Коце Стоянов десен бек?!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Sky Sports

Re: Коце Стоянов десен бек????

Мнениеот Sky Sports » 08 окт 2009 23:37

Защо реши, че съм фен на ЦСКА :roll:
Тези квалификации отдавна са отписани дори и от БФС.
Имаме два официални мача и нека в тях да се пробват нови имена.
Силен национал ще имаме тогава, когато 80% от титулярните футболисти в него играят в челните отбори на силните първенства из Европа, а докато дойде този период за нас не остава нищо друго освен след всеки мач да правим сметки - станахме по-добри от кръчмари.

Потребителски аватар
KIKO_ARMEETSA
Контакти:

Мнениеот KIKO_ARMEETSA » 09 окт 2009 08:59

beckhs23 написа:с тези червени госпожици, които само хленчат националния отбор до никъде няма да стигне..... левски е в криза и в момента всички играчи които стават за националния са контузени, но е АБСУРДНО да повикаш шестима от тези безобразници, които се мъчат срещу Сливен и Монтана!!!
Сезона едва сега започва и се надявам, че класата на националите ще си проличи в мачовете с Черноморец и Локо Сф, макар да не забравяме, че Гигов редовно си седи с пернишките "играчи" в ложата, а митко събев пусна най-добрия си играч в цска....

Хленчещите госпожици и вратарчето дето се пази от топката НЯМАТ МЯСТО В НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР :!: :!: :!:

За вратарчето си много прав. Дано го видят и други червени привърженици.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 09 окт 2009 11:29

Момчета,стига сте говорили глупости!Коце си е точно десен бек,но в ЦСКА играе като ляв поради голямата конкуранция на поста му.И аз съм против викането на толкова футболисти от ЦСКА в тия безмислени мачове.Ако това е опит да се подмлади отбора и да се спрат повиквателните за презрелите ни играчи,ще се съглася и ще погледна на това като на обиграване на отбор за следващите квалификации.Но съм много притеснен,че при една евентуална загуба в някой от тия два мача,ще се игнорира факта,че в тоя състав отбора не е играл и ще започнат едни страшни полемики!Не желая нашите футболисти да бъдат употребени като изтривалки на престъпната клика,управляваща родния ни футбол!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Re: Коце Стоянов десен бек?!

Мнениеот защо » 09 окт 2009 17:53

Защо изтривалки, бе, Олд Дет. Ето Котев го оплюха (след действително слаб мач, независимо от причините) и пак го викат, отпаднаха Коловати, Кишишев, няма го Топчо, за когото Мъри тогава съжаляваше, че не го е викнал вместо Котев. Щат-нещат, Мъри и Наско ще трябва да работят с тия, които са извикали сега, със старците вече няма как. Отделен въпрос е, че Мъри взе да ми пада в очите с тия внезапни промени на мнението - човек ако през ден мисли нещо различно от преди и сам не си вярва, трудно може да води други хора нанякъде.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 09 окт 2009 19:02

защо на 09 Окт 2009 17:53

Защо изтривалки, бе, Олд Дет. Ето Котев го оплюха (след действително слаб мач, независимо от причините) и пак го викат, отпаднаха Коловати, Кишишев, няма го Топчо, за когото Мъри тогава съжаляваше, че не го е викнал вместо Котев. Щат-нещат, Мъри и Наско ще трябва да работят с тия, които са извикали сега, със старците вече няма как. Отделен въпрос е, че Мъри взе да ми пада в очите с тия внезапни промени на мнението - човек ако през ден мисли нещо различно от преди и сам не си вярва, трудно може да води други хора нанякъде.

Мисля че направих достатъчна обосновка в поста си.Ще вметна само нещо в часта за Котев.Кирчо го пуснаха в един мач да играе в двойка с напълно непознат като стил играч.Не зная дали ти е направило впечатление,но централните защитници в Левски и в ЦСКА изнасят топката по разкличен начим.Това е въпрос на стил,заложен в тренировките.В Левски топката се изнася с разиграване,а при нас с дълго подаване напред към бързите нападатели.Съвсем нормално бе Кирчо да не може да се впише за едно полувреме в тоя стил.За това бе тотално оплют,а и по сведения в пресата,физически малтретиран в съблекалнята!Не желая по същия начин да се процедира и с другите играчи на ЦСКА,повикани в националния!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
fernando torres
Контакти:

Мнениеот fernando torres » 09 окт 2009 21:44

Бижутера написа:Коце Стоянов ако заслужава да носи националната фланелка аз съм тролейбус...до къде я докарахме...

идеално тъкмо щетисе качим отзад

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 10 окт 2009 07:42

от fernando torres на 09 Окт 2009 21:44

Бижутера написа:
Коце Стоянов ако заслужава да носи националната фланелка аз съм тролейбус...до къде я докарахме...
идеално тъкмо щетисе качим отзад

Не му обръщай внимание!Момчето е само на 19 години и това не му е първата изцепка :oops:

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 10 окт 2009 13:13

KIKO_ARMEETSA написа:Мъри започна с тъпите си номера, ще пусне Коце Стоянов десен бек за да се провали, егати гадното к....е. И какво ако не бием ето футболистите от ЦСКА не стават, поради тази причина в следващия цикъл ще вземем Лусио Вагнер, Топчо, Стоянов и Томашич е това е защитата на бъдещето докато Мъри е треньор на нашата територия защото това не е държава. Стига глупости прехванати от бившия му шеф в Левски, стига българо-циганско-турски мурафети. Стига сме се държали като че ли сме оттатък Босфора, бога ми искам да ме считам за европеец, а не покрай набедени викачи(треньори) на нац. отбор да съм унизен и да попадам под ироничните погледи на белите хора, както каза Вальо Михов.

Ти си пълен и завършен идиот.Когато Мъри не вика футболисти от ЦСКА в националния отбор,вие,червените,го псувате,когато вика също,ами аз предлагам да напишете един списък с повиквателни,титулярен състав и тактика и да го предадете в БФС,моля ви,направете го,защото само вашето мнение е меродавно!
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
tuksam
Контакти:

Мнениеот tuksam » 11 окт 2009 00:08

Takaaaa i kakvo stana СЛИВЕНСКОТО ЦИГАНЧЕ СЕ .....НАСРАА....това е .......падна мита за ГОЛЯМАТА ЗДРАВА ЧЕРВЕНА ЗАЩИТА ..

ПРЪРЛЬОВЦИИИИИИИИ........

motg
Контакти:

Мнениеот motg » 11 окт 2009 00:28

момчета истината е че трябваше да извика всички футболисти на ЦСКА,заедно с бербатов,иванков и стилян и щяхме да ги ражмажем,неможе да пуска 4-ма новобранци,а халфовете само да гледат как защитниците и бербатов организират играта :!:

Върни се в “Национален отбор”