ShooterMan написа:Нормално с такива безкадърни бездарници като Григор Долапчиев примерно,дето са го викнали само защото е от ЦСКА,защото гравитира там да попълва групите за мачовете и,за да начешат егото на червеното лоби.Аналогичен е случая със синия некадърник Борислав Цонев.Аз ако бях на Жоро Китанов хвърлям ръкавиците и оставям това ВРЪЗКАРСКО некъдърие само да си бере срама,зашото съм сигурен,че ако не е бил Китанов то резултатите ще бъдат ДВУЦИФРЕНИ!
ShooterMan написа:Няма значение,че не стават,щом играят в измислената школа на ЦСКА трябва да се викат до дупка,колкото и да са безкадърни!!!Мога да постна класирането от ЕЮГ до 19 г. да видят всички къде е измислената чорбарска школа с измисляците като Долапчиев,но едва ли има смисъл....но 3-4 от панчаревците трябва задължително да се извикат,да се начеше егото на лумпените....
ShooterMan написа:Китанов определено е причината катастрофите да не са двуцифрени!!!Случайно Долапчиев и Цонев да ги офертират Ман.Сити,ПСВ,Наполи???НЕ!Тогава изобщо не говори,добре,че Китанов приема повиквателните на тоя смешен треньор да спасява ВРЪЗКАРЧЕТАТА от Подуене и Панчарево,аз лично бих хвърлил ръкавиците и щях да ги оставя да си ритат сами чобаните му с чобани връзкарски!Всички момчета трябва да бойкотират националните формации докато там спрат да се викат хора от Левски и ЦСКА.
ShooterMan написа:Т.е. да се чете вратарчето на 7-мия в ЕЮГ до 19 г.

...колко по-нормално от това да извикат цели 4 човека от 7-мия посредственяк,дори и от изпадащия там Локо Сф....няма проблеми,даже никакви.
Напълно подкрепям не всяка една твоя дума, а всяка твоя буква, колега. Просто когато футболистите на Литекс не са с доминиращо присъствие в националните гарнитури за сметка на разни синьо-червени карикатури и връзкари, резултатите са налице. И преди някой да ми посочи, че тука видиш ли имало оранжеви футболисти, моля нека се информира за възрастта на тези момчета, а и нека не се лъжем, и Меси да играе до синьо-червените ментета, и него ще провалят - за пример мога да дам предишните национални отбори, където Бербатов изглеждаше като посмешище редом до откровени антифутболисти като разни Коловатита, Топчовци, Мечовци и прочее безхаберници.
Добре, че на Любо му светна червената лампичка и почна да вика футболисти от провинциалните отбори и най-вече от Литекс (в това число и бивши) за да дръпнем малко напреде. А на треньорчето следващия път ще му предложа да прави един сборен отбор от съответните набори на Литекс, Черно море, Черноморец + някой и друг от пиринския край за цвят и да мачкаме. Стига с тия столични дансинг играчи, тия убиха футбола
Още веднъж поздравления за точните мнения, това е истината, всичко останало са фенски лакърдии