Защо ни е Сърмов в националния?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Ivo1982
Контакти:

Re: Защо ни е Сърмов в националния?

Мнениеот Ivo1982 » 02 окт 2009 19:50

Трябваше и да вземат и Данчо Минев за Веско Минев също съм съгласен той поне вчера имаше сърце за игра по време на Левски-Лацио...
2008/09:5 купи,шампион на испания ,купата на краля,шл,супер купата на испания,супер купата на европа!
рекорд в историята на БАРСЕЛОНА

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 02 окт 2009 20:19

acmilan написа:
garfild8 написа:Нали някой трябва да извежда кипърските нападатели в удобни позиции.След нападателите на Дебрецен и Лацио,ред е на кипърските нападатели.И грузинските също.

Ако Сърмов продаваше всеки мач,в който прави фрапантни грешки вече щеше да е милионер :mrgreen:

Не говорех за продаване :P Просто толкова си може ;)
Само Черно море.

chelseabg
Контакти:

Мнениеот chelseabg » 02 окт 2009 20:46

Какъв национален бе,това за мен не е националния на България.Мъри е п*тка иска да угоди на всички да не му се разсърди някой.
Как в цял свят от всички отбори викат по някой,само в България Левски и ЦСКА са абонирани..и то абсолютни бездарници.Очаквам и Г.Христов да го викнат и имигрирам.
Никой не може да ме убеди че Манолов ,Камбуров,Сашко,Балдовалиев,Пиргов не заслужават дори да бъдат пробвани.
С какво Караджов е показал че заслужава повече от Пиргов да е титуляр с какво???
ЕХ НЕ Е ВИНОВЕН МЪРИ А ПЕРУКАТА ДЕТО НЕ ИСКА ДА НАЗНАЧИ ЧУЖДЕНЕЦ АБСОЛЮТЕН ДЕБИЛ.

Потребителски аватар
Ivo1982
Контакти:

Мнениеот Ivo1982 » 02 окт 2009 21:31

Перуката винаги си е виновен,сине идвай да пазим да те растрелет от 5-метра :mrgreen:
2008/09:5 купи,шампион на испания ,купата на краля,шл,супер купата на испания,супер купата на европа!
рекорд в историята на БАРСЕЛОНА

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 03 окт 2009 13:57

garfild8 написа:
acmilan написа:
garfild8 написа:Нали някой трябва да извежда кипърските нападатели в удобни позиции.След нападателите на Дебрецен и Лацио,ред е на кипърските нападатели.И грузинските също.

Ако Сърмов продаваше всеки мач,в който прави фрапантни грешки вече щеше да е милионер :mrgreen:

Не говорех за продаване :P Просто толкова си може ;)

Знам,че толкова си може,просто предлагам начин да изкара лесни пари,той така и така си играе всеки път за противника :mrgreen:
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 04 окт 2009 13:59

Знам,че толкова си може,просто предлагам начин да изкара лесни пари,той така и така си играе всеки път за противника :mrgreen:[/quote]
Брат му Трендафил играе по-добре от него във ''ВИП денс'',ако го гледаш :P
Само Черно море.

Върни се в “Национален отбор”