1.Георги Петков
2.Костадин Стоянов
3.Кирил Котев
4.Иван Иванов
5.Станислав Манолев
6.Стилян Петров
7.Благой Георгиев
8.Мартин Петров
9.Иван Стоянов
10.Димитър Бербатов
11.Мартин Камбуров
Схема: 4-3-1-2
Време е за нови национали!!!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- sedem_!_dva
Re: Време е за нови национали!!!
Май състава го правим по заслуги кой е победил и вкарал на Левски... Марто Камбуров, този К. Стоянов... той допреди 2 кръга беше резерва в ЦСКА, ама след 3 мача като титуляр... вече и национал.
Абе глупости с една дума... 

NON MOLLARE MAI
Ако трябва да бъда сериозен,според мен това момче Костадин Стоянов има място в националния отбор,ако продължи с добрите си изяви.Иван Иванов и Котев нямат класа за националния отбор.Иван Стоянов заслужава да му бъде даден шанс,както и Камбуров,но все пак имаме доста класни нападатели,играещи в чужбина,а и Ивелин Попов скоро ще се възстанови от контузия.За мен сигурни титуляри не трябва да има по презумция,но Иванков или Петков на вратата,Манолев отдясно,Тунчев в центъра и Стилян и Пелето в средата са задължителни.Умишлено не слагам Бербатов и Мартин,защото е време да се пробва състав и без тях,макар и в контролен мач.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
Котев, К. Стоянов, И. Иванов слагате ги тия за нац. отбор !?
Тея мишки за нищо не стават. Вече направили 2-3 силни мача и ... хайде в националния.
Само за И. Стоянов съм съгласен да бъде там. Иначе не виждам смисъл от Камбуров. По-добре е да се дава шанс за изява на млади момчета.
Котев не може една топка от въздуха да уцели, а И. Иванов като вземе топката в краката си и се чуди какво да прави. Или чисти в тъч или бие на някъде на където му падне. Хайде като редим национален отбор да не гледаме на червени и сини, а на най-доброто с което разполагаме.

Котев не може една топка от въздуха да уцели, а И. Иванов като вземе топката в краката си и се чуди какво да прави. Или чисти в тъч или бие на някъде на където му падне. Хайде като редим национален отбор да не гледаме на червени и сини, а на най-доброто с което разполагаме.

Тупалка написа:Котев, К. Стоянов, И. Иванов слагате ги тия за нац. отбор !?![]()
Тея мишки за нищо не стават. Вече направили 2-3 силни мача и ... хайде в националния.
![]()
Само за И. Стоянов съм съгласен да бъде там. Иначе не виждам смисъл от Камбуров. По-добре е да се дава шанс за изява на млади момчета.
До голяма степен си прав,но Костадин Стоянов наистина загатва за потенциал за националния отбор.За Котев и Иван Иванов съм напълно съгласен с теб.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
acmilan написа:Освен изброениете футболисти на ЦСКА да беше добавил и Караджов,Данчо Тодоров,Тошко Янчев,Коста Янев,Спас Делев,Владо Манчев,Орлин Орлинов,бг паспорт за Маркиньос и жалко,че Мороз има мачове за Латвия иначе и той имаше място![]()
Забрави да добавиш чичовото за тренер

Аз не ще го предада
за нищо на света
за Левски аз на всичко съм готов
за нищо на света
за Левски аз на всичко съм готов
Според мен и Веселин Минев е добър за ляв бранител. Все пак по-голямата конкуренция вдига нивото. Прави силни мачове напоследък. На мястото на Мартин Петров може да се експериментира има 2-3-4 имена, които биха могли да го заместят. Пробема е, че щом не играе като Марто не става
Ама Оня от Враца не е вечен. 

И САМО ЛЕВСКИ АЛЕЕЕ! И САМО ЛЕВСКИ АЛЕЕЕ! САМО ЛЕВСКИ САМО ЛЕВСКИ! ОООО ЛЕВСКИ ОБИЧАМЕ ТЕ!
Вие много сериозно измествате проблем за националния отбор, защото не е важно кои са отделните играчи. Дали ще са от ЦСКА, Левски все тая в България имаме 20-30 класни играчи, които логично се въртят в национала и това е други няма. Проблема е в цялостната стратегия при нас се работи на парче от днес за утре, затова ако има някакви успехи те са плод на случайност и късмет. И въобще не е толкова важно дали примерно Котев или Коловати са в отбора, важно е че при децата при юношите няма никаква стратегия, няма по-добри играчи които да заместят днешните футболисти.
Да и аз съм съгласен предлагам всички чорби да са в националния и тогава всички чорбари ще са доволни а и за треньор супата каде без него напред червенодрешковци.
Хичо и Балтана що не предлагаш ?:)