Ако има някой виновен, то той е Боби Михайлов

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

----------
Контакти:

Re: Ако има някой виновен, то той е Боби Михайлов

Мнениеот ---------- » 10 сеп 2009 19:28

Л Пенев бил рискувал и пускал млади футболисти ,взеха един мач навън ,а у нас съдийте са зад тях и вече е голям треньор, ще го видими него.

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 10 сеп 2009 19:37

Целия ни проблем е във фаза защита то се вижда и с просто око.Но като гледам вече имаме и проблем във фаза завършващ удар.Вижда се как се пропиляват,атаките с лека ръка.Рангелов незнам колко възможности имаше за гол и да подаде,но не,той трябваше да вкара на всяка цена и това до някъде ни костваше мача.(поне така ги виждам аз нещата) Но главно защитата ни е проблема.Мисля че ако се коригират грешките в защита ще стоим доста по-добре на терена.Един ИВан Иванов,който може би единствен ми направи впечатление когато играеше за Националния беше почти безгрешен,неможе такъв състезател да не е в Националния...

Потребителски аватар
bobo03
Контакти:

Мнениеот bobo03 » 10 сеп 2009 19:56

Като че ли малко измествате фокуса на темата, а той е че е виновен Михайлов. Според мен е точно така, защото след детронирането на Батето всички се надявахме на едно ново, модерно управление. Сега като се огледам нещата уви май са по-зле и оттогава. Визирам конкретно националния отбор, където мениджърските интереси и шуробаджанащината вече са видни и с просто око. Не знам кога е следващия конгрес, но ми се струва че Перуката още дълго време ще е на трона...за съжаление :cry:

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 10 сеп 2009 20:10

danko_sot написа:Хора спрете се малко! Тоя, оня, кой бил виновен, кой не. Бонев и Венци да си гледат работата. На тоя Венци някой трябва да му забрани да говори. Тва ако в някоя бяла държава има такива хора като Бонев и Венци дето да се изказват така, незнам. Примерно в Англия си има специално етична норма. Не може да се плюе така безпричинно.
Според мен Мъри и Наско нямат вина, защото поеха тима в движение в един много труден момент след три равенства. Също така на повечето които разбират от футбол тук е ясно, че е глупаво да се разчита на хора като Коловати, Томашич, Топчо, Мечо и Киш. Но според ситуацията, а именно че поеха тима в движение и нямаха време да търсят тепърва нови хора, това беше най-добрия вариант- де се викнат гореспоменатите. Иначе на мен ми се струва, че Мъри и Наско можеха да рискуват и да викнат Спас Делев за мачовете с ЧГ и Италия. Това момче е родено за големи мачове и щеше да седи по-добре до Бербо, отколкото Рангелов. Иначе ролята на Чавката във вчерашния мач и използването му в дясно е един от най-модерните хитове в тактическо отношение в момента в европейския футбол. Ако гледате Ман Юн там го има същото нещо- на фланга на Евра, който атакува постоянно, а крайния полузащитник пред него навлиза навътре и в средата на терена, като по този начин се постигат две неща. Хем се оставя коридор пред крайния бранител, а от друго полузащитникът пред него включвайки се в средата дава числено преимущество в тази зона. Но схемата е опасна и не е за всеки. Манолев видяхме, че прекалено оголваше зоната си и нямаше кой да го подсигури. Просто срещу него се действаше по подобен начин. Гросо атакува, а Маркизио също подпомагаше средната зона. Както и да е отклоних се твърде много.
Исках да кажа че според мен Боби Михайлов е виновен, защото назначи Пламен Марков в началото на квалификациите. Най-тъпия възможен вариант. После пък по средата на квалификациите промяна. Ако се поравим да видим колко са отборите в тези квалификации които по средата на квалификациите сменят треньорите си, съм сигурен че ще установим, че са много малко. В момента се сещам за Аржентина. С една дума никой не потърси сметка на Михайлов, а трябва точно той да обере негативите. Преди това отново Михайлов даде втори шанс на Стоичков след като Камата вече беше провалил едни квалификации. Аз мисля, че Михайлов за нацционалният е донякъде като Батков за Левски и Борисов за ЦСКА, защото именно той има главна дума кой да е треньора, а това е и най-важното за един национален отбор, защото там финансите не оказват значение. Игграчите не се купуват, те просто се викат

Първо Спас Делев енаказан. Не знам дали си го гледал при младежите игра един мач и си изпроси червен картон към 30-та мин.. Според мен Италия играха много силно в първите минути ,няма защита в света която да може да спаси първия гол-всичко беше направено с чудовишна тячност и скорост.Нека да си го кажем честно виждали ли сме някога подобно нещо от наши футболисти,аз лично не си спомням да съм виждал някога дори и най-големите ни майстори да са играли на такава скорост и с такава точност .
И Михайлов има разбира се своята вина,но вина имат всички от БФС и Мъри ,и Сираков и Пл.Марков и т.н..Според мен изхода е да докарат специалисти от чужбина ,които да работят с юношите,защото там положението е доста по-зле от представителния отбор -там отбори като Грузия и Белорусия ни бият с по 3-4 гола..

Потребителски аватар
LOKO_PD_FAN
Контакти:

Мнениеот LOKO_PD_FAN » 10 сеп 2009 20:12

А защо забравяте "великият" треньор Мъри на който са му толкова мътни тактическите схеми че нямам думи,на всичкото отгоре ми пуска хора които не са играли по една година ( не е един човек само) и искаме победи,ами няма да стане.Затова трябва чужденец за да не му пука коя "звезда" е на пейката като не е във форма ама на някой не му изнася ,така че светли бъднини пред малкия екран. :oops: :oops: :oops:

kalimeno
Контакти:

Мнениеот kalimeno » 10 сеп 2009 20:33

---------- написа:Л Пенев бил рискувал и пускал млади футболисти ,взеха един мач навън ,а у нас съдийте са зад тях и вече е голям треньор, ще го видими него.
Стига с тея съдии бе точно пък лефскарите да ревете за съдии ставате смешни.А Любо Пенев го доказа че рискува за разлика от Мъри.Да ти припомня че Мъри който уж налагал млади футболисти за мачовете с ЦСКА докато беше тренйор на Левски вадеше всички юноши от състава без зетя .Това ако не е страх здраве му кажи.Пенев даде шанс на толкова 'ноши колко вие не сте им давали за 10 години сигурно.

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 10 сеп 2009 20:59

Боби с нищо не показа да е по-добър от Батето.Дори обратното впечатление остава в мен.
110 години любов!

princa
Контакти:

Мнениеот princa » 10 сеп 2009 21:05

Батето може да всякакъв , но докато беше на власт националите играха по-добре , а и не само националите и А група ! Имаше повече хора по стадионите !

Потребителски аватар
Lyubooo
Контакти:

Мнениеот Lyubooo » 10 сеп 2009 22:09

точно така, как искахме да се махне Батето и Сивия Кардинал, че да може БГ футбола да почне да се развива, и как с надежда чакахме Перуката да започне тая промяна, ама не би! Незнам за какви конгреси говорите, но на един от последните Перуката се уреди с доживотен мандат, така че няма изместване от власта! на същия конгрес над 300 аматьорски отбора бяха провъзгласени за професионални и така Перуката си гарантира още по сигурно доживотния мандат!
Да не забравяме че Пл.Марков-Неустойката и Мъри бяха избрани от Перуката за треньори на националите, като публично им гарантира подкрепа каквото и да стане!
Отделно Перуката допусна да се стигне до сагата с дълговете на ЦСКА, което е срамна страница в българския футбол!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

KRETINES
Контакти:

Мнениеот KRETINES » 11 сеп 2009 13:55

Авторът на тая тема е "страхотен" капацитет. Тая тактика, за която ги хвалиш, "модерната", която е като тази на МанЮтд, е на около 20 години. Използва се от 99% от отборите в света. Ама се използва правилно. Има една ключова дума в писането - "краен полузащитник". Само дето нашите такива десни бяха на пейката. Да очакваш Янков да се справи като такъв, и то срещу Италия си е направо смешно. Да си видял Карик да пробива отдясно? Или пък Флетчър? Андерсон отляво? Да не говорим за Гибсън - ако си чувал за него. Там си имат, на фланг по-двама даже, да не ги изброявам, и винаги двама играят, а не търкат пейката.
Много ясно се видя срещу Ч.Гора, че това няма да сработи. Само глупаците повтарят една и съща грешка. Отделно всички очакват от Марто да играе малко повече. Той е ключов играч, в момента не е в форма, но все пак е бил много по-зле. За да се измъкне максимума от неговата скорост, трябва да има зад него някой да го подкрепя, а не да са позиционирани на 60метра един от друг. На все отгоре когато Кишишев през второто полувреме реши, че може и да напада и да подкрепя фланга, махнаха Марто от там. Краен ефект от което беше още по-слаб фланг.
А Сираков се сети да плюе по Манолев, чак след мача. Момчето навъртя 5 безмислени километра по тъча на 5 метра от "треньорите". Как пък не се намери някой да му каже, да се спре малко и да си покрива зоната. Ама няма, лицемери са, това е. Трябва някак да го преглътнем, аз лично не мога. Видях с Ч.Гора, че са го преглътнали само 10-на хиляди. Следващия път ще са само 5 хиляди.
Самата идея да променяш 4 позиции на терена, защото нямаш централен защитник е супер профанска. Отделно, имаш точно 8 добре подготвени физически състезали в цяла България и да се лишиш от 2-ма от тях си е чисто престъпление. Можеше да нареди и Божинов и Благой и Рангелов и Бербатов и Стенли и Марто и Янков и Манолев. И като се замисли човек щяха всички да си играят на позициите с изключение на един, и бербатов като халф, което той си го може. А сега какво. Десен бек- отляво, полузащитник - централен защитник, друг полузащитник - десен халф, и халф дебютант. Самата схема предразполага към пълен хаос. Няма начин някой да не сбърка фатално. И сбъркаха - двама. Поне. То това е проста игра, няма смисъл да се усложнява допълнително. И ако бяхме играли просто, поне щяхмя да ги поизпотим малко.

Върни се в “Национален отбор”