Състав на Националния Отбор на България по Футбол

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Re: Състав на Националния Отбор на България по Футбол

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 01 юни 2013 17:32

Blagoy написа:Хубаво е, че се караме кой да се викне в националния. Значи все пак има избор.
А Капитана е излишно да го коментирам- явно клубният му отбор му е по-важен от националния... Позор!....

Благойчо, капитанът си го премести от левия в десния крачол. Все пак ще ти отделя един ред, можеш да не ми благодариш: Мнението на дървени философи като теб, които първо пишат, а след това мислят, ме интересува толкова, колкото живота на Марс. 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Blagoy
Контакти:

Мнениеот Blagoy » 01 юни 2013 17:43

Captain Stottlemeyer написа:Благойчо, капитанът си го премести от левия в десния крачол. Все пак ще ти отделя един ред, можеш да не ми благодариш: Мнението на дървени философи като теб, които първо пишат, а след това мислят, ме интересува толкова, колкото живота на Марс. 8-)

Прочетох много добре мнението ти. И да, мога да пиша, мога и да мисля. Може да си възрастен човек, но си и доста низък. Раздаваш го като много компетентен, порицаваш и съветваш "младото изгубено поколение", но всъщност си един изхабен жалък човечец, мислещ се за голяма работа.

П.П. Прякорите не се членуват с пълен член. Дано научиш и ти нещо от един дървен философ като мен! ;)
Последна промяна от Blagoy на 01 юни 2013 17:46, променено общо 2 пъти.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
rstein

Мнениеот rstein » 01 юни 2013 17:46

1. Абдиков
2. Данчо Тъча
3. Везалов
4. Иво Главата
5. Бандаловски
6. Илия Илиев
7. Хмарян Огнянов
8. Ицо Раницата
9. Бибишков
10.Дурмушали Саидходжа
11.Божинов

Потребителски аватар
fr3ak_boy
Контакти:

Мнениеот fr3ak_boy » 01 юни 2013 17:46

Не разбирам защо никой не включва Георги Терзиев? :? Според мен той има бъдеще при националите. 8-)
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.

Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.

Потребителски аватар
Theos
Контакти:

Мнениеот Theos » 01 юни 2013 18:10

Автора е забравил да включи десния бек на ЧМ Сашо Емилов, а също така и Камазола след като вземе бг паспорт!

ПП: И Миро Манолов- къде без тоя юнак! :lol:

Потребителски аватар
donDiego

Мнениеот donDiego » 18 юли 2013 13:10

Captain Stottlemeyer написа:Няма нищо лошо в това, да се коментира състав на националния отбор, предложен от някой потребител, като всеки си каже мнението. Това е в пъти по-добре, отколкото да се провокираме или откровено да се псуваме във форума. ;)
Разбира се, че Любо Пенев решава, кой да влезе в отбора, кой да играе и кой - не. По този въпрос едва ли има спор.
Може да прозвучи странно, но аз като левскар предпочитам в националния отбор да няма футболисти на "Левски". Не са един и два случаите, когато наши играчи са се връщали от лагерите и срещите на националния отбор контузени или в най-добрия случай - преуморени, включително от пътуване. 8-)
Иначе "Левски" през годините е дал достатъчен принос за националния отбор на България. Само един пример: Половината от разширения състав на този отбор, постигнал най-големия успех на българския футбол в неговата история - на СП в САЩ, 1994 г., беше съставен от бивши юноши, от тогавашни настоящи и от бивши футболисти на "Левски". :)

Ще ми припомниш ли някой,че ми изневерява паметта.Благодаря предварително.Ще помоля и да ми припомниш,дали сме получавали червени картони на това световно и призьорите им ;)
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ

Върни се в “Национален отбор”