време е за подмладяване на отбора
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- djikitaeca
- Контакти:
Re: време е за подмладяване на отбора
Не съм съгласен ! Младите няма тука така да се развият изведнъж и да правят чудеса > трябват им стойностни "ветерани" , които да им покажат как да стоят най-добре , как да действат най-добре...
ние мислим да спрете да пускате такива теми вече има над 5 такива теми,голями сте спамери 

Все пак си мисля, че в защита не може само с юноши. Трябва да са между 25-30 г. и задължително двойката централни да са от един отбор. Поне така правят във водещите отбори.
Аз не съм привърженик на тотално подмладяване на отбора. Едно постепенно заменяне на старите играчи в отбора би било по-добре. Какво имам предвид? Кишишев, Илиян Стоянов нямат какво повече да дадът на отбора. На тяхно място могат да дойдат играчи като мишо венков, иван иванов и т.н. Подмладяването трябва да става постепенно и на базата на добри игри от по-младите играчи, а не просто за самото подмладяване. По тази схема може да се разчита все повече на михайлов и другите млади вратари който да изместят безспорните Иванков и Петков. В атака Домовчииски, Ивелин Попов и божонов ще трябва да играя все по важна роля за да могат да се превърнат в лидерите на отбора след напускането на бербатов и мартин петров.
Подмладяване но разумно. Кишишев е ясен. Коловати, Топчо - също. Но за едноото подмладяване да турим Михайлов на вратата... не върви
Fichango написа:Подмладяване но разумно. Кишишев е ясен. Коловати, Топчо - също. Но за едноото подмладяване да турим Михайлов на вратата... не върви
При все цялата тенденциозност към малката перука аз лично бих го сложил на вратата, щото съм убеден, че друг с такава класа нямаме. Трябва му опит. Топчо си мисля също, че има какво да даде, но не съм убеден. Проблема обаче е в лидерите на отбора, или по-скоро в това, че не са лидери. Стилян да стои, останалите да се махат.
И е време да се налагат вече банове за всяка нова тема, която се повтаря над 5 пъти в рамките на час, ебем ти форума, отваряш и все едно темите са копи-пейст!
todorov написа:Все пак си мисля, че в защита не може само с юноши. Трябва да са между 25-30 г. и задължително двойката централни да са от един отбор. Поне така правят във водещите отбори.
В кой водещ отбор се прави така ?
Бразилия: Лусио (Интер) и Жуан (Рома)
Англия: Тери (Челси) и Фърдинанд (Манчестър Юнайтед)
Германия: Мертезакер (Вердер Бремен) и Метцелдер (Реал Мадрид)
Испания: Пуйол (Барселона) и Капдевийя (Виляреал) или Пике (Барселона)
Франция: Мексес (Рома) и Галас (Арсенал)
Единствено в Италия Киелини и Канаваро (Ювентус) са от един и същи отбор.
От ЦСКА или от "Левски", ние сме преди всичко БЪЛГАРИ! Нека не позволяваме да ни разделят и насъскват едни срещу други!
Подмладяване - Да!
Но то ме може да бъде извършено от Мъри и Наско, защото те гледат преди всичко мениджърски и други интереси, а не доброто на българския футбол. За стотен път повтарям трябва изявен треньор от чужбина. Ето - един Дик Адвокаат е свободен, но по всичко личи, че Белгия ще го наеме. Заплатата му щяла да бъде 1 млн евро на година. В същото време двойката Мъри и Наско вземат общо 600 000, а резултатите при тях са нулеви.
Не съм съгласен с това , че М. Петров е изчерпан за нац. отбор - той наистина не е във форма, но е давал и ще дава много за България. Защото е една от малкото ни звезди, които се раздават на 100 % с националната фланелка.
Но то ме може да бъде извършено от Мъри и Наско, защото те гледат преди всичко мениджърски и други интереси, а не доброто на българския футбол. За стотен път повтарям трябва изявен треньор от чужбина. Ето - един Дик Адвокаат е свободен, но по всичко личи, че Белгия ще го наеме. Заплатата му щяла да бъде 1 млн евро на година. В същото време двойката Мъри и Наско вземат общо 600 000, а резултатите при тях са нулеви.
Не съм съгласен с това , че М. Петров е изчерпан за нац. отбор - той наистина не е във форма, но е давал и ще дава много за България. Защото е една от малкото ни звезди, които се раздават на 100 % с националната фланелка.
говорите...говорите а никой не казва ,че промените започват от треньора !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ако ще целия отбор на бразилия да натурализираме, резултатът ще е плачевен с тоя мърльо начело....с правилен футбол само няма да стане, трябва и тактика и дисциплина и т.н. и т.н. вижте какво става при англичаните- чанч и казармени условия..... кога тоя шушляк и оня далавераджия наско ще въведат железен ред ??????????????????????? така си мисля аз............