Време е за нови национали!!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

bunero
Контакти:

Re: Време е за нови национали!!!

Мнениеот bunero » 23 сеп 2009 14:04

1.Георги Петков
2.Костадин Стоянов
3.Кирил Котев
4.Иван Иванов
5.Станислав Манолев
6.Стилян Петров
7.Благой Георгиев
8.Мартин Петров
9.Иван Стоянов
10.Димитър Бербатов
11.Мартин Камбуров

Схема: 4-3-1-2

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Мнениеот sedem_!_dva » 23 сеп 2009 14:07

Май състава го правим по заслуги кой е победил и вкарал на Левски... Марто Камбуров, този К. Стоянов... той допреди 2 кръга беше резерва в ЦСКА, ама след 3 мача като титуляр... вече и национал. :lol: Абе глупости с една дума... :roll:
NON MOLLARE MAI

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 23 сеп 2009 14:10

Ако трябва да бъда сериозен,според мен това момче Костадин Стоянов има място в националния отбор,ако продължи с добрите си изяви.Иван Иванов и Котев нямат класа за националния отбор.Иван Стоянов заслужава да му бъде даден шанс,както и Камбуров,но все пак имаме доста класни нападатели,играещи в чужбина,а и Ивелин Попов скоро ще се възстанови от контузия.За мен сигурни титуляри не трябва да има по презумция,но Иванков или Петков на вратата,Манолев отдясно,Тунчев в центъра и Стилян и Пелето в средата са задължителни.Умишлено не слагам Бербатов и Мартин,защото е време да се пробва състав и без тях,макар и в контролен мач.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Тупалка

Мнениеот Тупалка » 23 сеп 2009 14:18

Котев, К. Стоянов, И. Иванов слагате ги тия за нац. отбор !? :o :) Тея мишки за нищо не стават. Вече направили 2-3 силни мача и ... хайде в националния. :lol: :lol: Само за И. Стоянов съм съгласен да бъде там. Иначе не виждам смисъл от Камбуров. По-добре е да се дава шанс за изява на млади момчета.
Котев не може една топка от въздуха да уцели, а И. Иванов като вземе топката в краката си и се чуди какво да прави. Или чисти в тъч или бие на някъде на където му падне. Хайде като редим национален отбор да не гледаме на червени и сини, а на най-доброто с което разполагаме. 8-)

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 23 сеп 2009 14:21

Тупалка написа:Котев, К. Стоянов, И. Иванов слагате ги тия за нац. отбор !? :o :) Тея мишки за нищо не стават. Вече направили 2-3 силни мача и ... хайде в националния. :lol: :lol: Само за И. Стоянов съм съгласен да бъде там. Иначе не виждам смисъл от Камбуров. По-добре е да се дава шанс за изява на млади момчета.
Котев не може една топка от въздуха да уцели, а И. Иванов като вземе топката в краката си и се чуди какво да прави. Или чисти в тъч или бие на някъде на където му падне. Хайде като редим национален отбор да не гледаме на червени и сини, а на най-доброто с което разполагаме. 8-)

До голяма степен си прав,но Костадин Стоянов наистина загатва за потенциал за националния отбор.За Котев и Иван Иванов съм напълно съгласен с теб.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
psiho
Контакти:

Мнениеот psiho » 23 сеп 2009 14:29

acmilan написа:Освен изброениете футболисти на ЦСКА да беше добавил и Караджов,Данчо Тодоров,Тошко Янчев,Коста Янев,Спас Делев,Владо Манчев,Орлин Орлинов,бг паспорт за Маркиньос и жалко,че Мороз има мачове за Латвия иначе и той имаше място :mrgreen: :lol:

Забрави да добавиш чичовото за тренер :mrgreen:
Аз не ще го предада
за нищо на света
за Левски аз на всичко съм готов

Потребителски аватар
damnedbg
Контакти:

Мнениеот damnedbg » 23 сеп 2009 14:38

Според мен и Веселин Минев е добър за ляв бранител. Все пак по-голямата конкуренция вдига нивото. Прави силни мачове напоследък. На мястото на Мартин Петров може да се експериментира има 2-3-4 имена, които биха могли да го заместят. Пробема е, че щом не играе като Марто не става :) Ама Оня от Враца не е вечен. :geek:
И САМО ЛЕВСКИ АЛЕЕЕ! И САМО ЛЕВСКИ АЛЕЕЕ! САМО ЛЕВСКИ САМО ЛЕВСКИ! ОООО ЛЕВСКИ ОБИЧАМЕ ТЕ!

Потребителски аватар
diksi2000
Контакти:

Мнениеот diksi2000 » 23 сеп 2009 14:47

Вие много сериозно измествате проблем за националния отбор, защото не е важно кои са отделните играчи. Дали ще са от ЦСКА, Левски все тая в България имаме 20-30 класни играчи, които логично се въртят в национала и това е други няма. Проблема е в цялостната стратегия при нас се работи на парче от днес за утре, затова ако има някакви успехи те са плод на случайност и късмет. И въобще не е толкова важно дали примерно Котев или Коловати са в отбора, важно е че при децата при юношите няма никаква стратегия, няма по-добри играчи които да заместят днешните футболисти.

gpp1981
Контакти:

Мнениеот gpp1981 » 23 сеп 2009 14:57

Да и аз съм съгласен предлагам всички чорби да са в националния и тогава всички чорбари ще са доволни а и за треньор супата каде без него напред червенодрешковци.

Fichango
Контакти:

Мнениеот Fichango » 23 сеп 2009 15:24

Хичо и Балтана що не предлагаш ?:)

Върни се в “Национален отбор”