Нужен ли е Ив.Цветков на Националния отбор, защо не го викат

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Нужен ли е Иван Цветков на Националния отбор?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
metal1111

Re: Иван Цветков

Мнениеот metal1111 » 09 окт 2012 15:14

Trickstyle написа:
C2H5OH написа:
орчо войвода написа:Орчо, пич тоя с дъвката е минал през отбори, дето Цветков може само да ги сънува!

Тоя с дъвката в момента не е футболист , а се опитва да ги учи .Бъркаш понятията футболист и треньор.Смея да твърдя , че от опитен футболист до себе си на терена по-младите ще научат повече отколкото от треньора с дъвката .

Джизъса е в пъти по-добър вариат!

За татуировки и дискотеки - да .[/quote]

Какво ги съпоставяме, единият е капитан на Терек, пък другият е в Металик![/quote]

Играе в Ботев! Опитът ти за провокация е смешен![/quote]
еи циркаджия, кьде си си трьгнал да сравняваш Ботев с терек бе, Ботев е класи и история над терек, виж в историята им дали имат по един мач в европа дане говорим за победи като тези на Ботев в европа иначе сьм фен на Пирин дане си помислиш , чесе заяждам
OFK PIRIN

Потребителски аватар
batmanlevski
Контакти:

Re: Нужен ли е Ив.Цветков на Националния отбор, защо не го викат

Мнениеот batmanlevski » 09 окт 2012 15:18

от три години насам Иван Цветков е най-добрия БГ футболист ,но това ,че е от Левски му играе лош номер и никой не го признава !
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !

[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Re: Иван Цветков

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 10 окт 2012 13:41

Alex написа:
kami4ka написа:Няма български паспорт ;)

да и аз мисля, че е само с холандски паспорт и това май слага край на дискусията, но иначе заслужава място в национала според мен

+1 :) Винаги съм харесвал Иван Цветков и още ме е яд на нашето ръководство, че с твърде лека ръка го даде на "Ботев". Пожелавам му успех с този отбор и участие в ЕКТ догодина. :)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
stn

Мнениеот stn » 10 окт 2012 16:58

batmanlevski написа:от три години насам Иван Цветков е най-добрия БГ футболист ,но това ,че е от Левски му играе лош номер и никой не го признава !

В последните три години твърдеше, че Курдов е най-добрият футболист. Какво се промени в меродавното ти мнение?
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...

Потребителски аватар
Пловдивчанинът
Контакти:

Мнениеот Пловдивчанинът » 10 окт 2012 22:39

fena написа:Бай Иван няма място в националния отбор. Това не е пенсионерски клуб!

Хаха Златински много ли има място. Какво е направил той през времето, когато Цветков вкара 6 гола в "А" група и е на второ място в голмайсторската листа :lol: .

ime
Контакти:

Мнениеот ime » 14 окт 2012 23:27

Няма БГ паспорт, това, е причината. Иначе би паснал идеално в сегашната формация на СУПЕРЛЮБО

Потребителски аватар
Бисер Шматков
Контакти:

Мнениеот Бисер Шматков » 24 мар 2013 04:09

Трудно е да се правят кой знае какви изводи за играта му от мача с Украйна, но този полусезон започна отлично, а си личи, че има нужния синхрон с Неделев. Според мен нямаше да е зле да е сред избраниците на Пенев за двубоя с Дания, тъй като е креативен футболист и е в състояние да извади отбора ако дадена среща се закучи. Вярвам в преценката на Пенев, може би ще го извика пак за есенните квалификации. Дано се утвърди като голаджия, понеже ни трябва футболист, който да е с точния нюх в малкото наказателно поле.
България през розови очила!

http://www.youtube.com/watch?v=AuA3T9Mh2OE

Върни се в “Национален отбор”