболист още-страхотен нападател,бяха чудесен тандем с Джанлука Виали и направиха чудеса началото на 90-те в Сампдория.Като треньор стана шампион с Интер.Има опит,млад е,играел е голям футбол,какво повече се иска?Манчини е човекът,но съм 100 на 100 сигурен,че никой в БФС няма да си мръдне пръста да привлече треньор от подобен калибър.Просто би бил твърде неудобен за манипулиране,при Роберто Манчини знаете ли кога палячовци като Иван Иванов,Пламен Николов,Костадин Стоянов,Веселин Минев,Гошенцето Сърмов.....ама знаете ли кога такива палячовци ще получат повиквателна?Никога.Лъчко Танев,Емко Данчев ще могат ли да си пробутват бездарниците там,за да им уреждат трансфери?Не.И пари съм готов да заложа,че Манчини никога няма да бъде нает.Ако вземат чужденец,то ще вземат някой дето е бил тука и е в батака навързан-или Славолюб Муслин,или Люпко Петрович,или Рюдигер Абрамчик,но никгоа външен човек,никгоа такъв,който ще им сецне далаверите.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Върни се в “Национален отбор”