Тази нощ не спах ! Бях толкова изнервен и съсипан от гаврата, която аз (а предполагам и всеки от вас !) е изживял снощи, че просто не мигнах ...
Падали сме и друг път ... Губили сме и с по-големи резултати, но това обикновено е било инцидентно и то от традиционно неудобни противници като Швеция, Чехия или Сърбия например.
В загубата ни снощи обаче, има нещо различно ... Тя беше логичен завършек на едни изключително слаби квалификации за нашия отбор, в които ние НЕ направихме нито един силен мач !
Загубата снощи е различна и по това, че ни я нанесе един отбор, който досега сме побеждавали, когато и където го хванем ! Биха ни не просто с един гол, а с изразителното 4:1 ! И то не Германия или Аржентина, а Кипър ...
Различното снощи, което засили горчивото чувство у мен беше и това, че може би за пръв път на стадион в чужбина имаше повече българи, отколкото публика на домакините ... На практика ние играхме на наш терен ...
Стана ми жал за тези над 2 500 наши сънародници, които са отишли да подкрепят националния ни отбор ... Будувайки тази нощ се запитах и това - как ли се чувстват тези над 50 000 българи живеещи в Кипър ?! На какви ли подигравки ще бъдат подложени утре, когато отидат на работа ?! ...
Не, тази гавра с България не трябва да се оставя така !
Нека днес в 12.00 часа да отидем на летище София и да посрещнем нашите "герои" подобаващо ! Нека им покажем, че НЕ ни е все едно от поредния, но този път най-голям срам, който лепват на България !
Нека да разберат, че който облече националната фланелка, трябва да се раздава докрай на терена и да знае, че за ВСЯКА ГРЕШКА, която допусне ще му бъде търсена отговорност от нас феновете !
Аз лично съм си приготвил два плаката : "ВИЕ СТЕ ПОЗОР ЗА БЪЛГАРИЯ !" и "ДОБРЕ ДОШЛИ СВЕТОВНИ ЕВРОИДИОТИ !" ...
Надявам се, няма да остна сам в посрещането на прескъпо платените ни "футболисти" ...