Трябва ли да чакаме нов неуспех, за да махнат Мъри

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
gorg
Контакти:

Re: Трябва ли да чакаме нов неуспех, за да махнат Мъри

Мнениеот gorg » 10 сеп 2009 13:47

Ticha написа:
gorg написа:Добре де и кой да дойде като се махне Михайлов?! Дражев може би?!

Няма значение кой. Важното е да е някой, който иска нещата да се оправят, а не такъв който търси само лични облаги и такива за роднини и познати.
Тука трябва да стане ясно че Станимир Стоилов не е виновен и не трябва да бъде упрекван. Човека дава всичко от себе си. Просто няма подготвен БГ специалист, който може да води отбора. Няма и откъде да има. Нашите треньори няма откъде да се учат. Трябваше да бъде сложен един доказан специалист от чужбина и ако искат да бяха сложили Стоилов за помощник да трупа опит и знания. Въпроса не е в това че нямат пари за чужденец, а в това че няма да могат да му диктуват кого да вика и на чии мениджъри клиентите да са в националния.

Добре де и чужденец да е селекционер - кой друг да викне в национала, кой български футболист е в по - добра форма или по - заслужил да играе от тези които излязоха снощи?! Аз лично не виждам такива!

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Мнениеот Ticha » 10 сеп 2009 13:53

gorg написа:Добре де и чужденец да е селекционер - кой друг да викне в национала, кой български футболист е в по - добра форма или по - заслужил да играе от тези които излязоха снощи?! Аз лично не виждам такива!

Аз лично за себе си съм убеден че имаме много по-добри футболисти от Ирландия, но виж те къде са със специалист като Трапатони. Имаше едни изказвания на футлистите ни след мача снощи, в които казваха:"надиграха ни тактически", "не играем правилен футбол" и т.н.

Потребителски аватар
zlostar
Контакти:

Мнениеот zlostar » 10 сеп 2009 13:54

Мъри ТРЯБВА да остане. Видя се половителната разлика в нац. отбор преди срещу Беларус и сега откакто е начело.
Нормално е всички гледащи през червени очила да не го харесват. Толкова мъка им е донесъл човека с 1/4 финал и 14 мача в Европа, с класиране за ШЛ, с 2 спечелени титли.
Нормално е и да не вика играчи направили един единствен добър мач- Спас Делев, да не използва играчи празнуващи след 6-1 - Стоянов и Янев, играчи не можещи да изнесат топката и бойкотиращи нац. отбор- Котев и Иванов.
Моя съвет към всички пускащи глупави теми и плюещи по Мъри да спрът да гледат нац. отбор. Така ще са от полза за България и за себе си. В противен случай да няма като се класираме на ЕП2012 хора с пререзани вени :idea:

Потребителски аватар
gorg
Контакти:

Мнениеот gorg » 10 сеп 2009 14:07

Ticha написа:
gorg написа:Добре де и чужденец да е селекционер - кой друг да викне в национала, кой български футболист е в по - добра форма или по - заслужил да играе от тези които излязоха снощи?! Аз лично не виждам такива!

Аз лично за себе си съм убеден че имаме много по-добри футболисти от Ирландия, но виж те къде са със специалист като Трапатони. Имаше едни изказвания на футлистите ни след мача снощи, в които казваха:"надиграха ни тактически", "не играем правилен футбол" и т.н.

Хммм - всеки си има мнение - все пак виж колко футболисти имат в Англия и в кои отбори играят и виж нашите футбалери къде се подвизават, за мен имаме за момента точно трима футболисти, които наистина са от световна класа - Бербатов, Стилиян и Мартин Петрови, като Мартин даже в момента не е във форма. Всичко останало е така да се каже - пълнеж! Да, виждал съм и изключителни изпълнения от останалите играчи, но те по - скоро са епизодични. Поне такова е моето мнение.

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Мнениеот mormona » 10 сеп 2009 14:32

Абее фен an черно море ми пуска темаа за Стоилов.Що не я пусне некои Левскар тая тема ? Айде на дребно пак да се злобее.
Дава се много прост пример някъде четох от един човек - България при ПРанди , гази
България при ПИНИ е провал
------------
извода е , че не е до тренера ! При Волейболиститее е ПРанди ма там е ясно сичко , там сеедно говорим за Капело и Англия !
ПРи баскетбола , сеедно да сложат Хидинк и Мауринио начело на Папуа- Нова гвинея ( Една държава е това ! ) Еми те световен шампион няма да станат !
Просто и да сложим Отот Рехагел или Отмархицфел или Хосе Камачо се в гъза !
КАто немогат да спират някои топката ... Пелетооо , Киш .... бе какви играчи са тия бе ? Да това е грешка, зимат се Иван Иванов, Делев, още там 3-4 от ЦСКА щото там се рабпоти правилно, зимат се и някои измежду Сърмов, Гаджев.... тия дето играят качествено в ЛЕвски , Литекс, Славия ... Черно Море.КАкво искате ? С кой да подмладиме/ егати дебилното мнение вначалот
( ИРОНИЯ :) Щял да подмладявааа, познайте с кой...
е с кой ? С Баба Димитричка и Дедо Гьоре ли да подмлади бе ? ЕЕЕ тая злобааа ...... главата ше ви изяде.Няма да го сменят!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ако не се класираме и за 2012 , начи сме се усрали.Ако се класираме - ЕЕ да бе УСПЯХМЕЕЕ , маа то не е виновен за СУпеха Стоилов а Луната и съзвездието ОРИОН !
НЕ говоря като фен на ЛЕвски а се опитвам да гледам обективно ! А и при липсата на пари в БФС, трябва да намерим роднинкса връзка на МАуринио и Капело с БГ , че да дойдат тука.Можеби на някои пра - пра - пра дедо му е правил секс с българка някъде в Лейшоеш или Наполи и сега те имат връзка ..... супер да идват тука за без пари и да оправат футбола ни !
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

bgfen
Контакти:

Мнениеот bgfen » 10 сеп 2009 14:33

С риск да си навлека народния гняв, ще си изкажа "еретичното" си мнение за някои футболисти в националния отбор. Наличието на Мартин Петров и Димитър Бербатов в отбора принуждава в дефанзивен план останалите осем футболисти да тичат за десетима. Бербатов я отнеме една-две топки за мач, я не. А Марто обикновенно приключва дефанзивните си прояви като резне за картон някой от противниците и после тича до тях докато е на терена. В интерес на истината вчера се постара повечко в защита. Но пък от доста време не съм го видял да премине или надбяга някого в директен сблъсък.
Не мога да разбера как човек с възможностите на Бербатов може да бъде толкова малко полезен за отбора си. Поема топката пред наказателното поле и с двама противници на гърба я гардира обратно чак до центъра или докато му я отнемат. Когато пък продължи с пас атаката в повечето случаи следва разходка докато останалите футболисти атакуват. Марто поне има хъс. Ако Митко имаше половината от този хъс и го вложеше в тичане и борбеност, на Олд Трафорд щяха и за него да пеят песни, както за Рууни.
Щото ако ги сравним двамата, Митко го превъзхожда във всичко останало.
Как ли щеше да изглежда отбора ни с двама борбени и в офанзивен и в дефанзивен план футболисти като Валери Божинов и Димитър Рангелов, с Чавдар Янков в средата на терена.
Ама трябва да имаш сърце за да опиташ да оставиш Бербатов и М.Петров неконтузени на скамейката. А у нас няма такова сърце. Щото а не си бил - а са те заклеймили като луд.
Хвалиме си нападението - страхотни футболисти, създаваме положения...Да ама като изключим мача с Черна Гора, голове немаа..
И още нещо, по-миналата събота гледах как Ливърпул не знаеха на кой свят са, когато им "хванаха" Стивън Джерард с персонален пазач през първото полувреме. Дали има човек дето е гледал мача снощи и да не знае колко е важен Пирло за италианците. И тука мисля, че можеше да да се предприема нещо.
Иначе не играхме лошо, особено второто половреме. Ама пак не достига нещо. И хич да не се заблуждаваме, че сме играли срещу световния шампион, щото играта на италианците през това второ полувреме беше направо трагична за тяхната класа.

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 10 сеп 2009 15:06

Сега ще се опитам да обясня защо Мъри трябва да бъде сменен.
Причината естествено не може да бъде в загубата от Италия, защото играем все пак срещу световния шампион и е нещо нормално да се загуби гостуване там. Въпроса е в това, дали успяхме да покажем максимума на възможностите си и потенциала, с който разполагаме. Според мен - НЕ. Видя се, че Мартин Петров изобщо нямаше място като титуляр вчера. Нищо не направи, за разлика от Благой Георгиев... който игра наистина прекрасно и се открои за доста кратко време с великолепната си игра - защо не започна той от самото начало? Защо Валери Божинов не почна титуляр вместо Рангелов? Видя се, че и Божинов игра страшно добре за малкото време на терена. И ако ме питате защо не съм казал, че те трябва да играят преди мача, ще ви кажа - защото не съм треньор. Не провеждам аз заниманията на националите и да мога да ги наблюдавам пряко кой как се представя и в каква форма е в момента и доколко би бил полезен. Така че бъдещият треньор на националния отбор трябва да не се страхува да избира оптималния състав, въпреки че засегнат ще бъде Мартин Петров в случая. И какво като е Мартин Петров, да не би да е недостъпен... просто не е във форма момчето и трябваше някой друг да почне на неговото място. Също така, тренера не трябва да се страхува да избира сам състава си, но трябва да прави това обективно! В момента се викат само играчи от 3 отбора - Левски, ЦСКА и Литекс... ако не си от тези 3 отбора, никога няма да си в националния. Играчи, които се представят добре - Мартин Камбуров, Александър Александров (Сашко), Миро Манолов, Данчо Юруков и т.н. изобщо не биват забелязвани и не им е даван шанс. Да, Мъри мотивира отбора... да, при Мъри футболистите показват добра игра. Но Мъри нито вика правилните играчи в националния, нито пуска правилните играчи като титуляри... и така намалява шансовете за добро представяне. Сега ми кажете, ако Благо, Бербо и Валери бяха почнали като титуляри напред, дали шансовете ни нямаше да са по-големи и наистина да имаме шанс за победа? Може би пак щяхме да загубим, но поне щяхме да имаме по-голям шанс за нещо и щяхме да се представим по-добре в мача. Промените на позициите на доста играчи, както и дебюта на Сърмов в такъв мач също изглеждат малко странни, но все пак няма да ги коментирам. Наистина играхме добре горе-долу, но можехме и доста по-добре... трябва ни човек начело на отбора, който да може да извлече максимума. И който може, ако се наложи, да даде лентата на Стилян Петров, дори и Бербо да се сърди... да оставя на скамейката М. Петров, дори той да се сърди... да вика други футболисти освен Левски, ЦСКА и Литекс, дори и от тези клубове да се сърдят. Това е. :roll:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
ivo23
Контакти:

Мнениеот ivo23 » 10 сеп 2009 15:13

ludiq1913 написа:Щял да обновява състав, познайте с какви играчи-Сърмов, Пламен Николов, Ивелин Попов, Виданов и т.н., въпросът ми е защо трябва да го изтърпим до следващия провал, Пламен Марков го махнаха след 4 мача, в които също не загуби нито един мач, а го махнаха след загуба в контрола, Стоилов постигна някакви победи, но и с Пламен Марков щеше да е същото, провали се като не спечели мача с Ейре в София, предния треньор направи Х с Италия, трябва да го махнат по същия начин както и Марков, а не Михайлов да се прави на ударен, жалко за това поколения и евро 2012 се очертава да пропусне, какво ли трябва да стане, за да разберат, че трябва да се работи с чужденец, а не с некадърни треньори до вчера ритащи топка, треньор не се става от вчера за днес, като махаш Димитър Пенев за това, че не ни е класирал само с 4-5 мача начело на отбора, като махаш Пламен Марков също след 4-5 мача дори без загуба, ако Перуката е мъж трябва да постъпи по същия начин и с Мърльо

Ей мърльо,виж къде бяха загубени квалификациите и тогава пиши глупостите си.Ако имахме онези 4 точки които загубихме с бездушната игра с/у Черна гора и Грузия сега нямаше да стоят така нещата.Ама нали ляловци много,няма как да им затвориш устата на всички.
Аман от анализатори и тъпоглавци
Nil satis nisi optimum

Изображение

Потребителски аватар
ivo23
Контакти:

Мнениеот ivo23 » 10 сеп 2009 15:17

ogrizko написа:Сега ще се опитам да обясня защо Мъри трябва да бъде сменен.
Причината естествено не може да бъде в загубата от Италия, защото играем все пак срещу световния шампион и е нещо нормално да се загуби гостуване там. Въпроса е в това, дали успяхме да покажем максимума на възможностите си и потенциала, с който разполагаме. Според мен - НЕ. Видя се, че Мартин Петров изобщо нямаше място като титуляр вчера. Нищо не направи, за разлика от Благой Георгиев... който игра наистина прекрасно и се открои за доста кратко време с великолепната си игра - защо не започна той от самото начало? Защо Валери Божинов не почна титуляр вместо Рангелов? Видя се, че и Божинов игра страшно добре за малкото време на терена. И ако ме питате защо не съм казал, че те трябва да играят преди мача, ще ви кажа - защото не съм треньор. Не провеждам аз заниманията на националите и да мога да ги наблюдавам пряко кой как се представя и в каква форма е в момента и доколко би бил полезен. Така че бъдещият треньор на националния отбор трябва да не се страхува да избира оптималния състав, въпреки че засегнат ще бъде Мартин Петров в случая. И какво като е Мартин Петров, да не би да е недостъпен... просто не е във форма момчето и трябваше някой друг да почне на неговото място. Също така, тренера не трябва да се страхува да избира сам състава си, но трябва да прави това обективно! В момента се викат само играчи от 3 отбора - Левски, ЦСКА и Литекс... ако не си от тези 3 отбора, никога няма да си в националния. Играчи, които се представят добре - Мартин Камбуров, Александър Александров (Сашко), Миро Манолов, Данчо Юруков и т.н. изобщо не биват забелязвани и не им е даван шанс. Да, Мъри мотивира отбора... да, при Мъри футболистите показват добра игра. Но Мъри нито вика правилните играчи в националния, нито пуска правилните играчи като титуляри... и така намалява шансовете за добро представяне. Сега ми кажете, ако Благо, Бербо и Валери бяха почнали като титуляри напред, дали шансовете ни нямаше да са по-големи и наистина да имаме шанс за победа? Може би пак щяхме да загубим, но поне щяхме да имаме по-голям шанс за нещо и щяхме да се представим по-добре в мача. Промените на позициите на доста играчи, както и дебюта на Сърмов в такъв мач също изглеждат малко странни, но все пак няма да ги коментирам. Наистина играхме добре горе-долу, но можехме и доста по-добре... трябва ни човек начело на отбора, който да може да извлече максимума. И който може, ако се наложи, да даде лентата на Стилян Петров, дори и Бербо да се сърди... да оставя на скамейката М. Петров, дори той да се сърди... да вика други футболисти освен Левски, ЦСКА и Литекс, дори и от тези клубове да се сърдят. Това е. :roll:

Ще се опитам да ти отговоря и на теб.
Мъри заложи на старат схема и на опита за да може да направи невъзможното.Играта е коренно различна от вече споменатите мачове срещу Грузи,Черна гора и контролата със Сърбия.Това беше на пожар.
Нека да го оставим да работи цял цикъл,а не да сменяме треньор през 3-4 мача,защото така наистина до никъде няма да стигнем
Nil satis nisi optimum

Изображение

Върни се в “Национален отбор”