Въпросът е много уместен!!!Защо наистина е необходимо да си пилим нервите,които вече са достатъчно обтегнати от шибаното ни ежедневие!Може би защото сядаме пред телевизора всеки път с надеждата,че нещо ще се е променило и че ще има някакво макар иминимално развитие.НЕ!За съжаление от мач на мач отборът изглежда от трагично към бездарно та чак до невъзможно отвратително.Аз лично по-беззъб националния отбор никога не съм го виждал.Като цяло се видя,че 2008 ще бъде безпощадна към българския спорт като цяло и сега като че ли с национала трябваше да се сложи черешката на тортата.Разбира се имаше минимални моменти на радост като медалаите от Пекин(колкото и малко да бяха),победите на Григор в тениса,на Владо Арабаджиев във ферарито и на станка медала от оня ден и.... то това е май като цяло!Като се замисля май е най-добре да се молим греховете ни да свършат с тази година и колкото се може по-бързо тя да си замине...,обаче..!По-лошото е,че всички онези причини поради,които спорта ни не върви,ще си останат и след това и точно това е плашещото.Имайки предвид фактите,че 40 000 дерат гърло с химна на България въпреки вмирисаната на мърша игра на нашите и как никой не се трогва от факта и хубавците пак си знаят същото,че носят трите цвята на станата си ,пак им дреме на лимбите и татусите им,че се излагаме пред футболното джудже Черна Гора,не им пречи на някои от тях да идат и да купонясват в клуб Plazza (студ.град София) с разни парясници и да се друсат с разни лайна та охраната да ги смъква от сепаретата.Майната му на футбола,на страната,на държавата.Лечков се "осмелил" да критикува,разбираш ли,не кой да е,а самия Бербатов и той обиден ще взема семейството и дим да го няма за Манчестър,то май само това чакаше (и 130 000 лири седмично) дреме му на фара за нашия футбол.А иначе за недоразумениата в отбора няма дори смисъл да се говори.Май от линията на защитата напред всичко е за основен ремонт,а "старите части"направо в контейнера.За треньора мисля да напиша следното ....................(понеже нямам онова пиииииип дето го пускат по тв-то).
Та какъв беше въпроса?

АААА,да ЗАЩО?
Ами защото сме си такива - "Не народ,ами мърша"