България-Русия

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
DamonHill
Контакти:

Re: България-Русия

Мнениеот DamonHill » 13 сеп 2009 19:17

petrof написа:
DamonHill написа:Честото на БЪЛГАРИТЕ, Най-сладко е да бием комунистите.

А като бием американците не ти ли е сладко? :shock: :evil:

Всяка победа ми е сладка, и над Португалия във Варна и всяка една победа ми е сладка.
Във Волейбола обаче Руснаците са винаги лансирани от всички (както и Италия) и ми е много хубаво да ги виждам как са безпомощни срещу нашите момчета.

А това, че не съм русофил е друга тема, и не е сега времето да се аргументирам (споко, т'ва не значи, че съм американофил, не виждам такава връзка)

Levski_Sf

Мнениеот Levski_Sf » 13 сеп 2009 19:17

yasen написа:Полша вчера игра курвенски, с блок-аутове, те не забиха повече 5-6 пъти мъжки със сила и чисто в нашето поле. Франция по същия начин биха Русия. Такъв волейбол е неприятен за гледане. Радвам се, че България не играе такъв путенски волейбол. Успехите на Полша и Франция са краткосрочни, докато нашите тепърва предстоят. И все пак да ни е честито третото място на това европейско.

Путенски-непутенски днес хората ще си играят финал.Могат да си играят както си искат щом виждат,че това им носи успех.Иначе браво на нашите момчета за бронза.Това е голям успех за българския спорт

Потребителски аватар
redrOck
Контакти:

Мнениеот redrOck » 13 сеп 2009 19:21

Честито на всички българи :!: :!: :!:

Потребителски аватар
WestCoast2
Контакти:

Мнениеот WestCoast2 » 13 сеп 2009 19:22

Честито!!!
Единство в делата,
дързост в душата,
с Левски в сърцата!

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 13 сеп 2009 19:26

Браво на момчетата,но тези бронзови медали вече почвчт да ми омръзват!Айде и догодина световни шампиони :!:

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 13 сеп 2009 19:31

На световното ще ни е 3 пъти по-трудно да вземем медал, но не е непостижимо ;)

flyingHigh
Контакти:

Мнениеот flyingHigh » 13 сеп 2009 19:48

DamonHill написа:
petrof написа:
DamonHill написа:Честото на БЪЛГАРИТЕ, Най-сладко е да бием комунистите.

А като бием американците не ти ли е сладко? :shock: :evil:

Всяка победа ми е сладка, и над Португалия във Варна и всяка една победа ми е сладка.
Във Волейбола обаче Руснаците са винаги лансирани от всички (както и Италия) и ми е много хубаво да ги виждам как са безпомощни срещу нашите момчета.

А това, че не съм русофил е друга тема, и не е сега времето да се аргументирам (споко, т'ва не значи, че съм американофил, не виждам такава връзка)

Така е! :mrgreen: Много съм доволна,че им натрихме носовете - те просто не знаеха точно къде се намират - в последните години не сме ги били по такъв начин. Каквото и да се опитваха да правят, просто не им позволявахме. Другото, което ми хареса, е че продължавахме да ги натискаме, дори когато ни водеха с 6 точки и съумяхме дори да обърнем. И най-вече - вдигнахме се след вчера! Това е най-важното! Сякаш им се е отразило като леден душ! И показахме страхотно желание - бяхме истински отбор, колектив в истинския смисъл на думата - "Един за всички, всички за един" напълно важи тук!
Жалко, така, в този си вид трябваше да изглежда финала, но има и друго - кой очакваше такъв успех след почти катастрофалната Световна лига? Отборът не само, че, не върви, а лети стремително нагоре особено като сплотеност, но и ако продължава така - златото и да бяга от нас, пак ще го стигнем!
Аз съм много доволна!
ЧЕСТИТО, БЪЛГАРИ!!! :mrgreen: / Утре, който може, да ходи в 11 на летището/
Честито!!! :mrgreen:

vrvolleyball
Контакти:

Мнениеот vrvolleyball » 13 сеп 2009 19:48

Франция играе най-добрата защита в света ! Ако в съвременния МЪЖКИ волейбол умееш да играеш защита везните се накланят многократно в твоя полза ! Както каза Евгени всичко е психика ! Ако тук има хора , които са играли или играят волейбол , знаят за какво говоря ... Знаят какво е , когато забиеш 3 пъти насред игрището , и знаят какво е , когато забиеш 3 пъти но топката ти я вадят и ти правят точка ! Нашите са с многократно подобрена защита , но психиката е зле , трябва да има психолог ! Не само във волейбола , а изцяло във всички видове спорт ! Докато при индивидуалните спортове 1 човек е герой или губи всичко , във волейбола ако на 1 човек не му върви отбора или не е в добро състояние , всичко се прехвърля на отбора ! Не мисля , че французите могат да повторят 2 големи мача един след друг , затова мисля , че Полша ще победи на финала .
Колкото до днес , показахме , че заслужаваме победата в този мач повече от руснаците ! Най-хубавото е , че успяхме да неутрализираме центровете им , иначе изхода от мача нямаше да бъде същия ... Честито на всички :P Догодина в Италия , някой от дебютантите ще са по-опитни , което несъмнено ще бъде + за нас ;)

Върни се в “Национален отбор”