Лечков иска Любо Пенев да смени Мъри Стоилов в националния!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

vonabrav
Контакти:

Re: Лечков иска Любо Пенев да смени Мъри Стоилов в националния!

Мнениеот vonabrav » 11 сеп 2009 15:52

Лечков иска Любо Пенев да смени Мъри Стоилов в националния! хахахахахаха, поредната глупост. Любо Пенев отстрани един отбор и вече е голяма работа. Ето изкаването на Пини по въпроса вярно, че ставаше на въпрос за баскетбола ама се отнася за всичко : ""Това е манталитет. Не може след 20 точки в местното първенство или в Балканската лига, всяко момче да се помисли за звезда. И не са само играчите - и треньорите. Трябва да се доказваме всеки ден.Каквото и да се е случило днес, не е добро за утре.Утрешният мач е различен и трябва да се доказваме наново. Но това не се случва само в България.

Потребителски аватар
gobara
Контакти:

Мнениеот gobara » 11 сеп 2009 15:52

Ами исках да кажа под хаос ,имам предвид,че се появиха статий в които се казва ,че Мъри има голям проблем с дисциплината,респекта и уважението към него.
I,m forever blowing bubbles, pretty bubbles in the air, They fly so high,nearly reach the sky, Then like my dream they fade and die.Fortune always hiding, I've looked everywhere, I'm forever blowing bubbles , pretty bubbles in the air.

Потребителски аватар
Kotzata
Контакти:

Мнениеот Kotzata » 11 сеп 2009 15:56

Какво уважение и резултати да има като от БФС държат на български треньори само, за да прокарват собствени интереси?Мъри е доказан спец, но докато му мелят сол на главата да пуска този и оня как да стане?И аз искам чужденец, но така БФС-то остават с празни ръце.Хем ще се спрат с дивотиите Левски-ЦСКА, хем няма да влизат разни перуки, присадени коси, кичори и прочее :)

Потребителски аватар
Adam Ant
Контакти:

Мнениеот Adam Ant » 11 сеп 2009 15:57

gobara написа:Ами исках да кажа под хаос ,имам предвид,че се появиха статий в които се казва ,че Мъри има голям проблем с дисциплината,респекта и уважението към него.

Ами искам да ти кажа, че това не е проблем на Мъри, а на възпитание и манталитет. Любо вече беше помощник в националния и резултатите от този период не бяха фантастачини. Лечков иска да си продаде стоката и затова натиска за някой който да я излага на тезгяха...
aka DrAvalanche

Dear Doktor, I am unattractive, sexually immature, lazy, stupid and mean. What career would suit me best?
Journalism. If you fail there, try music journalism.

graveworm
Контакти:

Мнениеот graveworm » 11 сеп 2009 15:58

"Лечков иска Любо Пенев да смени Мъри Стоилов в националния!"
Аз пък искам мастика с айрян!

----------
Контакти:

Мнениеот ---------- » 11 сеп 2009 15:58

тези от сливен защо не си гледат работата явно че трябва да се опита с чужденец защото тия ще съсипят всичко

Потребителски аватар
gobara
Контакти:

Мнениеот gobara » 11 сеп 2009 16:03

Но аз мисля ,че Любо Пенев има твърд характер и никой няма да може да му се репчи щот ще му затвори устата веднага.
I,m forever blowing bubbles, pretty bubbles in the air, They fly so high,nearly reach the sky, Then like my dream they fade and die.Fortune always hiding, I've looked everywhere, I'm forever blowing bubbles , pretty bubbles in the air.

Потребителски аватар
pas
Контакти:

Мнениеот pas » 11 сеп 2009 16:04

След 20 години Любо ще е перфектния избор. В момента е несериозно. Май не се уморихме да назначаваме треньори без никакъв опит и да се проваляме. Вижте побелелите коси на Липи и Трапатони и пак говорете за "млади и перспективни треньори"! Докато другите се подготвят за Световното.

Потребителски аватар
gorg
Контакти:

Мнениеот gorg » 11 сеп 2009 16:05

gobara написа:Но аз мисля ,че Любо Пенев има твърд характер и никой няма да може да му се репчи щот ще му затвори устата веднага.

Абе той и Стоичков имаше твърд характер ама видя ли къде ни класира?

Потребителски аватар
shumnaliq
Контакти:

Мнениеот shumnaliq » 11 сеп 2009 16:08

НЕ НЕ НЕ
Re: "българин" "журналист" от 7дниСПОРТ плюе по ЦСКА в Румъния!!

Хан Крум написа:Хомо Гереникус ... 8-)

Върни се в “Национален отбор”