Нервите и на вицепрезидента на БФС Йордан Лечков не издържаха, след като неговият племенник Иван Стоянов му е докладвал в каква сбирщина се е превърнал националния тим под ръководството на Мъри Стоилов. Кметът на Сливен онемял от информацията, че отборът е разделен на групички, които не си подават с другите на терена.
Очаква се на следващия Изпълком Лечков официално да издигне кандидатурата на Любо Пенев за национален селекционер. Двамата са особено близки, като преди време Лече гласеше Чичовото дори за президент на БФС, когато водеше войните си с Иван Славков. По нареждане на градоначалника пък Боби Михайлов назначи Чичовото за асистент на Пламен Марков. Това лято по искане на Пенев ЦСКА купи от Сливен четирима футболисти за 1,2 милиона евро, което още повече заздрави отношенията между двамата съотборници в националния тим.
Лечков е бесен и от отношението на Станимир Стоилов към племенника му. Иван Стоянов трябваше да играе срещу Черна гора и Италия след знаменитите си мачове за ЦСКА, но за да намери място на протежето си Георги Сърмов, Мъри прати Чавдар Янков на фланга вместо Вуйчовото. Желанието на Лечков за махане на Станимир Стоилов се подкрепя от още доста членове на Изпълкома - Николай Гигов, Емил Костадинов, Марин Митев, Гриша Ганчев...
Незнам за вас ама и аз мисля ,че има някакъв хаус и съм съгласен Любо Пенев да стане треньор на националния поне може да мотивира футболистите.
Лечков иска Любо Пенев да смени Мъри Стоилов в националния!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Лечков иска Любо Пенев да смени Мъри Стоилов в националния!
I,m forever blowing bubbles, pretty bubbles in the air, They fly so high,nearly reach the sky, Then like my dream they fade and die.Fortune always hiding, I've looked everywhere, I'm forever blowing bubbles , pretty bubbles in the air.
-
- Контакти:
Re: Лечков иска Любо Пенев да смени Мъри Стоилов в националния!
gobara написа:Нервите и на вицепрезидента на БФС Йордан Лечков не издържаха, след като неговият племенник Иван Стоянов му е докладвал в каква сбирщина се е превърнал националния тим под ръководството на Мъри Стоилов. Кметът на Сливен онемял от информацията, че отборът е разделен на групички, които не си подават с другите на терена.
Очаква се на следващия Изпълком Лечков официално да издигне кандидатурата на Любо Пенев за национален селекционер. Двамата са особено близки, като преди време Лече гласеше Чичовото дори за президент на БФС, когато водеше войните си с Иван Славков. По нареждане на градоначалника пък Боби Михайлов назначи Чичовото за асистент на Пламен Марков. Това лято по искане на Пенев ЦСКА купи от Сливен четирима футболисти за 1,2 милиона евро, което още повече заздрави отношенията между двамата съотборници в националния тим.
Лечков е бесен и от отношението на Станимир Стоилов към племенника му. Иван Стоянов трябваше да играе срещу Черна гора и Италия след знаменитите си мачове за ЦСКА, но за да намери място на протежето си Георги Сърмов, Мъри прати Чавдар Янков на фланга вместо Вуйчовото. Желанието на Лечков за махане на Станимир Стоилов се подкрепя от още доста членове на Изпълкома - Николай Гигов, Емил Костадинов, Марин Митев, Гриша Ганчев...
Незнам за вас ама и аз мисля ,че има някакъв хаус и съм съгласен Любо Пенев да стане треньор на националния поне може да мотивира футболистите.
абе не знам дали Любо Пенев е удачен вариант, но Мъри, Сирака и Перуката трябва де се махат!
Долу ръцете от Супер Любо. Той си има отбор и това е ЦСКА 

Как ли пък не-то и аз искам много работи!И как пък реши,че Стоянов трябва да играе...Я да си гледа там селото,аман от разбирачи!
ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ!
-
- Контакти:
ПРЕДЛАГАМ КОКАЛА ДА СМЕНИ МЪРИ, ЩЕ ИМА ПРИЕМСТВЕНОСТ, РАБОТИХА ДОСТА ВРЕМЕ ЗАЕДНО
абе що си чешете езиците с глупости? то верно , че това е форум, ама..прекалявате.
с какво Пенев е по добър треньор? с практика ли? с титли ли? с какво???
ЦСКА загуби всички важни мачове миналия шампионат, загуби и титлата, загуби и купата. Има една победа над Динамо и всички ревнаха ОСАНА.
аре спрете с глупости.
Лично аз съм за чужденец, но тъй като няма как да стане, по добре да оставим Мъри да мъдрува над класиране за ЕП през 2012
с какво Пенев е по добър треньор? с практика ли? с титли ли? с какво???
ЦСКА загуби всички важни мачове миналия шампионат, загуби и титлата, загуби и купата. Има една победа над Динамо и всички ревнаха ОСАНА.
аре спрете с глупости.
Лично аз съм за чужденец, но тъй като няма как да стане, по добре да оставим Мъри да мъдрува над класиране за ЕП през 2012
-
- Контакти:
КОКАЛА, КОКАЛА...
gobara написа: Незнам за вас ама и аз мисля ,че има някакъв хаус и съм съгласен Любо Пенев да стане треньор на националния поне може да мотивира футболистите.
не знам за доктор Хаус ли говориш или за хаос?:)
Любо си има отбор. Трябва ни чужденец за треньор....