Немци наливат 40 милиона в новия национален стадион

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

StanislavMastera
Контакти:

Re: Немци наливат 40 милиона в новия национален стадион

Мнениеот StanislavMastera » 09 апр 2013 17:27

Вие не берете грижа Немеца винаги ще го измисли как да стане
Водещ производител на дограма предлагащ и пвц дограма с безплатен монтаж и доставка.

Потребителски аватар
Hahaha1
Контакти:

Мнениеот Hahaha1 » 09 апр 2013 18:06

Тея фашисти по-далече от България!
Россия – священная наша держава,
Россия – любимая наша страна.
Могучая воля, великая слава –

Твоё достоянье на все времена!

sandi74

Мнениеот sandi74 » 09 апр 2013 18:45

Няма лошо.

sandi74

Мнениеот sandi74 » 09 апр 2013 18:45

Hahaha1 написа:Тея фашисти по-далече от България!

:mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: ;)

Потребителски аватар
joring
Контакти:

Мнениеот joring » 09 апр 2013 19:31

Red Warrior написа:Не се излагай! София не бил футболен град... :roll: Не знам кой град тогава е футболен. Този с 2-те титли от както съществува ли?! Това, че тук сме по разглезени, и че имаме по-богат социален живот е друга работа! Знам едно село където има 600 души население, а на селски мачове се събират 800 души публика, ако това ти е критерия.

Би ли ни споделил какъв ви е социалният живот, че нещо не ми се връзва?
Истината е, че ви мързи да излезете от квартала, ако не е по работа или да се приберете на село. Толкова "софиянци" познавам и едно 80% от тях и на кръчма не можеш да ги накараш да отидат, ако не е в техният квартал или поне в околията. Социален живот :lol:
Believe in better
[offtopic]Най-много мразя расизма и циганите :mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 09 апр 2013 20:39

Red Warrior написа:
dunavfc написа:
Red Warrior написа:Не може да няма техническо решение да се покрие изцяло "Васил Левски", а и това е най-евтиният вариант. Многоетажен паркинг може да се изгради на мястото на бившата пързалка за да отговаря на всички изисквания от УЕФА. И нека от провинцията да не се сърдят, но тук говорим за национален стадион, който трябва да е в столицата. Нямам нищо против да си изградят стадион Пловдив, или който друг стадион си поискат, но е редно националния стадион да е в милион и триста хилядна София, а не в триста хиляден Пловдив!

Братле футбола не е аритметика...Това,че София е 1.3 млн. а Пловдив е 350 хил. какво значение има що се касае до футболната посещаемост ? В София имате и 4-те отбора средна посещаемост 3000 човека ( давам ви малко от мен ),националният отбор може да напълни стадиона само срещу Италия,Англия и т.н. и то с помощта на доста хора от провинцията,какво значение има,че София е над 1 млн. като самият град не е футболен ?

Не се излагай! София не бил футболен град... :roll: Не знам кой град тогава е футболен. Този с 2-те титли от както съществува ли?! Това, че тук сме по разглезени, и че имаме по-богат социален живот е друга работа! Знам едно село където има 600 души население, а на селски мачове се събират 800 души публика, ако това ти е критерия.

Титлите и успехите няма нищо общо с посещаемостта братле ;) Ловеч е градът на 2-ро място по титли,но едва ли е това го направи някой при положение,че на стадиона има 500 човека и далеч е 2-рият на футболен град в България по твоята логика. Не знам,колко сте разглезени,но Лондон има 200 отбора и всички тия отбори си пълнят стадионите,не ги знам,социални ли са или не...Просто да приемеш,че има и доста по футболни градове от колкото е София,не е толкова трудно човек да превъзмогне егото си..

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 10 апр 2013 00:23

dunavfc написа:
Red Warrior написа:
dunavfc написа:
Red Warrior написа:Не може да няма техническо решение да се покрие изцяло "Васил Левски", а и това е най-евтиният вариант. Многоетажен паркинг може да се изгради на мястото на бившата пързалка за да отговаря на всички изисквания от УЕФА. И нека от провинцията да не се сърдят, но тук говорим за национален стадион, който трябва да е в столицата. Нямам нищо против да си изградят стадион Пловдив, или който друг стадион си поискат, но е редно националния стадион да е в милион и триста хилядна София, а не в триста хиляден Пловдив!

Братле футбола не е аритметика...Това,че София е 1.3 млн. а Пловдив е 350 хил. какво значение има що се касае до футболната посещаемост ? В София имате и 4-те отбора средна посещаемост 3000 човека ( давам ви малко от мен ),националният отбор може да напълни стадиона само срещу Италия,Англия и т.н. и то с помощта на доста хора от провинцията,какво значение има,че София е над 1 млн. като самият град не е футболен ?

Не се излагай! София не бил футболен град... :roll: Не знам кой град тогава е футболен. Този с 2-те титли от както съществува ли?! Това, че тук сме по разглезени, и че имаме по-богат социален живот е друга работа! Знам едно село където има 600 души население, а на селски мачове се събират 800 души публика, ако това ти е критерия.

Титлите и успехите няма нищо общо с посещаемостта братле ;) Ловеч е градът на 2-ро място по титли,но едва ли е това го направи някой при положение,че на стадиона има 500 човека и далеч е 2-рият на футболен град в България по твоята логика. Не знам,колко сте разглезени,но Лондон има 200 отбора и всички тия отбори си пълнят стадионите,не ги знам,социални ли са или не...Просто да приемеш,че има и доста по футболни градове от колкото е София,не е толкова трудно човек да превъзмогне егото си..

Аре да не стигаме до Лондон, че ще трябва да говорим и за качеството на футбола и за стадионите и за други неща. Освен това не съм забелязал никой отбор в България да си пълни стадиона на всеки мач. Има разлика в манталитета - това искам да ти кажа. Разликата не е само София - провинция, но и в различните софийски клубове и това столичани го знаят. Ако за Ботев да стане 2-ри е велико постижение, за ЦСКА е трагедия! Почват се псувни, клетви и какво ли не. Това, че Ювентус е слабо посетен, дори по-слабо посетен от градския си съперник Торино - прави ли го по-малко важен за италианския футбол от него?!
Последна промяна от Red Warrior на 10 апр 2013 00:37, променено общо 1 път.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 10 апр 2013 00:27

Red Warrior написа:Това, че Ювентус е слабо посетен, дори по-слабо посетен от градския си съперник Торино - прави ли го по-малко важен за италианския футбол от него?!

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
http://www.soccerstats.com/attendance.asp?league=italy

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 10 апр 2013 00:33

dunavfc написа:
Red Warrior написа:Това, че Ювентус е слабо посетен, дори по-слабо посетен от градския си съперник Торино - прави ли го по-малко важен за италианския футбол от него?!

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
http://www.soccerstats.com/attendance.asp?league=italy

Тази класация е нова, но съм 100% убеден, че преди няколко години, когато беше в миманса Юве имаше по-малко зрители от Торино. Апропо - Торино е клуба с повече фенове в града, както Евертън е с повече фенове в Ливърпул от едноименния клуб.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 10 апр 2013 00:43

Останал си с грешки представи,конкретно за Торино и Ливърпул...Това,кой колко фенове има се изразява на стадиона,а не на думи..Ливърпул си има същата посещаемост каквато е имал и през 80-те,90-те,каквато има и сега. Ювентус винаги е имал повече публика на стадиона от колкото Торино,дори да се счита за вярно това твърдение,че в самият град Торино имат повече фенове...
Вие с Левски също уж имате по 1 млн. фенове,но колко са истинските ?

Върни се в “Национален отбор”