Защо ни е Сърмов в националния?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Защо ни е Сърмов в националния?
Трябваше и да вземат и Данчо Минев за Веско Минев също съм съгласен той поне вчера имаше сърце за игра по време на Левски-Лацио...
2008/09:5 купи,шампион на испания ,купата на краля,шл,супер купата на испания,супер купата на европа!
рекорд в историята на БАРСЕЛОНА
acmilan написа:garfild8 написа:Нали някой трябва да извежда кипърските нападатели в удобни позиции.След нападателите на Дебрецен и Лацио,ред е на кипърските нападатели.И грузинските също.
Ако Сърмов продаваше всеки мач,в който прави фрапантни грешки вече щеше да е милионер
Не говорех за продаване

Само Черно море.
Какъв национален бе,това за мен не е националния на България.Мъри е п*тка иска да угоди на всички да не му се разсърди някой.
Как в цял свят от всички отбори викат по някой,само в България Левски и ЦСКА са абонирани..и то абсолютни бездарници.Очаквам и Г.Христов да го викнат и имигрирам.
Никой не може да ме убеди че Манолов ,Камбуров,Сашко,Балдовалиев,Пиргов не заслужават дори да бъдат пробвани.
С какво Караджов е показал че заслужава повече от Пиргов да е титуляр с какво???
ЕХ НЕ Е ВИНОВЕН МЪРИ А ПЕРУКАТА ДЕТО НЕ ИСКА ДА НАЗНАЧИ ЧУЖДЕНЕЦ АБСОЛЮТЕН ДЕБИЛ.
Как в цял свят от всички отбори викат по някой,само в България Левски и ЦСКА са абонирани..и то абсолютни бездарници.Очаквам и Г.Христов да го викнат и имигрирам.
Никой не може да ме убеди че Манолов ,Камбуров,Сашко,Балдовалиев,Пиргов не заслужават дори да бъдат пробвани.
С какво Караджов е показал че заслужава повече от Пиргов да е титуляр с какво???
ЕХ НЕ Е ВИНОВЕН МЪРИ А ПЕРУКАТА ДЕТО НЕ ИСКА ДА НАЗНАЧИ ЧУЖДЕНЕЦ АБСОЛЮТЕН ДЕБИЛ.
Перуката винаги си е виновен,сине идвай да пазим да те растрелет от 5-метра 

2008/09:5 купи,шампион на испания ,купата на краля,шл,супер купата на испания,супер купата на европа!
garfild8 написа:acmilan написа:garfild8 написа:Нали някой трябва да извежда кипърските нападатели в удобни позиции.След нападателите на Дебрецен и Лацио,ред е на кипърските нападатели.И грузинските също.
Ако Сърмов продаваше всеки мач,в който прави фрапантни грешки вече щеше да е милионер
Не говорех за продаванеПросто толкова си може
Знам,че толкова си може,просто предлагам начин да изкара лесни пари,той така и така си играе всеки път за противника

Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
Знам,че толкова си може,просто предлагам начин да изкара лесни пари,той така и така си играе всеки път за противника
[/quote]
Брат му Трендафил играе по-добре от него във ''ВИП денс'',ако го гледаш

Брат му Трендафил играе по-добре от него във ''ВИП денс'',ако го гледаш

Само Черно море.