Viktor4o_Rs написа:Доволен съм от играта на момчетата и от резултата, жалкото е, че турската свиня върна датчаните в мача с тая дузпа, при която техният футболист категорично игра с ръка преди нарушението на Илия Миланов

И в двата мача с Дания, 2 съдийски отсъждания ни лишиха от победата, въпреки че в София по-скоро имаше червен на Бандаловски, друг е въпростът че ако в същата ситуация беше датчанин, надали щяха да го изгонят. Прогресът на момчетата е очевиден, желанието, хъса, амбицията, развитието - също.

Манолев се утвърди като лидера на този отбор, а Сашо Тонев ще се превръща във все по-важен играч за този тим

Изтръпнах, когато влезе нашия Радо Димитров - Меси, но мисля че като цяло се справи добре, Венци Дебелия трябва да е доволен, сигурно ще го продаде през лятото.
За ситуацията в групата - ясно е, че обезателно трябва да бием Малта, Армения и Чехия, иначе няма как да се класираме на бараж. Не бива да отписваме мача с Италия, точно там може да ни се реши съдбата, ако измъкнем един геройски хикс, те щат-не щат, ще скочат на датчаните. А ситуацията в групата би станала съвсем сложна, ако чехите вземат 4 точки от двата си мача с Италия

Датчаните са с най-лесна програма, не виждам къде могат да сбъркат в 4-те си мача с Армения и Малта освен евентуално в Армения, но нещо не ми се вярва

Жабарите си ги знаем и за съжаление също не вярвам да се напрягат много в Копенхаген, особено ако са си осигурили класирането. Вече ако не са сигурни, може и да излязат и в техния си стил да извъртят един хикс, точно там ни е надеждата
А ако завършим с еднакви точки с Дания и при условие че в преките двубои също сме равни, какво се гледа ?