Европейски титли за Стоян Големанов и Красимир Костадинов

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
moriente
Контакти:

Европейски титли за Стоян Големанов и Красимир Костадинов

Мнениеот moriente » 11 май 2013 21:42

"На европейското първенство по канадска борба в Друскининкай (Литва) българинът Стоян Големанов спечели златен медал в категория до 90 кг. мъже дясна ръка. На финала Стоян Големанов победи Александър Густов (Русия). Красимир Костадинов пък се справи с конкуренцията в категория до 100 кг. мъже дясна ръка. На финала той победи Арсен Лилиев (Русия)."

Честито и на двамата ! :)
djonik написа:България не е футболна страна, тук мразим отборите си, подиграваме ги, включително и националния.

Потребителски аватар
Pride
Контакти:

Re: Европейски титли за Стоян Големанов и Красимир Костадинов

Мнениеот Pride » 12 май 2013 01:08

Браво
8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ http://www.lokosf.info

Изображение Изображение

mucca
Контакти:

Re: Европейски титли за Стоян Големанов и Красимир Костадинов

Мнениеот mucca » 19 май 2013 14:55

Здравейте! Не знам дали ме познавате, но аз съм Иван от Бургас и съм мениджър онлайн магазин за говорители. Сещам се, че го бях казвал в някой от предходните ми постове, но не съм сигурен. Преди няколко месеца правих голям ремонт на вилата ми в село Железница, но както се досещате се наложи да потърся строителни фирми за ремонт, защото не можех да направя всичко сам. Естествено, моите роднини също ми помагаха, за което съм им много благодарен. Къщата просто стана като нова. Майсторите бяха абсолютни професионалисти и носеха всички инструменти със себе си. Това беше страхотно, защото аз имах само компресори. Остана единствено да сменим остарелите улуци, защото времето се развали и нямаше как да се заемем с това.

Върни се в “Национален отбор”