Анкета: Нужен ли е Цветан Генков на Националия отбор?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Анкета: Нужен ли е Цветан Генков на Националия отбор?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Tony_CSKA
Контакти:

Re: Анкета: Нужен ли е Цветан Генков на Националия отбор?

Мнениеот Tony_CSKA » 27 мар 2013 15:20

favaca8888 написа:Някои хора не са наясно, че Цветан Генков първо започва да се занимава с лека атлетика преди с футбол и определено има спринтьорски качества.
Второ играе отлично с глава.
Трето умее да борави с топката еднакво добре и с двата крака.
Четвърто е един от малкото ни нападатели които могат "да минат човек".
Пето има добра физика за да се бори в наказателното.
Шесто ето и статистиката му за този сезон, макар да беше измъчван от контузии :

Statistics while in Wisla
Appearances: 65 Goals: 28 Time played: 4647 min
Assists: 3
Statistics in current season
Matches Minutes Goals Assists Yellow cards Red cards
T-Mobile Ekstraklasa 15 984 4 1 3 0
Puchar Polski 2 180 4 0 0 0

Тоест накратко казано има 17 мача , 8 гола и една асистенция.Според мен съвсем прилично.В този ред на мисли някой ако може да посочи играч в чужбина с по-добри показатели освен Бербатов?М?

Всичко, което си написал е чудесно и аз много харесвах Генков преди да иде в Русия и мисля, че при добро стечение на обстоятелствата можеше да постигне много, но много сериозни контузии претърпя и така и не се върна към нивото си преди да го продадете... Не казвам, че е лош футболист, но какво те кара да мислиш, че след като има 18 мача за България без нито един вкаран гол точно срещу Италия ще избухне в пламъци?

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 27 мар 2013 16:01

Тактиката на Супер ЛЮБО !!

Вчера видяхме няколко прекрасни контраатаки по крилата и кой се налагаше да ги завършва ? Манолев ( той е и голмайстор на отбора ).

Определено имаме нужда от човек в центъра на нападението, който 1-во ще увлича поне 2-ма души със себе си и второ ще може да реализира създадените положения.Тонев е чудесен футболист , но на фланга.Вчера показа добра игра, но според мен там върши чудесна работа, а и има страохотен удар по диагонала.

И все пак никой не ми отговори на въпроса ? Някой да предостави алтернатива с по-добра статистика от тази на Цецко в чужбина ?
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

sandi74

Мнениеот sandi74 » 27 мар 2013 17:36

Кой пък беше този анонимник Цветан Генков?

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 27 мар 2013 18:46

Цветан Генков бе голмайстор на А група
и направи трансфер за 2, 2 млн, Санде ще се пръснеш от злоба бе, по-спокойно :lol:
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

sandi74

Мнениеот sandi74 » 27 мар 2013 20:32

favaca8888 написа:Цветан Генков бе голмайстор на А група
и направи трансфер за 2, 2 млн, Санде ще се пръснеш от злоба бе, по-спокойно :lol:

Голмайстор на А група.... .Само ако знаеш колко гордо и вълнуващо звучи. :mrgreen: :lol:

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 28 мар 2013 00:18

Санде,
га некой футбалер на Бирои(Олимпик Тетевен), го постигне това
ела се обади.

По темата ако трябва наистина да има компромисно решение
то е че Бербата липсва страшно много.Няма кой да се нагърби, нямаме реално чист нападател.
Евала на Пенев, че въпреки тази липса успя да извлече максимума до тук.С хора като Попето, Мицанския, Рангелов,
Бадема дет не му е мястото там, Тонев и фиктивно Божинов.Определено имаме нужда от НАПАДаТел.Дали Генков е човека, може би.За мен той и Цветков от Ботев са хората които е срамота, че не ги викат.

Потребителски аватар
Бисер Шматков
Контакти:

Мнениеот Бисер Шматков » 28 мар 2013 01:58

И аз съм на мнение, че Генков заслужава отново да получи повиквателна. Показателите му в полското първенство са съвсем прилични, а и не е зле да разполагаме с един чист нападател, който е сравнително опитен. Макриев се справя добре в чужбина, и той не би бил лош вариaнт.
България през розови очила!

http://www.youtube.com/watch?v=AuA3T9Mh2OE

Потребителски аватар
No Pyro No Fun
Контакти:

Мнениеот No Pyro No Fun » 28 мар 2013 12:21

Любо си знае най-добре... според мен Цветан Генков е по-добър от И.Попов или Рангелов... не знам защо Гаджев е в националния(задължително ли е да има левскар)?
Изображение

Върни се в “Национален отбор”