ФИФА наказа България да играе пред празни трибуни

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Пловдив1912

Re: ФИФА наказа България да играе пред празни трибуни

Мнениеот Пловдив1912 » 08 яну 2013 20:34

Така ви се пада олигофрени!

Потребителски аватар
OOP
Контакти:

Мнениеот OOP » 08 яну 2013 20:34

Нормално. ФИФА не е БФС и според мен такива наказания са задължителни и дори трябва да са по-строги. Иначе няма научаване.
От „Фен клуб Сектор Г”:
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.

Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим

Потребителски аватар
OOP
Контакти:

Мнениеот OOP » 08 яну 2013 20:35

Foreigner написа:
turbogena написа:Българският национален отбор ще изиграе следващото си домакинство от квалификациите за СП 2014 без публика. Става дума за срещата с Малта на 22 март 2013 година. Това реши Дисциплинарната комисия на ФИФА. Санкцията е заради непристойното поведение на феновете по време на мача с Дания (1:1) от есента. Според съдията и делегата тогава тъмнокожият защитник на гостите Патрик Мтилига е бил обиждан на расистка основа. За наказанието е натежал и фактът, че привържениците на България са хвърляли бомбички и димки на пистата.

На всичко отгоре ФИФА глобява БФС с 35 000 швейцарски франка. По наредбите на дисциплинарния правилник сумата трябва да е по-малка, от Цюрих смятат, че трябва да са по-строги и затова я завишат на 35 000 франка.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Много жалко :( Сигурен бях ,че стадиона за мача с Малта щеше да е доста пълен...

... източник... ???

http://gong.bg/view_article.php?article_id=320331
От „Фен клуб Сектор Г”:
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.

Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим

Miroslav33
Контакти:

Мнениеот Miroslav33 » 08 яну 2013 20:35

за мен това наказание ,не е наказание !Досега на мачовете в квалификациите за Мондиал 2014, нямаше публика ,та наказанието е никакво :)

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 08 яну 2013 20:35

Пловдив1912 написа:Така ви се пада олигофрени!

"Ви" :?: Ти не си ли българин :?: :?: :?:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
priceles
Контакти:

Мнениеот priceles » 08 яну 2013 20:36

ЛОШО
И днес, като мина през димния Перник,
се спомням стрелците с най-точния мерник
и чувам: „Момчета! – помнете и в ада,
„България пада, но Перник не пада!“

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 08 яну 2013 20:38

OOP написа:Нормално. ФИФА не е БФС и според мен такива наказания са задължителни и дори трябва да са по-строги. Иначе няма научаване.

Не е ли по-лесно в европейските национални отбори да няма негри ;) Тогава няма да има,кой да обиждат и кой да се оплаква :lol:
Последна промяна от CTAHKO на 08 яну 2013 20:38, променено общо 1 път.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 08 яну 2013 20:40

Не го мислете толкова,просто сме 50 год. назад от останалите ( в някой отношения ).Но,както често се случва България и тук не е виновен този,който яде баницата...В другите държави,защо това нещо не съществува ( говоря за нормални държави,не е за сръбският случай,наскоро ) ? Да не би останалите европейци,да всички подбрани доктори,зъболекари,адвокати,учители и т.н.Просто на запад знаеш,гепи ли те камерата за нещо подобно,следващият мач,който ще гледаш ще бъде след 35 год. а е възможно,да нямаш тази чест ,никога повече.

Потребителски аватар
gugushito
Контакти:

Мнениеот gugushito » 08 яну 2013 20:50

dunavfc написа:Това е ужасна новина за футболна София :( Сега предварително продадените 43 хил. билета трябва да се връщат на хората...Иначе представете си,що за малоумна публика сме,щом ни наказват за расизъм...Но далеч,това не е най-голямото малоумие,това да освиркваш химна,особено на страни с които нямаш нищо общо ( както беше с Дания ) е свръх дебилност,не знам има ли нормална страна в Европа,която си позволява това.

+1000 страх ме е да мисля какизглеждаме в очите на нармална Европа :oops:

Върни се в “Национален отбор”