За Мъри, Наско, Костов, Доган...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
devildriver
Контакти:

Re: За Мъри, Наско, Костов, Доган...

Мнениеот devildriver » 11 окт 2009 10:14

BPFC1912 написа:
aleks751226 написа:много ми е интересно какви спе6ни мерки сте предприеме ПЕРУКАТА както каза след ма4а

Единственото спешно което може да направи е да си подаде оставката и да назначи нов конгрес на БФС.Тава ще стане , ако има поне малко капчица достойнство , но понеже у него липсва такова , отново ще търсим под вола теле.Всичко се повтаря постоянно , а кошмара с така наречения "български футбол"става все по голям.
Спород мен ще е добре на следващия кръг от А група, на всички стадиони да се издигнат плакати срещу сегашното ръководство на БФС.Нека тези хора знаят какво мислим за тях.

освен плакати,агитките на всички отбори да станем на крака с минута мълчание по случай смъртта на българският футбол.
За да има мир-чалгата в Сибир.http://www.youtube.com/watch?v=Q4An1d4r ... er&list=UL

Потребителски аватар
Levski 1914
Контакти:

Мнениеот Levski 1914 » 11 окт 2009 10:15

Истината за състоянието на българския футбол лъсва точно в такива мачове. Без значение дали говорим за националния отбор или за клубните. Ние сме си едно блато както и да го погледнеш и няма да има измъкване, ако не се направи нещо спешно. Бях го писал това и една друга тема...всички тези резили, срутените ни стадиончета и т.н. се дължи на половин век комунизъм и 20 години псевдодемокрация, която даде зелена светлина на клубните президенти да правят каквото си искат с отбори, които имат почти сто годишни истории, традиции и многобройни фенове.
Докато не почнат да изхвърлят от професионалния футбол отбори, които не покриват нужните европейски изисквания няма как да се оправим!
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

Изображение

Потребителски аватар
BPFC1912
Контакти:

Мнениеот BPFC1912 » 11 окт 2009 10:22

acmilan написа:Добре,бе,пичове,съгласен съм,че ръководството на БФС прави грешка след грешка,но защо не се замислите,че в последните няколко години се изредиха над 50 футболисти и шестима треньори и резултатът е един и същ.Нямаме футболисти,това е истината,да не би по време на Парк де Пренс и американското лято да бяха много стока Вальо Михов с обещанията за пари,които няма откъде да даде или пък брокерите,пословични с умишления фалит на банки с цел източване парите на обикновените хора?Тогава имахме 11 суперфутболисти на терена,11 мъже,11 лидера,още няколко такива на скамейката,имахме отбор,а сега има само разглезени звезделинчовци с огромни претенции,неподплатени с нищо.Боби Михайлов ли трябваше да не допуска грешките на онзи смешник Иванчо или на Пламенчо Николов?Или Бойко Борисов или Костов?Все търсим вината в ръководството,но нека осъзнаем с какъв материал разполага то.

Кажи ми какво направиха "перуката и ко" от времето когато дойдоха на власт до сега.Едно голямо НИЩО ! Можеш да си напълно сигурен че с него и ще си останат.Може да са били добри футболисти , но се оказаха калпави ръководители.А БФС не трябва да е училище за такива.За това ако трябва всяка година да се мени ръководството , докато накрая се случи на хора които наистина имат желание и воля да променят това лайняно блато - "български футбол".

SobieskiVanilla
Контакти:

Мнениеот SobieskiVanilla » 11 окт 2009 10:30

aleks751226 написа:много ми е интересно какви спешни мерки ще предприеме ПЕРУКАТА както каза след мача

Ами, ще се тръшка, че Зетя липсвал, щото щял да помогне.
Ще се тръшка, че Сина пуснал гол.
Ще се тръшка, че ...
Абе, вие луди ли сте? Какво му пука на него? Комисиона си върви, футбола ни запада. Ако смени Мъри, ще е ясно, че е сбъркал. Ако го остави - ще продължи да бърка. Защото всички са се омазали с лайна не до шията, ами 2 метра нагоре. И копаят, ли, копаят надолу!
А Зетко - ясно е, че никой не го иска. Освен Киево, които от три години му се точат :) :) :)

Потребителски аватар
Ivo1982
Контакти:

Мнениеот Ivo1982 » 11 окт 2009 10:32

Какъвто е футбола и такава е политиката,политиците осве да просят от Евробанките друго незнаят за футбола само гледат нещо да откраднет на пример като Томов,какво да си говориме тези гадинки никога няма да помогнет на футбола.....

футбола в България няма да има вече,ще си гледаме нашете СЕЛСКО първенство,а в евротурните ще ни се смеят дори малкит отбори,като национлните ни!
Последна промяна от Ivo1982 на 11 окт 2009 10:33, променено общо 1 път.
2008/09:5 купи,шампион на испания ,купата на краля,шл,супер купата на испания,супер купата на европа!
рекорд в историята на БАРСЕЛОНА

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 11 окт 2009 10:33

Те са едни същи футболисти от 10 години кажи-речи. Прав си. Но е практика да се викат футболисти отново и отново, които не стават за националния отбор. Като Телкийски, като Божинов, който се спъва в топката - вечна надежда, като Иван Иванов и Тунчев, като Чавдар Янков... Ако един чужденец види състава в последните 12-13 години ще си каже, че в България има само 2 отбора - "Левски" и ЦСКА. Добре, че Мъри води Литекс, че да вземе някой и оттам. Черно Море, Локо София, Мездра, Пирин... Там не ираят ли футбол? Въобще, нямам думи.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 11 окт 2009 10:35

BPFC1912 написа:
acmilan написа:Добре,бе,пичове,съгласен съм,че ръководството на БФС прави грешка след грешка,но защо не се замислите,че в последните няколко години се изредиха над 50 футболисти и шестима треньори и резултатът е един и същ.Нямаме футболисти,това е истината,да не би по време на Парк де Пренс и американското лято да бяха много стока Вальо Михов с обещанията за пари,които няма откъде да даде или пък брокерите,пословични с умишления фалит на банки с цел източване парите на обикновените хора?Тогава имахме 11 суперфутболисти на терена,11 мъже,11 лидера,още няколко такива на скамейката,имахме отбор,а сега има само разглезени звезделинчовци с огромни претенции,неподплатени с нищо.Боби Михайлов ли трябваше да не допуска грешките на онзи смешник Иванчо или на Пламенчо Николов?Или Бойко Борисов или Костов?Все търсим вината в ръководството,но нека осъзнаем с какъв материал разполага то.

Кажи ми какво направиха "перуката и ко" от времето когато дойдоха на власт до сега.Едно голямо НИЩО ! Можеш да си напълно сигурен че с него и ще си останат.Може да са били добри футболисти , но се оказаха калпави ръководители.А БФС не трябва да е училище за такива.За това ако трябва всяка година да се мени ръководството , докато накрая се случи на хора които наистина имат желание и воля да променят това лайняно блато - "български футбол".

Според мен е видно,че това ръководство има сериозна подкрепа от УЕФА,но с това се изчерпват положителните неща,за съжаление.Пак ти казвам,и преди 15 години не бяха добри ръководителите,но футболистите,част от които сега са ръководители,бяха големи,много големи!Сегашните просто толкова си могат...
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 11 окт 2009 10:38

metodito написа:Те са едни същи футболисти от 10 години кажи-речи. Прав си. Но е практика да се викат футболисти отново и отново, които не стават за националния отбор. Като Телкийски, като Божинов, който се спъва в топката - вечна надежда, като Иван Иванов и Тунчев, като Чавдар Янков... Ако един чужденец види състава в последните 12-13 години ще си каже, че в България има само 2 отбора - "Левски" и ЦСКА. Добре, че Мъри води Литекс, че да вземе някой и оттам. Черно Море, Локо София, Мездра, Пирин... Там не ираят ли футбол? Въобще, нямам думи.

Не съм съгласен,че са все един и същи футболисти,смениха се над 50 човека от десетина години насам,че и повече.Сума ти треньори се смениха и все едно голямо нищо.Иначе не е сериозно от Мездра и Пирин да се викат играчи в националния,то се вижда,че от Левски и ЦСКА не стават,та какво остава за другите...
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

blago
Контакти:

Мнениеот blago » 11 окт 2009 10:45

Истината е само една. А група от 10 отбора и да играят по 4 мача помежду си. И след година две можем и да имаме футболисти от родното първенство, които да не се шашкат от Кипър. Но тогава далаверите ще секнат.

ppetkov
Контакти:

Мнениеот ppetkov » 11 окт 2009 10:56

Здравейте, много ми е тежко след този резил който вчера всички видяхме, защото найстина беше един голям резил. Няма какво да кажа освен че нашият национален отбор от 10 години върви все надолу и надолу. От онова поколение което стана 4 на световното в САЩ отбора ни го няма никакъв и затъваме все повече и повече. Защото още тогава когато се класирахме на европейското в Англия 1996 година отбора беше вече завършен и започна едно подмладяване. След това европейско отбора ни го бият като бръшлян човал. Не може в националният отбор да има разделение на сини, червени, зелени и незнам си какви пристрастия. Не може в отбора да бъде тренюр който единственият му успех е едно случайно класиране в групите на шампионска лига, защото за мен си беше едно добро стечение на обстоятелствата. Не може защита в отбора вече 5 мача да бъде в различен вид и да ни се казва че сме обигравали млад отбор макар че този отбор който игра вчера изобщо не беше млад. За мен единственото нещо което трябва да се направи е да се махат обсолютно всички в ръководството на отбора и да се започва наново да се гради нещо с футболисти който имат душа да играят да българия, защото вчера освен Бербатов и Стилян Петров всички бяха бездушни и играха ганкиното. И после излизат и ти казват "Играхме имахме положения но не вкарахме". Писна ми от тези готови фрази. Искам да има един човек там в този отбор който да излезе и да каже "биха ни като тъпани срам ни е, но ние сме виновни не терена или лампите". Защото Кипър колкото отбори да има в Шампионска лига са един слаб отбор който играе квалификации само за слава. Трябва начело на отбора да бъде един доказан чужденец който да бъде далеч от нашите глупости и да научи нашити псевдо звездички че без тичане няма победа.
Това е моето мнение може да не сте съгласни, но цяла нощ не съм спал след тоз резил и направо ми писна от българския футбол

Върни се в “Национален отбор”