България - Андора (мл) /19:00ч/нова спорт/

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

urkoto

Re: България - Андора (мл) /19:00ч/нова спорт/

Мнениеот urkoto » 01 юни 2013 22:02

Неделев от следващия сезон ще рита у фентъзи отбора на ЦСКА заедно с близнаците Миланови и Цветков. Ако не беше тъжно и жалко, щеше да е смешно :|

Иначе според мен отбора на пръв поглед е поне класа под миналогодишния, от друга страна обаче липсват важни футболисти като Карачанаков от ЦСКА и Славчев от Литекс. С тези двамата според мен ще изглеждаме по съвсем друг начин, така и Неделев ще се заеме с много по-организаторски функции (като второто полувреме на мача) и ще имаме повече скорост и вариативност в средата на терена и напред. Умерен оптимист съм за този отбор (само за сравнение, за миналогодишния отбор бях страхотен оптимист и в крайна сметка по скромното ми мнение се оказах прав)
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Потребителски аватар
pas
Контакти:

Мнениеот pas » 01 юни 2013 22:12

Щом сме победили, може би не трябва да има упреци, но според мен тактически не подходихме много правилно в този мач. На практика играхме без средна линия, а многото нападатели си пречеха. Колкото и да е слаб съперника три "деветки" на дузпата са си много. Отделно крилата. Така никой от нападателите не можа да се разгърне, нито съумяхме да организираме добри комбинации. Както и да е, противника нямаше сили за нищо, следващите мачове ще се видят истинските възможности на отбора.

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 01 юни 2013 22:45

Терзиев не е ли в ареста? Има ли мярка за неотклонение? Това само в България може да стане, човек сгазил момиче на пешеходна пътека да си се движи спокойно, че и в национален отбор да играе...
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 01 юни 2013 22:46

bilyaletdinov написа:Терзиев не е ли в ареста? Има ли мярка за неотклонение? Това само в България може да стане, човек сгазил момиче на пешеходна пътека да си се движи спокойно, че и в национален отбор да играе...

Момичето е добре, не виждам къде е проблема.
Само Левски!

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 01 юни 2013 23:13

siniq_fen написа:Момичето е добре, не виждам къде е проблема.

Проблемът е, че е карал с поне 50 км/ч отгоре и не е спрял на пешеходна пътека :!: Проблемът е, че помля едно 16 годишно момиче :!: Ако за теб това не е проблем... Пияният руснак погуби 2 живота и си прави каквото иска в Русия :!: Ето това е проблемът, че в България законите не са еднакви за всички. И докато тая простотия не престане и не се спазват законите в тая скапана държава ще се трепем за няма нищо...
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 01 юни 2013 23:15

bilyaletdinov написа:
siniq_fen написа:Момичето е добре, не виждам къде е проблема.

Проблемът е, че е карал с поне 50 км/ч отгоре и не е спрял на пешеходна пътека :!: Проблемът е, че помля едно 16 годишно момиче :!: Ако за теб това не е проблем... Пияният руснак погуби 2 живота и си прави каквото иска в Русия :!: Ето това е проблемът, че в България законите не са еднакви за всички. И докато тая простотия не престане и не се спазват законите в тая скапана държава ще се трепем за няма нищо...

Аз не съм бил там, за да видя.
Само Левски!

Потребителски аватар
Отбора на народа

Мнениеот Отбора на народа » 01 юни 2013 23:49

BadBoy написа:
shotgun blues написа:Мачовете трябва да ги преместят в Благоевград,Пловдив или Стара Загора ,градове в които ще отидат поне 1000/2000 човека

Толкова ли куха лейка си, че до момента не си разбрал, че квалификации се играят на стадиони с лицензи от УЕФА, а ти бастун непоръбен вземи си занеси задника поне на един мач вместо да се правиш на интересен.

PFC Litex стига си агитирал хора за фирменото отборче на Гришко :lol:

Потребителски аватар
MaRTo1233
Контакти:

Мнениеот MaRTo1233 » 02 юни 2013 00:26

Очаквам и Диего Ферересо да вземе български паспорт и да се присъедини към нас. Руменов също има място в отбора, както и Едисон Йорданов", допълни Мадански.

Тоя Диего Ферересо кой е и от къде е ??
[center]ИзображениеИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
greenlandia

Мнениеот greenlandia » 02 юни 2013 09:33

Не мога да разбера какъв е смисъла да се играят мачовете на стадиона в Ловеч,където футболистите на терена са повече от публиката.
Пълно беззумие е това,момчетата имат нужда от подкрепа.
Ненавиждам левски и цска!!!! от днес 14.11.2013 и лайногорец.
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 02 юни 2013 14:09

MaRTo1233 написа:
Очаквам и Диего Ферересо да вземе български паспорт и да се присъедини към нас. Руменов също има място в отбора, както и Едисон Йорданов", допълни Мадански.

Тоя Диего Ферересо кой е и от къде е ??

Футболист на Локо Пд минал през Академията на Литекс.Много бърз играч.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Върни се в “Национален отбор”