Коце Стоянов десен бек?!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- KIKO_ARMEETSA
- Контакти:
Re: Коце Стоянов десен бек????
Дано не се окажа прав. Но след една седмица ще прочетеш изказванията на Праско и Пъри и лисето Михайлов.
KIKO_ARMEETSA написа:Дано не се окажа прав. Но след една седмица ще прочетеш изказванията на Праско и Пъри и лисето Михайлов.
Тук вече се изложи.Омразата ти към Левски ти пречи да виждаш .
KIKO_ARMEETSA написа:Дано не се окажа прав. Но след една седмица ще прочетеш изказванията на Праско и Пъри и лисето Михайлов.
Кажи ми, някога ще бъдеш ли доволен? Що не ги викат наще? Сега пък, що ги викат? Прасешка работа!
Не си сложих портрет на Лупи на стената, защото остави нещата на половина, но обещавам да си сложа на Митко Борисов, ако ги доведе до край!!!
http://vbox7.com/play:efeaf1c3
http://vbox7.com/play:efeaf1c3
ЕМИЛ написа:KIKO_ARMEETSA написа:Дано не се окажа прав. Но след една седмица ще прочетеш изказванията на Праско и Пъри и лисето Михайлов.
Тук вече се изложи.Омразата ти към Левски ти пречи да виждаш .
честно казано и аз мисля така!
и аз мразя лефски,но тук става въпрос за БЪЛГАРИЯ,а не за лични чувства
Няма по-голямо щастие от това да отидеш на стадиона и да извикаш мощно само ЦСКА!
pehopeho написа:KIKO_ARMEETSA написа:Дано не се окажа прав. Но след една седмица ще прочетеш изказванията на Праско и Пъри и лисето Михайлов.
Кажи ми, някога ще бъдеш ли доволен? Що не ги викат наще? Сега пък, що ги викат? Прасешка работа!
По скоро свинска

с тези червени госпожици, които само хленчат националния отбор до никъде няма да стигне..... левски е в криза и в момента всички играчи които стават за националния са контузени, но е АБСУРДНО да повикаш шестима от тези безобразници, които се мъчат срещу Сливен и Монтана!!!
Сезона едва сега започва и се надявам, че класата на националите ще си проличи в мачовете с Черноморец и Локо Сф, макар да не забравяме, че Гигов редовно си седи с пернишките "играчи" в ложата, а митко събев пусна най-добрия си играч в цска....
Хленчещите госпожици и вратарчето дето се пази от топката НЯМАТ МЯСТО В НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР

Сезона едва сега започва и се надявам, че класата на националите ще си проличи в мачовете с Черноморец и Локо Сф, макар да не забравяме, че Гигов редовно си седи с пернишките "играчи" в ложата, а митко събев пусна най-добрия си играч в цска....
Хленчещите госпожици и вратарчето дето се пази от топката НЯМАТ МЯСТО В НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР

beckhs23 написа:с тези червени госпожици, които само хленчат националния отбор до никъде няма да стигне..... левски е в криза и в момента всички играчи които стават за националния са контузени, но е АБСУРДНО да повикаш шестима от тези безобразници, които се мъчат срещу Сливен и Монтана!!!
Хленчещите госпожици и вратарчето дето се пази от топката НЯМАТ МЯСТО В НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР![]()
![]()
Да предположим че си прав!!...Кажи с кои играчи ще стигнем надалеч ????? Лесно е само да плюеш
Шефът на НАП: „Само ЦСКА беше изряден...“
- Sky Sports
beckhs23 написа:Хленчещите госпожици и вратарчето дето се пази от топката НЯМАТ МЯСТО В НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР![]()
![]()
А кой има място в националния отбор?
Съвсем нормално е с най-много повиквателни да са футболисти от отборът, който е пръв във временното класиране.
Кой ви е виновен на Левски, че в момента сте в криза и повиквателните са по малко?
Бижутера написа:cska_90 написа:Бижутера написа:Коце Стоянов ако заслужава да носи националната фланелка аз съм тролейбус...до къде я докарахме...
Ама двоика или осмица??-![]()
петицата....че е най-улава
МАЙ ТЕ ВИЖДАМ ДА ШАРИШ ИЗ ГРАДО С ЧЕРВЕНИ ФЕНОВЕ НА ГПЛЕЩИТЕ

ЦСКА ЗАВИНАГИ В НАШИТЕ СЪРЦА
Sky Sports написа:А кой има място в националния отбор?
Съвсем нормално е с най-много повиквателни да са футболисти от отборът, който е пръв във временното класиране.
Кой ви е виновен на Левски, че в момента сте в криза и повиквателните са по малко?
Никой не е казал ,че в този момент левскарите заслужават повиквателна.Но вие само се оплаквате.Сега ново 20.Защо Коце Стоянов ще е десен бек?
Еми щото така е преценил треньора.
Ако беше Живко ,защо е Живко?Ако е Коце защо е Коце?Стегнете се малко.