Мъри: Искам да водя националния отбор и на евроквалификации
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Мъри: Искам да водя националния отбор и на евроквалификации
Мъри с какви очи обвини клубните терньори че са виновни при положение, че допреди 2 месеца и той беше от тях?

Много самозабравили се хора има.
Генийче, отиди да си допиеш млякото, после поосмисли малко и може и да се сетиш кой се вълнува от футбол и кой има някакви разбирания по темата.
АЦ МИлан - не говорех за държавната намеса. Говоря, че заради 10 000 човека средно на кръг, не си заслужава да се прави каквото и да било. Българина не обича футбол, щото ако обичаше, всички дето сте толкова смели по форумите щяхте да сте на стадионите, и тогава нямаше да е геройство да се напълни един сектор, а щеше да е нормално да се напълни стадион. А до тогава - от футбол няма смисъл. Хайде, обори ме
АЦ МИлан - не говорех за държавната намеса. Говоря, че заради 10 000 човека средно на кръг, не си заслужава да се прави каквото и да било. Българина не обича футбол, щото ако обичаше, всички дето сте толкова смели по форумите щяхте да сте на стадионите, и тогава нямаше да е геройство да се напълни един сектор, а щеше да е нормално да се напълни стадион. А до тогава - от футбол няма смисъл. Хайде, обори ме

- Ticha
- Контакти:
PFC Litex написа:Мъри с какви очи обвини клубните терньори че са виновни при положение, че допреди 2 месеца и той беше от тях?
Точно така, и даже с много по-скромна селекция го биеха...тези дето уж незнаят А и Б във футбола.
И друго искам да попитам. И в Аржентина ли не се работи правилно? И там ли няма добри футболисти? Вижда се ясно какво се случва в съвременния футбол, когато един отбор няма свестен треньор и я кара на автопилот.
Футболни държави като Англия си имат тренер чужденец та ние какво?
Националния отбор не е училище за тренери .
Мъри и тази зелена муха насето, трябваше от много време да започнат с подмладяването на отбора а не да ми викат топчо в Италия.
Ясно е едно,и другите квалификации ще ги осерат но, до тогава ще е минала цяла година време и те ще са се нагушили с торба мангизи , това е целта да останат колкото се може повече в национала.После ще кажат че са имала малшанс.
Националния отбор не е училище за тренери .
Мъри и тази зелена муха насето, трябваше от много време да започнат с подмладяването на отбора а не да ми викат топчо в Италия.
Ясно е едно,и другите квалификации ще ги осерат но, до тогава ще е минала цяла година време и те ще са се нагушили с торба мангизи , това е целта да останат колкото се може повече в национала.После ще кажат че са имала малшанс.
Поне от хорски срам, трябва да си подаде оставката, Друг е въпроса дали да му я приемат. И трябва да разбере най-накрая, че с неговите "организация и дисциплина" не става. Трябва хъс и желание, трябва да гориш на терена, а не да гледаш как някой се разминава с топката и на ум отзад да го псуваш , че не ти е подал. За това футбола се играе от 11 човека , за да си помагат. Много ясно е, че Националния трньор няма да ги учи как да спират и как да си я подават. Но той е човека, който реди състава, той е човека който трябва да даде стимул на играчите и той е човекът , който трябва да накара всеки един от тях да изяде тревата (ако трябва).
tprodanov написа:Генийче, отиди да си допиеш млякото, после поосмисли малко и може и да се сетиш кой се вълнува от футбол и кой има някакви разбирания по темата.
виждам те колко и какви разбирания имаш по темата "тп роданов"!Защо за момент не си представиш,че има отбори,които събират на мач 10000 фена!А такива има!Явно завиждаш на такивата фенове,които изживяват тази приятна емоция!Вземи се засели по към центъра на България и ще разбереш и ти за миг,какви хубави неща има на този свят

по-добре малък,но твой и отпред,отколкото голям но чужд и отзад
Ми що да не иска?
Генийче, аз съм фен на отбора, който еднолично е на първо място по посещаемост в 19 от последните 20 години, та все ми се струва, че знам. Но, според теб ако 10 000 са добре, аз помня едни времена, в които националния не ни събираше. А ти ми се хвалиш с 10 000, та и говориш колко било хубаво... кви ли времена идват, заеби..
acmilan написа:Ticha написа:Досега като се проваляхме при Стойчо, Пламен Марков, Стоичков и кой ли не, всички упреквахме тях. Сега изведнъж като начело са великите и недосегаеми Наско и Мъри, проблема с футбола стана глобален, държавата е виновна, първенството ни е много слабо и незнам си какво още...треньорите не носят никаква вина, а футболистите ни са супер слаби. Направо не е истина как ви промиват мозъците.
Не се е намерил все още човекът,който да ми е промил мозъка,но ще ти кажа защо пиша това сега.1.В този форум пиша от година и съм нямал възможност да споделя мнението по време на Стойчо,Стоичков,Пенев.2.Както написах,вече осъзнавам,че проблемът не е само в треньорите.Стоя зад думите си,че Мъри и Наско са точните хора за националния отбор.
Acmilan,искаш да кажеш че точните хора(според теб)имат план 2014 година,за тотално разбиване на националния отбор.Нали ти каза че искаш Синоптика за още два цикъла

Само Черно море.