Христо Стоичков - Мъри Стоилов/Пламен Марков
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Приятелю,първо ти благодаря,че ме наричаш професор дано да с
умри за хуя ми не за лефффски
Re: Приятелю,първо ти благодаря,че ме наричаш професор дано да с
mu6ko73 написа:умри за хуя ми не за лефффски
Баси, колко си прост

Модчета, чакам безмилостен бан за получовешкото същество отгоре

mu6ko73 написа:умри за хуя ми не за лефффски
Гениално мнение! Сам ли го измисли или някой ти помогна?
Вие сте млада и красива, имате 2 висши образования, владеете перфектно 3 езика, имате руса коса, дълги крака и чаровна усмивка и искате да вземате заплата между 5 и 10 хиляди лева? Вървете на майната си! На нас ни трябва арматурист!
Re: Христо Стоичков - Мъри Стоилов/Пламен Марков
Мдаа,само че в предишните квалификации последните 5 мача треньор беше Димитър Пенев,в които имахме 3 победи,равен и загуба,т.е. 10 спечелени точки!нещо обаче не се сещам кой беше треньор в едни два мача с Швеция(0:3 и 0:3) и Хърватия(1:3) в София
та беше по предните квалификации....нищо против Стоичков-Велик Футболист за България,но като треньор нещо не става!но има време,може да се докаже в бъдеще!

а и Стоилов беше треньор за двата мача с беларус , които спечелихме
Да, ама Ицо го знае целия свят като футболист...дори в Мурманск (Русия) и като посланник на футбола го знаят и си има школа в Барцелона(която след време ще бълва таланти ...и пари разбира се) и е треньор в ЮАР, кове таланти, насочва ги във футбола и т. н. и цял свят го признава , само левскарите в БГ - не? А кой е Мъри...? едим неудачник, дето е вечно с костюм и все си бърши сополите с ръкава, абе подлога на Боби (баща на бъдещия велик вратар Ники и Дядо на звездата Ж.Миланов) и на Наско-дупето (дето не се знае дали харесват феновете му повече дупето му или Илияна). абе гъзоблизец си е Мъри....По смешен и гърчав треньор от него нема...както и по скромен, на външен вид! Смешник, сополивец и гъзоблизец, още угодник и благородник...що не пусна младите последният мач поне да има за какво да те плюят бе цървул...Взимай си дъртите кранти като Юлианчо, барабар с протежетата синове и зетьове и дайте път на талантите бе...Не ви ли е срам...българи сте били, какви българи сте бе, кой сте победили? Цървули с цървули само вие не се налапахте...
- Sword Coast Boys
- Контакти:
Къде ти Мъри, къде ти Марков, къде ти Стойчо?
Пламен Марков поне имаше удоволствито и щастието да класира тима на европейско. Майната му какво е станало там после? Ами Младенов? Ако беше бил чехите, друго щеше да е нали? 6-1 наистина е срамен резултат, но това беше едиствената запомняща се загуба на Младенов. Но да не забравяме какви таланти пак бяха налагани отгоре! Аха, само като се сетя за Бисер Иванов-Легендата и Предраг Пажин. Нима забравихте мача на кариерата им срещу Дания в София. Ах, каква игра показаха, какви изкуствени засади бяха само! Велик мач, велики играчи!
Прави сте поне за едно, че Стоичков не става за треньор, ама някакси ми е по-симпатичен от Правилния...
Пламен Марков поне имаше удоволствито и щастието да класира тима на европейско. Майната му какво е станало там после? Ами Младенов? Ако беше бил чехите, друго щеше да е нали? 6-1 наистина е срамен резултат, но това беше едиствената запомняща се загуба на Младенов. Но да не забравяме какви таланти пак бяха налагани отгоре! Аха, само като се сетя за Бисер Иванов-Легендата и Предраг Пажин. Нима забравихте мача на кариерата им срещу Дания в София. Ах, каква игра показаха, какви изкуствени засади бяха само! Велик мач, велики играчи!
Прави сте поне за едно, че Стоичков не става за треньор, ама някакси ми е по-симпатичен от Правилния...
Всичко, което е далеч от морето, е провинция
labrador1 написа:Да, ама Ицо го знае целия свят като футболист...дори в Мурманск (Русия) и като посланник на футбола го знаят и си има школа в Барцелона(която след време ще бълва таланти ...и пари разбира се) и е треньор в ЮАР, кове таланти, насочва ги във футбола и т. н. и цял свят го признава , само левскарите в БГ - не? А кой е Мъри...? едим неудачник, дето е вечно с костюм и все си бърши сополите с ръкава, абе подлога на Боби (баща на бъдещия велик вратар Ники и Дядо на звездата Ж.Миланов) и на Наско-дупето (дето не се знае дали харесват феновете му повече дупето му или Илияна). абе гъзоблизец си е Мъри....По смешен и гърчав треньор от него нема...както и по скромен, на външен вид! Смешник, сополивец и гъзоблизец, още угодник и благородник...що не пусна младите последният мач поне да има за какво да те плюят бе цървул...Взимай си дъртите кранти като Юлианчо, барабар с протежетата синове и зетьове и дайте път на талантите бе...Не ви ли е срам...българи сте били, какви българи сте бе, кой сте победили? Цървули с цървули само вие не се налапахте...
Темата е не какъв футболист е бил Стоичков,а какво направи като треньор на националния.
milen.hristov написа:nikopp1 написа:milen.hristov
Ще ми отговориш ли дали Франк Рийкард е успешен треньор при положение, че в началото на кариерата си изпадна със Спарта Ротердам и не се представи особено успешно като национален селекционер?
Стоичков да постигне нещо катотреньор,пък тогава
Темата е , че МЪРИ нестава , а не че Стоичков е слаб.....
но май първата част ви убягва