Норвегия - България [архив]

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
UNBEATABLE
Контакти:

Норвегия - България [архив]

Мнениеот UNBEATABLE » 08 мар 2013 22:30

Добър вечер, поразрових се из интернета, но не мога да намеря архив на един мач от 2000 или 2001 година (приятелски) между Норвегия и България
Мача е свършил 2:1 за Норвегия, но ме интересува друго, ако някой може да ми намери архив на този мач и да го пусне тук, за да го сваля и да го гледам. Интерсува ме , не резултата, а българската агитка тогава, защото тази вечер един човек ми разправя, как са били там и е било страшна емоция, та ако може да помогнете :)

Благодаря предварително :)

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Re: Норвегия - България [архив]

Мнениеот child in time » 08 мар 2013 22:33

UNBEATABLE написа:Добър вечер, поразрових се из интернета, но не мога да намеря архив на един мач от 2000 или 2001 година (приятелски) между Норвегия и България
Мача е свършил 2:1 за Норвегия, но ме интересува друго, ако някой може да ми намери архив на този мач и да го пусне тук, за да го сваля и да го гледам. Интерсува ме , не резултата, а българската агитка тогава, защото тази вечер един човек ми разправя, как са били там и е било страшна емоция, та ако може да помогнете :)

Благодаря предварително :)

БНТ срещу определена сума!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 08 мар 2013 23:24

Помня че Джон Карю вкара единия гол, ако не и двата ;)
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

stanleys
Контакти:

Мнениеот stanleys » 09 мар 2013 02:15

Аз пък се сещам, че Мариан Христов вкара още в първата минута и литкаше норвежците през целия мач, но в крайна сметка загубихме

izumrud
Контакти:

Мнениеот izumrud » 09 мар 2013 08:24

аз си спомням за един мач в началото на 80-те години пак с Норвегия в София, направихме 2-2
имаше една звезда на Норвегия - ляво крило, аматьор, който се страхуваше да лети със самолет и дойде от Осло до София с колата си. Не знам, но вероятно е пътувал 2-3 дни. Слезе от колата, спа една нощ, излезе на терена и като почна да ги лъже нашите звезди от Левски и от ЦСКА, особено Пламенчо Николов - бека от Плевен, от ляво, от дясно, ги минава, през краката, цял мач ги правеше за смях идолите на синьо-червената българия. Накрая вкара и гол. После се изкъпа, качи се на колата и си замина за Осло...

КАН
Контакти:

Мнениеот КАН » 09 мар 2013 12:53

За този мач от 80те.9 титуляри от цска Бойчо Величков и Пламен Николов.Головете за България вкараха последните двама,а,, легендата" на цска майкъла пипна нарочно с ръка топката в пеналта за дуспа.Зад него нямаше никой,атопката излизаше в тъч.

Върни се в “Национален отбор”