Условия за класиране за баража
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: условия за класиране за баража
Ако паднат Ейре бая ще се спекат преди мача с Черна Гора. Ще знаят че единствено победа им е бнеобходима, а видяхме черногорците как ни разбиха на контри първото полувреме. Разбира се ние трябва да бием Кипър, което изобщо не е толкова сигурно. Но все още всичко е възможно.
novnik написа:Ейре в никакъв случай не заслужават да се класират за Мондиала. Дори и да излязат втори, на баражите са аут.
Първият им мач в групата бе гостуване на Грузия, но то се игра на неутрален терен (в Германия). A в ответния сблъсък в Дъблин биха с измислена дузпа.
Всичките им победи в групата са с минимална разлика.
Те са просто едни дървари, това е истината. Жалкото е само, че не можахме да ги надлъжем.
Напълно съгласен.На теория ирландските галоши могат да загубят и двата мача,или да вземат само една точка.НО...големия въпрос е ще могат ли нашите цървули да си вземат и двата мача?Ремито с Ейре тук,пречупи всякакъв оптимизъм в мен,относно този отбор.Иначе сега щях да вярвам,че бием Кипър и Грузия.
Само Черно море.
Италия ще пусне Х на Ейре , а оттам нататък ще им трябва само реми и срещу черногорците ... Шансовете ни са нищожни , да не говорим , че изобщо не съм убеден , че ще бием Кипър като гост 

каквито и да са Ейре фактите са едни не можахме да ги бием, а също така не мисля, че сме ги надиграли по някакъв начин. Отностно мача им с Италия който казва,че с късмет са взели Х явно не е гледал мача. По скоро Италия взе точката с късмет. И да не забравяме, къмета е винаги с по-добрият, а в последните години интересно защо ние нямаме късмет и оставаме 3-ти. Но пак ще има повод за радост ще сме най-добрите 3-ти за кой ли път? Само дето не се печели нищо така 

-
blajkoi написа:каквито и да са Ейре фактите са едни не можахме да ги бием, а също така не мисля, че сме ги надиграли по някакъв начин. Отностно мача им с Италия който казва,че с късмет са взели Х явно не е гледал мача. По скоро Италия взе точката с късмет. И да не забравяме, къмета е винаги с по-добрият, а в последните години интересно защо ние нямаме късмет и оставаме 3-ти. Но пак ще има повод за радост ще сме най-добрите 3-ти за кой ли път? Само дето не се печели нищо така
Според мен в София, ирландците ги надиграхме категорично ! Те играха някакъв футбол.....само през първите 15-20 мин. на мача. След това.....и особенно второто полувреме, си беше тотален антифутбол от тяхна страна ! Дали минаха и 5 пъти центъра.....а нашите изспуснаха 2-3 много сериозни положения. Просто тук, наистина си ги изтървахме ! А мача там, беше абсолютно равностоен.....така че, аз лично не мисля, че Ейре са по добър отбор от нас. Убеден съм, че ако някак си успеем да се доберем до бараж......ние имаме шансове......но ирландците са на 100% аут ! Тия не играят футбол....карат я само на мускули ! Но факта си е факт.....късметът ги покри......в почти всички мачове !
Що се отнася до нашите шансове.....мача Ейре - Италия си е ' Х ' отвсякъде ! Дори резултат мога да посоча.....1:1 ! И след това.....ако няма нещо непридвидено ( съдииска помощ например ) , аз лично не виждам как тия ботушари, ще бият играещият истински футбол тим на Черна гора !
А дали ние ще вземем 6 точки от оставащите ни два мача.....е това вече е друг въпрос. То остава италианци и черногорци да ни свършат работата......а ние да............на чистото ! Това разбира се, мен лично......не би ме учудило

Определено Х е най-очакваният резултат, но си мисля,че няма да се лигавят а Ейре направо ще си бият, а в последният мач уж ще загубят поради някакви си причини 

- Бижутера
- Контакти:
пак си давате напразни надежди и в събота вечерта ще се разочаровате...
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
дори и двата мача да загубят ирландците,няма да се изненадам ако не успеем да спечелим и двата си мача
- unist_gp
- Контакти:
на мен не ми харесва песимистичността на Бижутерчето.....
младежта трябва да има повече надежда в доброто!
Искам България да играе бараж с Германия и да декласираме немците от Световното,като на реванша бием в Берлин! От години го чакам този момент! За него живея

младежта трябва да има повече надежда в доброто!
Искам България да играе бараж с Германия и да декласираме немците от Световното,като на реванша бием в Берлин! От години го чакам този момент! За него живея