Петичката на Бербатов

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
bor-don
Контакти:

Re: Петичката на Бербатов

Мнениеот bor-don » 10 сеп 2009 10:18

айде стига с тоя Бербатов. Звездният му миг беше да вкара гол на Черна гора. Не, мерси! И без него си можехме.

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 10 сеп 2009 10:27

И какво сме си можели да се мъчим като грешни дяволи и накрая Черна Гора да запишат първа победа в официален мач :) .
Можели биле,снощи в центара на терена една голяма дупка заради бездарниците Янков и Сърмов тия двамата ни в атака ги видях нито в защита италиянците стигаха до наказателното поле се едно минават между две колчета.Пък като смяташ,че Бербо не играе влез ти да те видим с трима италиянци на гърба какво ще направиш.
Смешници сте всичките вие дето не виждате по далече от клубните си пристрастия.Тоя бездарник Сърмов не успя а спре халфовете на Дебрецен ще ми спре тия на Италия бати и смеха.
Честно казано имах някакви надежди преди мача,ама като чух титулярите кой ще са направо му казах на брата тия до края на първото минимум два гола ще ни набутат и се оказах прав за съжаление.

Потребителски аватар
zlostar
Контакти:

Мнениеот zlostar » 10 сеп 2009 10:42

[quote="Lupusss"] Бербатов не е виновен че не стигат топки до него и трябва да се връща до центъра за да обработва топката и да освобождава пространства(вижте колко топки изобщо стигат до бербатов и нападателят пред него ? едва ли са повече от 10 паса ) quote]
A защо не се замислиш върху въпроса защо до него не достигат, а до Рангелов, Божинов и Домо стигат. Ако са ни слаби халфовете логично би било да стигат еднакво малко топки до всички нападатели, но истината е че си имаме "звезда", която я боли к.уро за нац. отбор. През по-гоямата част от мача сам си се изолираше. Не може да очакваш пас без да изпотиш фланелката. И както по-нагоре някой писа, че правел разлика в мачове с/у отбори като Кипър и Ч. гора... ами на ходом само с/у такива отбори може да се вкара гол. Видя се и че без Бербатов играхме 300 пъти по-добре срещу Кипър и в Ирландия.
България има нужда от Бербатов, но онзи Бербатов от мача с Хърватска 2-0 (мисля 2003 беше, квалиф. за ЕП), а не от този Бербатов в последните 2 години. Не може за 6 мача, който изигра тези квалиф. да има 1!!! вкаран гол от дузпа!!! с/у Ч. гора.
С тази си игра и отношение по- добре да си стой в Манчестър!!!

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 10 сеп 2009 10:58

Виж пич положението което Рангелов изпорти първото полувреме паса дойде имено от Бербо.Освен това в първите 45 минути Рангелов и Бербатов бяха изоставени от съотборниците си на произвола на съдбата,халфовете им дадът топката и после седят на едно място и им гледат сеира как се борят с по трима италиянци на гърбовете.
Второто полувреме италиянците се изтеглиха назад,а ние заиграхем с трима нападатели Благо също се включи доста добре и помагаше доста в атака затова и нападателите почнаха да получават по често топката в сравнение с първото полувреме и като я получеха имаха повече свободни пространства все пак тогава вече играехме с 4ма в атака,а не с двама

Потребителски аватар
zlostar
Контакти:

Мнениеот zlostar » 10 сеп 2009 11:09

samobotev написа:Виж пич положението което Рангелов изпорти първото полувреме паса дойде имено от Бербо.Освен това в първите 45 минути Рангелов и Бербатов бяха изоставени от съотборниците си на произвола на съдбата,халфовете им дадът топката и после седят на едно място и им гледат сеира как се борят с по трима италиянци на гърбовете.
Второто полувреме италиянците се изтеглиха назад,а ние заиграхем с трима нападатели Благо също се включи доста добре и помагаше доста в атака затова и нападателите почнаха да получават по често топката в сравнение с първото полувреме и като я получеха имаха повече свободни пространства все пак тогава вече играехме с 4ма в атака,а не с двама

И като заиграхме с 4ма какво??? Божинов влези и направи 3 положения, а Бербатов едно безкадърно воле. Петата не ми се коментира...
Сравни само хъса на Стилян и този на Бербатов и си прави изводи.
Не е важно само къде играеш и каква заплата зимаш, трябва и СЪРЦЕ за ди си в нац. отбор.

vonabrav
Контакти:

Мнениеот vonabrav » 10 сеп 2009 11:14

Играха отвратително ама за пореден път. Последните минути не ги гледах, че от яд си счупих телевизора. :evil:

Lupusss
Контакти:

Мнениеот Lupusss » 10 сеп 2009 11:16

zlostar ти си много далече от футбола даже злобата ти е скрита в ника от такива мръсни усти като тебе никой няма нужда ! Мене ми стигна да видя наще правят контра с 3ма срещу 6 италианеца които преминаха центъра за секунди за да подсигурят . Какви топки стигат до рангелов божинов и домо толкова я ми кажи колко гола имат общо тея ? В сегашните квалификации .Топки не стигат като цяло до нападателите ни за това бербатов се нагърбва да ги осигурява тъй като в нашия национален нямаме фигура като т.н плеймейкър . Стилиян руши и върши мн работа ясно е че и Чавдар е подобен тип футболист да не говорим за защитата където мъри все още не си е избрал какво да прави на опита ли да залага на младите ли чака да му шушне наско

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 10 сеп 2009 11:25

оф стига с това сърце та сърце,пак ти казвам ако си мислиш,че е лесно с трима италианеца на гърба и да виждаш как съотборниците ти седят и те гледат отстрани и нито един от тях не се затичва за да се открие,значи никога не си играл футбол.
Божинов имал бил положениея,имаше верно но не си ги изработваше сам и второто полувреме бяхме с повече хора в атака пространствата пред нападателите съответно бяха повече.
За мене най слабото звено снощи до влизането на Благо беше хлафовата линия,много гршни пасове,никакво пресиране на противниковите халфове като изключим Стилян другите трима играха много слабо и в защита и в нападение.Марто определено не е във форма,а Сърмов и Ч.Янков никога не са биле и никога няма да бъдат за съжаление

Потребителски аватар
zlostar
Контакти:

Мнениеот zlostar » 10 сеп 2009 11:40

лупуссс, не знам разбирам ли от футбол или не, но според мен Бербатов е нападател, а като такъв се очаква да вкарва голове и да решава мачове. Не съм аз виновен, че не ми харесва играч на нац. отбор да напусне терена и да е със суха тениска. Манолев също направи лош мач, но както виждаш лоша дума не съм казал. Млад е и греши, но важното е че има качества и желание за игра и с времето грешките ще намаляват.
Бербатов като капитан и "голямата звезда на БГ футбола" се очаква да поведе отбора, да се движи по-терена да търси свободни пространства и като му се отдаде шанс да вкара гол. В момента той не е нищо от това и е само в тежест на отбора. Вярвай ми когато направи това което Мартин на кв. за ЕП 2008 и това което прави Стилян сега ще съм един от първите дето ще адмирират това.
За момента с тази си нулева нагласа за игра не е за нац. отбор ;)

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 10 сеп 2009 11:55

Спомням си преди години имаше един друг нападател на националния отбор. Почна 4-5 мача,като титуляр,след всеки от тях в който не вкарваше гол,беше критикуван. Защото работата на нападателя е да вкарва голове. Без да се гледа колко топки стигаха до него и т.н. Сега с титулярния ни център нещата са коренно различни. Той е върха,нищо,че не играе на 100%. Другите са виновни. Защо той да се мъчел,когато другите са зле.
Аз лично харесвам Бербо. Много меко и елегантно пипа топката,хубав дрибъл,добра техника,добро спиране,добро пазене. Само дето играе без желание за националния отбор. Държи се като сърдита кокона. Извинявай Мите,но ако си лидер и мислиш да се изявяваш като такъв,спри с глезотиите по терена и в съблекалнята. Хубаво..уважавам,че е чешит. Уважавам го за това,че не се подаде на английските медии и фенове и да се прави на маймуна по терена. Явно е тип "темерут" (без никакви лоши чуства го казвам) . Нищо лошо няма.Обаче такива характери не може да са лидери. Тази отговорност не му понася и не му приляга. Марто може да е лидер,Стилян също. Бербо е най-успешния ни нападател.Нека си остане такъв.Нека не му набутват функции с които той не може да се справи.
110 години любов!

Върни се в “Национален отбор”