Време е за нови национали!!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Re: Време е за нови национали!!!

Мнениеот ЕМИЛ » 23 сеп 2009 15:42

Fichango написа:Хичо и Балтана що не предлагаш ?:)

сигурно защото не им "харесва"играта.

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 23 сеп 2009 15:56

Значи, според мен лично.... Кишишев, Илиян Стоянов и разни такива нямат място повече в националния. Мартин Петров също няма място в националния... първо, че в защита е пълна дупка, винаги ме е дразнел в защита как играе, или по-точно не играе... второ, бързината му не е това, което беше едно време... сега му е доста трудно да надбягва противниците... трето, с толкова малко минути за Ман. Сити скоро няма да навлезе в някаква суперформа, която да му позволи да помогне с нещо кой знае какво за националния. Четвърто, много контузии взеха да го гонят. Верно, че има голямо желание за игра и хъс... ама това само не стига :)
Според мен, от по-старите трябва да останат само Бербатов и Стилиян Петров и те да дърпат отбора на този етап, а към тях да се прилепят по-млади момчета, които заедно да изградят гръбнака на националния отбор. Наистина, според мен грешка е, че не беше даден шанс на Мартин Камбуров например или Кушев.... но вече е късно за съжаление да им се дава шанс. :)
Мисля си, че новата схема в национала трябва да бъде с Бербатов като централен нападател и около него млади момчета, бързи и борбени... така ще се допълнят. Знаем какви пасове може да дава Бербатов, така че според мен това е идеалния вариант. Примерно, Спас Делев отляво и Иван Стоянов отдясно ..... или пък Миро Манолов (Черно море) вдясно и Йордан Юруков (Черно море) отляво.... въпреки че последния е контузен в момента, но се надявам като се върне да покаже същата игра като преди. И между другото, това са само примери... не твърдя, че точно те трябва да бъдат викнати, но като фен на Черно море ги наблюдавам тях най-много и знам какво могат, колко много се борят във всеки мач и колко допринасят за това Черно море да е от водещите отбори. Ама друг въпрос, че Варна е твърде далече от София някакси, за да ги викнат поне за едната проба.... :roll:
Има и други доста добри футболисти в Черно море, които могат да свършат работа... но според мен Даниел Димов задължително трябва да е в национала. Това момче играе много по-добре от Атанас Борносузов и Милен Петков като дефанзивен халф. Във всеки мач който играе показва едно много високо поне според мен ниво.... а е само на 20 години :!: Демек, има доста годинки напред да помага в национала...
Този Костадин Стоянов от ЦСКА верно и на мен ми направи страхотно впечатление в тия два мача дето гледах на ЦСКА срещу Фулъм и Левски..... но нека покаже първо постоянство, за да не се окаже звезда-еднодневка. Иначе ако продължава така, и той има място в национала :) Вече трябва да се избира между него и Веселин Минев отляво.... а отдясно да се борят Станислав Манолев и Живко Миланов... като първия е с предимство според мен :)
За централни защитници има много варианти..... само в Черно море има трима много добри такива - Сашко Александрво, Танко Дяков и Николай Домакинов. В ЦСКА има Иван Иванов и Кирил Котев. Тунчев също.... вариантите са доста. Друг въпрос е, че тренира предпочита Пелето да използва като централен защитник :lol: Според мен понеже има толкова варианти, е добре да се заложи на младите, ако ще се прави промяна... демек Иван Иванов - Сашко Александров или нещо от тоя род :)
Владимир Гаджев също има място в национала, стига да не е контузен. Ивелин Попов, както и Благой Георгиев.... на мен лично Благо в повечето случаи не ми харесва как играе, но в този последния мач на национала показа голямо израстване, макар само за 20 мин. Ако продължава да показва тази игра..... ще е супер :)
И общо взето за тия футболисти се сещам поне аз.... :roll:
ИзображениеИзображениеИзображение

kenta25
Контакти:

Мнениеот kenta25 » 23 сеп 2009 16:37

според мен състава трябва да изглежда така :1.ИВАНКОВ 2.МАНОЛЕВ 3.ТУНЧЕВ 4.ИВАНОВ 5.МИНЕВ 6.СТОЯНОВ 7.СТ.ПЕТРОВ 8.ВЛ.ГАДЖЕВ 9.БЕРБАТОВ 10.М.ПЕТРОВ 11.КАМБУРОВ/РАНГЕЛОВ

nik
Контакти:

Мнениеот nik » 23 сеп 2009 16:42

Мисля си , че централната двойка зашитници задължително трябва да е Кирил Котев Иван Иванов - трябва да са сработени помежду си и да се познават добре, просто нямаме др централна двойка защитници:
(Валери Божинов1986)
(Ивелин Попов1987)

(Спас Делев1989) (Димитър Бербатов1981) (Иван Стоянов1983)
(Иван Цачев1989) (Ивелин Попов1987) (Иван Цачев1989)

(Стилиян Петров 1980) (Станислав Ангелов1978)
(Владимир Гаджев1987)(Георги Сърмов 1985)(Костадин Янев1983)

(Веселин Минев1980)(Иван Иванов1988)(Кирил Котев1982)(Станислав Манолев1985)
(Костадин Стоянов1986) (Александър Тунчев 1981) (Живко Миланов1984)

(Димитър Иванков 1975)
(Николай Михайлов 1988) (Иван Караджов1989)

Потребителски аватар
Монк
Контакти:

Мнениеот Монк » 23 сеп 2009 16:44

Пропусна треньора. Чичовото е идеален за цесекарската формация, която си измислил, явно сутринта след тежка вечер :lol:

nik
Контакти:

Мнениеот nik » 23 сеп 2009 16:50

(Ивелин Попов1987)
(Иван Цачев1989)
(Владимир Гаджев 1987)
(Георги Сърмов 1985)
(Станислав Ангелов1978)
(Веселин Минев1980)
(Димитър Иванков 1975)
(Живко Миланов1984)
(Николай Михайлов 1988)

Не смятам, че съм поставил само цесекари:)

Потребителски аватар
edmon_dantes
Контакти:

Мнениеот edmon_dantes » 23 сеп 2009 17:35

Иван Иванов и Костадин Стоянов национали :o :o :) :) Хахахахаха... Я се вземи в ръце, младеж. От цска единствен Иван Стоянов става за национала. Другите... са дупчици :)
Георги Сърмов също няма място в национала, поне за момента.
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ
ИзображениеИзображениеИзображение

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 24 сеп 2009 09:40

За нападението нещата са ясни, там добри играчи дал господ.По големия пробле е централните защитници кои да са, защото всички които се изредиха последната година там явно не стават, визирам Котев,И.Иванов, Топузаков и още няколко бездарника .Гледам тука изреждате в предложенията си пак същите бездарници или други играчи на ЦСКА и Левски ,а има играчи и от други отбори които според мене са доста по добри от тези.На мене лично много добро впечетление ми правят двамата централни защитника на Пирин не знам на колко са години и имената им забравих но определено заслужават да играят в по силен отбор.
Колкото до халфовете според мене най добре ще е и Левски и Мъри да спрат да мъчат Миланов като бек а да си го слощат като десен халф да играе, момчето има техника,центриране и не лош поглед върху играта в нападение показвал го е не веднъж, но за защитник не става, минават го като бърз влак малка гара.
Със него одясно Благо в центара , Марто отляво и Стилян зад тях ще изглеждаме доста по добре отколкото с недоразуменията Ч.Янков и Сърмов.

Върни се в “Национален отбор”