Сметки: ако Дания бие Италия, нищо не можем да направим

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

THE G.A.M.E

Re: Сметки: ако Дания бие Италия, нищо не можем да направим

Мнениеот THE G.A.M.E » 28 мар 2013 16:13

Мен по ме притесняват мачовете ни в Ереван и София, последният.
В Италия ще е сравнително просто ( :lol: ) ... Паркираме бетоновоза пред вратата и забъркваме нужната смес. :mrgreen:

Обаче срещу Армения и Чехия, ще трябва да играем за победа ... Тоест, ще трябва да сме доминиращата част от мачовете.
Ей за такъв стил обаче, нямаме потенциал ... Не че неможем да играем атакуващо и да държим топката, но не смятам че ще е ефективно. :roll:

За това, за мен лично, е по-логично да вземем точка в Италия ... И да не можем да бием арменци и чехи. :|
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 28 мар 2013 17:18

Все ми се струва че не бием ли или Италия или Чехия за никакви баражи и класирания не можем да говорим,да видим кое е реалното победа над Италия абсурд това са сънища,и идва варианта победа на всяка цена над Чехия в последния мач това ми се вижда по реално макар че традиционно играем доста трудно срещу чехите, дано те са загубили шансове за класиране за да не се хвърлят много срещу нас.Какви са реалностите за нас при някои условности преди да приемем чехите ,според мен в този момент най реално е да имаме 16 т от победи над Армения и Малта дано да бием арменците макар че и това ми се вижда сложна задача но да кажем успеем да ги бием.Какво ще имат чехите,сигурни победи над Малта и Армения и вземат 1 т от Италия макар че ми струва доста трудно постижимо 14-15т реално да имат.Дания сега имат 6т вземат ли пълния комплект точки срещу Малта и Армения стават с 18 т и мача с Италия става най важния за тях,вземат ли го сто процента са на бараж а даже и 1т да вземат пак имат голям шанс.Ето и примерно класиране преди последния кръг
1.Италия 21т
2.България16т
3.Дания 16т
4.Чехия 15т
Така може би ми се иска да се развие но дали ще стане си е съвсем друг въпрос.Все пак всичко а ако, и варианти много, но този ми се вижда най -постижим да стане.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 28 мар 2013 19:39

Дано само ако успеем да измъкнем нещо в Италия, да не го пропилеем с грешка в Армения. С Малта не вярвам да имаме проблеми, едва ли ще ги убием пак с 6 гола, но все пак ще бием. А с Чехия в София и ако имаме реален шанс за класиране, мисля че ще ги изядем. Дано тогава има и пълни трибуни, които да дадат крила на момчетата.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Върни се в “Национален отбор”