WCQ 2014: България - Малта/22.03.2013/18:00ч/
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: WCQ 2014: България - Малта/22.03.2013/18:00ч/
Браво на отбора. Победиха с добър резултат и трябва да ги похвалим. Обаче не бива да се заблуждаваме. Победата срещу Малта беше от графата задължителни. Докато мачовете с Дания и Чехия ще решат класирането ни за бараж (първото място в групата ми се струва нереално) Ситуацията е такава, че от деветте групи се класират 8-те най-добри втори. За да има обективна база за сравнение между отборите класирали се на второ място, не се вземат под внимание резултатите срещу последните в групата. По този начин този добър резултат за нас няма да има директно измерение ако достигнем второто място.
[center]
[/center]

MainEventer написа:motoem930 написа:Напълно те подкрепям. Хайде стига вече с тези два отбора , че взехте много да дразните хората. Днес не гледахме сборна формация на Левски и ЦСКА , а отбора на България и колкото и да не ви се вярва в България има повече от два отбора
Колкото и да не ти се вярва, България се пише с главна буква!
Добре бе Къци, мислиш ли че не знам? Не можеш ли да приемеш че съм се объркал и да вникнеш в това което съм написъл. Едва ли си безгрешен
-
Преди мача като видях заснеженият терен, си казах ... Айде - 0:0 или в най-добрият случай - 1:0.
Изненадаха ме приятно момчетата ...
Цъкаха си я добре топката, въпреки лошият терен, като освен това нападаха и разнообразно.
Според мен пускането на нисичкият Гъргоров в ролята на център-нападател бе тактическа грешка, която за щастие не се забеляза поради ниската класа на съперника.
При такива условия и терен, при подобен съперник, играещ в наказателното си, щеше да е резонно пускането на строен и физически по-здрав нападател.
Така или иначе победата е чудесна и като игра, и като резултат.
Въпреки, че половината голове малтийците си ги вкараха сами, не бива да подценяваме играта на нашите.
Понеже споменах една тактическа грешка на Любо ... Ще спомена и един тактически плюс - изтрелите от средна и далечна дистанция.
Направи впечатление и нещо неприятно ...
След 6-тият гол, малтийците се изтеглиха с 10-на метра и заиграха по-плътно, което вече затрудни неимоверно нашите при изнасянето на топката и въобще, в опитите за атака.
Дано да е било заради пониженото КПД при този резултат ...

Изненадаха ме приятно момчетата ...
Цъкаха си я добре топката, въпреки лошият терен, като освен това нападаха и разнообразно.
Според мен пускането на нисичкият Гъргоров в ролята на център-нападател бе тактическа грешка, която за щастие не се забеляза поради ниската класа на съперника.
При такива условия и терен, при подобен съперник, играещ в наказателното си, щеше да е резонно пускането на строен и физически по-здрав нападател.
Така или иначе победата е чудесна и като игра, и като резултат.
Въпреки, че половината голове малтийците си ги вкараха сами, не бива да подценяваме играта на нашите.
Понеже споменах една тактическа грешка на Любо ... Ще спомена и един тактически плюс - изтрелите от средна и далечна дистанция.
Направи впечатление и нещо неприятно ...
След 6-тият гол, малтийците се изтеглиха с 10-на метра и заиграха по-плътно, което вече затрудни неимоверно нашите при изнасянето на топката и въобще, в опитите за атака.
Дано да е било заради пониженото КПД при този резултат ...
- White Fang
- Контакти:
Ако не бяхме победили, тия хора просто трябваше да отидат в преждевременна пенсия.
ВЪН МУТРИТЕ ОТ БЪЛГАРСКИЯТ ФУТБОЛ! НА БЕСИЛОТО БАТКОФ,ТОНЬО,ПЕРУКОВ,СЪБЕФ И ДРАЖЕВ!
White Fang написа:Ако не бяхме победили, тия хора просто трябваше да отидат в преждевременна пенсия.
Значи да разбираме, че не си доволен от играта и/или резултата?
Само Левски!
- Бисер Шматков
- Контакти:
Не съм се съмнявал в победата, но "лъвоветe" определено ме изненадаха приятно. Подходиха максимално отговорно и в нито един момент от мача не играха с приспивно темпо. Този отбор разполага с нужната нападателна мощ, а и в дефанзивен план трудно се пропукваме.
Специaлни поздравления за Тонев, но всички записали участие в този двубой заслужават аплодисменти. Малта не са слаб отбор - рядко инкасират повече от три гола на мач, в едни предишни квалификации издържаха 80 минути като гост нa Швеция без да допуснат попадение.
Според мен теренът беше сравнително добре почистен, не вярвам да се намери причина от ФИФА да ни кастрят. САЩ срещу Коста Рика също се проведе почти като на ледена пързалка и наподобяваше хокей, понякога е много трудно да се подготви настилката, особено ако времето е твърде променливо.
Стискам палци срещу Дания, сигурен съм, че няма да заличим добрите впечатления и ще изпотим "викингите". Надявам се минимум на равен.
Българи юнаци!
Специaлни поздравления за Тонев, но всички записали участие в този двубой заслужават аплодисменти. Малта не са слаб отбор - рядко инкасират повече от три гола на мач, в едни предишни квалификации издържаха 80 минути като гост нa Швеция без да допуснат попадение.
Според мен теренът беше сравнително добре почистен, не вярвам да се намери причина от ФИФА да ни кастрят. САЩ срещу Коста Рика също се проведе почти като на ледена пързалка и наподобяваше хокей, понякога е много трудно да се подготви настилката, особено ако времето е твърде променливо.
Стискам палци срещу Дания, сигурен съм, че няма да заличим добрите впечатления и ще изпотим "викингите". Надявам се минимум на равен.
Българи юнаци!