Квалификация за ЕП U19 Дания - БЪЛГАРИЯ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Re: Квалификация за ЕП U19 Дания - БЪЛГАРИЯ

Мнениеот lisynger » 06 юни 2013 21:26

ShooterMan написа:
lisynger написа:
ShooterMan написа:Няма значение,че не стават,щом играят в измислената школа на ЦСКА трябва да се викат до дупка,колкото и да са безкадърни!!!Мога да постна класирането от ЕЮГ до 19 г. да видят всички къде е измислената чорбарска школа с измисляците като Долапчиев,но едва ли има смисъл....но 3-4 от панчаревците трябва задължително да се извикат,да се начеше егото на лумпените....

Че не стават не стават,но само ще те питам,гледам,че Манолов ти е на аватара знаеш ли от коя школа е ?

Металик Сопот :idea:

Не на Тича Варна е :idea:
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 06 юни 2013 21:27

Китанов определено е причината катастрофите да не са двуцифрени!!!Случайно Долапчиев и Цонев да ги офертират Ман.Сити,ПСВ,Наполи???НЕ!Тогава изобщо не говори,добре,че Китанов приема повиквателните на тоя смешен треньор да спасява ВРЪЗКАРЧЕТАТА от Подуене и Панчарево,аз лично бих хвърлил ръкавиците и щях да ги оставя да си ритат сами чобаните му с чобани връзкарски!Всички момчета трябва да бойкотират националните формации докато там спрат да се викат хора от Левски и ЦСКА.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 06 юни 2013 21:29

futbolqga написа:
ShooterMan написа:Нормално с такива безкадърни бездарници като Григор Долапчиев примерно,дето са го викнали само защото е от ЦСКА,защото гравитира там да попълва групите за мачовете и,за да начешат егото на червеното лоби.Аналогичен е случая със синия некадърник Борислав Цонев.Аз ако бях на Жоро Китанов хвърлям ръкавиците и оставям това ВРЪЗКАРСКО некъдърие само да си бере срама,зашото съм сигурен,че ако не е бил Китанов то резултатите ще бъдат ДВУЦИФРЕНИ!

Дрънкаш абсолютни глупости без изобщо да знаеш за какво става въпрос. Гледал ли си изобщо Долапчиев или Цонев? Момчетата са изключителни таланти, а това, че в ЦСКА и Левски са им по-важни комисионните от разни боси африканчета си е техен проблем.
А това, че без Китанов сме щели да отидем на двуцифрен - вашата "звезда" допусна 7 гола от 10 точни удара в първия мач. Че ние ако бяхме сложили още една греда в средата на вратата може би щяхме да допуснем по-малко. Във втория мач допусна 5 гола от 10 точни удара, сериозно подобрение направо.
Абе, всъщност, прав си - черноморско ли е, бог е! От другаде ли е - не струва!

Вратарчето на ЦСКА пусна 5 гола сега
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 06 юни 2013 21:46

Т.е. да се чете вратарчето на 7-мия в ЕЮГ до 19 г. :mrgreen: ...колко по-нормално от това да извикат цели 4 човека от 7-мия посредственяк,дори и от изпадащия там Локо Сф....няма проблеми,даже никакви.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

urkoto

Мнениеот urkoto » 06 юни 2013 22:00

ShooterMan написа:Нормално с такива безкадърни бездарници като Григор Долапчиев примерно,дето са го викнали само защото е от ЦСКА,защото гравитира там да попълва групите за мачовете и,за да начешат егото на червеното лоби.Аналогичен е случая със синия некадърник Борислав Цонев.Аз ако бях на Жоро Китанов хвърлям ръкавиците и оставям това ВРЪЗКАРСКО некъдърие само да си бере срама,зашото съм сигурен,че ако не е бил Китанов то резултатите ще бъдат ДВУЦИФРЕНИ!

ShooterMan написа:Няма значение,че не стават,щом играят в измислената школа на ЦСКА трябва да се викат до дупка,колкото и да са безкадърни!!!Мога да постна класирането от ЕЮГ до 19 г. да видят всички къде е измислената чорбарска школа с измисляците като Долапчиев,но едва ли има смисъл....но 3-4 от панчаревците трябва задължително да се извикат,да се начеше егото на лумпените....

ShooterMan написа:Китанов определено е причината катастрофите да не са двуцифрени!!!Случайно Долапчиев и Цонев да ги офертират Ман.Сити,ПСВ,Наполи???НЕ!Тогава изобщо не говори,добре,че Китанов приема повиквателните на тоя смешен треньор да спасява ВРЪЗКАРЧЕТАТА от Подуене и Панчарево,аз лично бих хвърлил ръкавиците и щях да ги оставя да си ритат сами чобаните му с чобани връзкарски!Всички момчета трябва да бойкотират националните формации докато там спрат да се викат хора от Левски и ЦСКА.

ShooterMan написа:Т.е. да се чете вратарчето на 7-мия в ЕЮГ до 19 г. :mrgreen: ...колко по-нормално от това да извикат цели 4 човека от 7-мия посредственяк,дори и от изпадащия там Локо Сф....няма проблеми,даже никакви.

Напълно подкрепям не всяка една твоя дума, а всяка твоя буква, колега. Просто когато футболистите на Литекс не са с доминиращо присъствие в националните гарнитури за сметка на разни синьо-червени карикатури и връзкари, резултатите са налице. И преди някой да ми посочи, че тука видиш ли имало оранжеви футболисти, моля нека се информира за възрастта на тези момчета, а и нека не се лъжем, и Меси да играе до синьо-червените ментета, и него ще провалят - за пример мога да дам предишните национални отбори, където Бербатов изглеждаше като посмешище редом до откровени антифутболисти като разни Коловатита, Топчовци, Мечовци и прочее безхаберници.

Добре, че на Любо му светна червената лампичка и почна да вика футболисти от провинциалните отбори и най-вече от Литекс (в това число и бивши) за да дръпнем малко напреде. А на треньорчето следващия път ще му предложа да прави един сборен отбор от съответните набори на Литекс, Черно море, Черноморец + някой и друг от пиринския край за цвят и да мачкаме. Стига с тия столични дансинг играчи, тия убиха футбола :idea: :idea: :idea:

Още веднъж поздравления за точните мнения, това е истината, всичко останало са фенски лакърдии
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 06 юни 2013 22:17

Моля ви, не ги съдете толкова. Опитайте се да ги разберете. Това са 17-18-19 годишни момчета в началото на лятната ваканция. Лято е! Като си представят само какви момиченца по оскъден бански ги чака по морето, хормонът ги удря директно в краката и те забравят да играят. Оставете ги тия заблудените от Португалия, Дания и Чехия. Нека се хвърлят и ритат като балами, ама те си нямат нашето Черноморие. Две от тия държави даже не знаят какво е лято. Майната им на квалификациите, купонът е важен. Животът един път се живее. Вие искате от тях добри резултати. Абсурд! Резултатите са за баламите от Централна и Северна Европа.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 06 юни 2013 22:46

Шутъре, ти на кой Свят живееш? Под моста е пълна пародия и освен Китанов, който що-годе става за нещо другите са трагични!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

urkoto

Мнениеот urkoto » 06 юни 2013 23:25

W84me написа:Шутъре, ти на кой Свят живееш? Под моста е пълна пародия и освен Китанов, който що-годе става за нещо другите са трагични!

Аз откакто се помня Черно море винаги са имали силни юношески национали, та те обират всичко най-добро до което не могат да се докопат (а понякога дори изпреварват) водещите школи от Североизточна България. Още помня онзи техен набор с Тодор Колев който за мен беше един страхотен футболист в юношеска възраст (друг е въпроса, че не му се даде шанс да се развие) и Димов. Тогава имаха едно 3-4 национала от този набор и бяха супер отбор. Сега не знам как точно стоят нещата, но при всяко положение Черно море са си школа с традиции в Североизточна България
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

sandi74

Мнениеот sandi74 » 06 юни 2013 23:33

Браво,отново чудесен резултат. :mrgreen:

Върни се в “Национален отбор”