Шотландско отмъщение съсипва националите

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Re: Шотландско отмъщение съсипва националите

Мнениеот veni__85 » 30 мар 2013 00:02

Foreigner написа:
GOLEADOR написа:Теслата на Киню бе най-яка.Ако този шушляк бе свирил дузпа за играта с ръка на Костакурта,може би ние щяхме да си тръгнем с купата от световното през 1994!Надявам се Любо да успее да ни класира за световното в Бразилия и да ни припомни онова незабравимо американско лято.

Съдията от четвъртфиналите е виновен, че не изгони Баджо. Понеже не съдията, ами заради Баджо не можахме да бием.
Туньо цяла седмица му се вие свят. Другото са фантасмагории.
Ай помисли малко реално. Нигерия и Швеция ни разпиляха. Едва отстранихме Мексико. Представям си ако трябваше да играем с бразилците.

Не знам колко си голям , но ако си гледал мача с Мексико ще знаеш , че тогава не ги осттранихме още в редовното време точно заради съдията, Измисления червен картон за Кременлиев , измислената дузпа за Мексико с която изравниха.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 30 мар 2013 00:29

veni__85 написа:
Foreigner написа:
GOLEADOR написа:Теслата на Киню бе най-яка.Ако този шушляк бе свирил дузпа за играта с ръка на Костакурта,може би ние щяхме да си тръгнем с купата от световното през 1994!Надявам се Любо да успее да ни класира за световното в Бразилия и да ни припомни онова незабравимо американско лято.

Съдията от четвъртфиналите е виновен, че не изгони Баджо. Понеже не съдията, ами заради Баджо не можахме да бием.
Туньо цяла седмица му се вие свят. Другото са фантасмагории.
Ай помисли малко реално. Нигерия и Швеция ни разпиляха. Едва отстранихме Мексико. Представям си ако трябваше да играем с бразилците.

Не знам колко си голям , но ако си гледал мача с Мексико ще знаеш , че тогава не ги осттранихме още в редовното време точно заради съдията, Измисления червен картон за Кременлиев , измислената дузпа за Мексико с която изравниха.

Емо нахрани всички (българи ,италианци,марсианци и французи) които си затвориха очите и не видяха играта с ръка в наказателното поле на скуадра адзура.Подкрепям думите му!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=h37ItUrbnjk[/youtube]
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 30 мар 2013 11:52

Foreigner написа:Е, аман от конспирации.
Те ако искаха да ни порежат спокойно съдията щеше да си отсъди гол за датчаните, когато Михайлов изби уж от голлинията. Ние все сме най-силните, най-можещите, ама световна конспирация на спира от световната титла и шампионската лига. :)
Пък как един не каза, че до гола на Манолев нямахме повече от 2 играчи стъпили в наказателното поле на Дания?!?
Въобще нямаше да се учудя ако Пенев беше треньор на Малта или бяхме били с 1 гол разлика как щеше да се оправдае със съдията или с делегата, че не е отменил срещата, защото теренът е бил лош.
Пената с непрекъснатите си нападки към съдиите се опитва да се спаси от евентуален резил срещу посредствените "грандове" Дания, Чехия и Армения.

А ми изглежда си малък и не знаеш, точно спряха ни да играем финал на световното 1994,как да не се съмнява човек когато тогава имаше явна игра с ръка в наказателното поле на Италия и то напълно умишлено и не се отсъди.Футбола се играе 90 минути и такива филми играл до 65 минута добре и направил 100 голови положения няма и какво да ги обявим за победители че до еди коя си минута имали 3 греди ли.Ами всичко е въпрос на тактика и преценка и колко ти позволява противника да играеш в определен период от време .Ами те и италианците ни смачкаха първите 20-25 минути на световното 1994,но после благодарение на съдията и късмета си се отърваха.

Потребителски аватар
Foreigner
Контакти:

Мнениеот Foreigner » 30 мар 2013 23:21

Аз не отричам, че е имало дузпа срещу Италия.
Дори да я беше свирил... дори и Стоичков да я беше вкарал... резултатът ставаше 2:2... и никой не може да ме убеди, че щяхме да ги елиминираме без проблем. Ако резултатът беше равен дотогава и ние играем по-добре разбирам, но иначе... фантасмагории.
Относно мача с Мексико. Е що не ни отрязаха още тогава? Все можеше да измисли нещо. Не съм го гледал мача след това, така че не си спомням в детайли, но им даде измислена дузпа.
Много добре си спомням измислената дузпа на немците срещу нас, но въпреки това помним какво се случи.
Най-абсурдни ми бяха измишльотините 94 как ни порязали, понеже българските фенове не харчили колкото италианците. Да де, ама все едно не играхме мач за третото място, вярно ден по-рано...
В общи линии, вместо да търсим под вода теле, да си погледнем първо кравата.
...

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 30 мар 2013 23:50

Foreigner написа:Аз не отричам, че е имало дузпа срещу Италия.
Дори да я беше свирил... дори и Стоичков да я беше вкарал... резултатът ставаше 2:2... и никой не може да ме убеди, че щяхме да ги елиминираме без проблем. Ако резултатът беше равен дотогава и ние играем по-добре разбирам, но иначе... фантасмагории.
Относно мача с Мексико. Е що не ни отрязаха още тогава? Все можеше да измисли нещо. Не съм го гледал мача след това, така че не си спомням в детайли, но им даде измислена дузпа.
Много добре си спомням измислената дузпа на немците срещу нас, но въпреки това помним какво се случи.
Най-абсурдни ми бяха измишльотините 94 как ни порязали, понеже българските фенове не харчили колкото италианците. Да де, ама все едно не играхме мач за третото място, вярно ден по-рано...
В общи линии, вместо да търсим под вода теле, да си погледнем първо кравата.

Пич,важно е да не ти отнемат шанса да се бориш за победа,а това направи Киню.Дали щяхме да продължим напред (с оглед на добрата ни игра и смяната на Баджо) може само да гадаем,но едно е сигурно,Киню ни отне тази възможност.Относно мача за третото място нещата седят по различен начин.Когато си първи си първи,когато си втори си никой.Ако се бяхме класирали за финала,шансовете да си тръгнем с купата бяха големи.Разбира се,Бразилия са фаворитът,но такива бяха Аржентина,Мексико и Германия.Защо към списъка да не добавим и Бразилия?Но Киню ни попречи.Просто трябваше да свири тази очевадна дузпа и да остави двата отбора да решат спора кой да играе на финала.

Потребителски аватар
Foreigner
Контакти:

Мнениеот Foreigner » 30 мар 2013 23:55

grasiani написа:А ми изглежда си малък и не знаеш, точно спряха ни да играем финал на световното 1994,как да не се съмнява човек когато тогава имаше явна игра с ръка в наказателното поле на Италия и то напълно умишлено и не се отсъди.Футбола се играе 90 минути и такива филми играл до 65 минута добре и направил 100 голови положения няма и какво да ги обявим за победители че до еди коя си минута имали 3 греди ли.Ами всичко е въпрос на тактика и преценка и колко ти позволява противника да играеш в определен период от време .Ами те и италианците ни смачкаха първите 20-25 минути на световното 1994,но после благодарение на съдията и късмета си се отърваха.

Като ти чета съждения ми изглеждаш по-малък от мен, а като гледам на вени ника (veni__85) със сигурност е по-малък/a от мен.
Отговори ми на един въпрос - Защо му е на Костакурта да играе умишлено с ръка за да спре центриране на Костадинов към абсолютно НИКОЙ, тъй като нямаше нито един наш играч близо до наказателното поле.
Италианците ни смачкаха първото полувреме и после НЕ благодарение на съдията и късмета, а поради факта, че ги чака тежък финал след 3 дни намалиха темпото.
Кво си мислите, че мен не ми беше болно, че не стигнахме финала ли? Трябва да се научим да губим с достойнство за да станем големи.
п.с. Още един пример - при гола на Костадинов срещу Франция, при самото повеждане бедрото и ръката му бяха доста близко, така че ако искаха да ни порежат съдията щеше да се направи на кьорав и да отсъди игра с ръка и така въобще нямаше да играем на световното.
...

Потребителски аватар
Foreigner
Контакти:

Мнениеот Foreigner » 31 мар 2013 00:09

GOLEADOR написа:Пич,важно е да не ти отнемат шанса да се бориш за победа,а това направи Киню.Дали щяхме да продължим напред (с оглед на добрата ни игра и смяната на Баджо) може само да гадаем,но едно е сигурно,Киню ни отне тази възможност.Относно мача за третото място нещата седят по различен начин.Когато си първи си първи,когато си втори си никой.Ако се бяхме класирали за финала,шансовете да си тръгнем с купата бяха големи.Разбира се,Бразилия са фаворитът,но такива бяха Аржентина,Мексико и Германия.Защо към списъка да не добавим и Бразилия?Но Киню ни попречи.Просто трябваше да свири тази очевадна дузпа и да остави двата отбора да решат спора кой да играе на финала.

Може пък да не я е видял просто, на някой хрумна ли му? Все пак нали отсъди една дузпа в наша полза. Ако искаха въобще нямаше да я дадат и да отсъдят симулация.
Има също така една камара отсъждания в наша полза, за които НИКОГА не сме казали съдията ни спаси или отряза противника.
...

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 31 мар 2013 00:15

Foreigner написа:
grasiani написа:А ми изглежда си малък и не знаеш, точно спряха ни да играем финал на световното 1994,как да не се съмнява човек когато тогава имаше явна игра с ръка в наказателното поле на Италия и то напълно умишлено и не се отсъди.Футбола се играе 90 минути и такива филми играл до 65 минута добре и направил 100 голови положения няма и какво да ги обявим за победители че до еди коя си минута имали 3 греди ли.Ами всичко е въпрос на тактика и преценка и колко ти позволява противника да играеш в определен период от време .Ами те и италианците ни смачкаха първите 20-25 минути на световното 1994,но после благодарение на съдията и късмета си се отърваха.

Като ти чета съждения ми изглеждаш по-малък от мен, а като гледам на вени ника (veni__85) със сигурност е по-малък/a от мен.
Отговори ми на един въпрос - Защо му е на Костакурта да играе умишлено с ръка за да спре центриране на Костадинов към абсолютно НИКОЙ, тъй като нямаше нито един наш играч близо до наказателното поле.
Италианците ни смачкаха първото полувреме и после НЕ благодарение на съдията и късмета, а поради факта, че ги чака тежък финал след 3 дни намалиха темпото.
Кво си мислите, че мен не ми беше болно, че не стигнахме финала ли? Трябва да се научим да губим с достойнство за да станем големи.
п.с. Още един пример - при гола на Костадинов срещу Франция, при самото повеждане бедрото и ръката му бяха доста близко, така че ако искаха да ни порежат съдията щеше да се направи на кьорав и да отсъди игра с ръка и така въобще нямаше да играем на световното.

Пич,уж не си малък,а разсъждаваш като дете.Дали Костакурта направи дузпата заради своята непохватнос или искаше да не позволи на топката да го премине няма никакво значение.Посягаш с ръка към топката и я отклоняваш от посоката и.Това е дузпа и Киню трябваше да я отсъди.За гола на Емо срещу Франция,примера ти е нонсенс - няма да го коментирам.

П.П.
Видях,че имаш нов пост .Разбирам да обвиниш помощника на Киню,че не е реагирал,това го приемам,но главния съдия носи отговорност за отсъжданията си и тази неотсъдена дузпа лежи на неговата съвест.Дузпата бе толкова явна,че чак не ми се спори с теб за това.Съдията се уплаши да отсъди втора дузпа срещу Италия,а това показва,че не е бил готов да свири толкова отговорен мач на това световно първенство.

Потребителски аватар
Foreigner
Контакти:

Мнениеот Foreigner » 02 апр 2013 12:32

GOLEADOR написа:[b]Пич,уж не си малък,а разсъждаваш като дете.Дали Костакурта направи дузпата заради своята непохватнос или искаше да не позволи на топката да го премине няма никакво значение.Посягаш с ръка към топката и я отклоняваш от посоката и.Това е дузпа и Киню трябваше да я отсъди.За гола на Емо срещу Франция,примера ти е нонсенс - няма да го коментирам.

П.П.
Видях,че имаш нов пост .Разбирам да обвиниш помощника на Киню,че не е реагирал,това го приемам,но главния съдия носи отговорност за отсъжданията си и тази неотсъдена дузпа лежи на неговата съвест.Дузпата бе толкова явна,че чак не ми се спори с теб за това.Съдията се уплаши да отсъди втора дузпа срещу Италия,а това показва,че не е бил готов да свири толкова отговорен мач на това световно първенство.

Просто се опитвам да покажа, че няма световен заговор срещу България, както се опитват да изкарат някои.

Срещу Италия може да не е свирил просто от яд, че отстранихме Франция.

п.с. Хайде сега някой от конспираторите да ми обясни защо ни орязаха за третото място и станахме четвърти.[/b]
...

Върни се в “Национален отбор”