Браво Лъвове

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

nikawr
Контакти:

Re: Браво Лъвове

Мнениеот nikawr » 10 сеп 2009 10:38

![/quote] А кой ги вика бе?аз ли ги викам?За какво вика кишишев и стоянов?за какво вика рангелов като с черна гора беше дупка и пак го пуска?За какво вика чавдар, където незнае къде се намира?Да не ги вика той защото му казват кой да вика то е ясно!Обаче с тия футболисти няма да стане силна България!Важно е да си ги проддът пък другото... не ни е*е ![/quote] По-спокойно POPCORN- никога не съм те виждал така ядосан :) Остави ги теленцата да се надъхват-така като си разменят ласки едни други,чак изпадам в умиление...[/quote]
Е кво спокойно той са като е бил тренер на Левски и са ще кажат, че вчера сме надиграли италия по всички показатели и сме нямали само шанса да гибиеме!Аре стига с това Левски -ЦСКА вече!Слаби бяхме и това е, може казвате , че сме играли добре , ама истината е друга!С тия играчи и със Сираков толкова!Това леке докато е той няма викнат един играч на ЦСКА в отбора сигурен съм!Данчо където в България в момента е най-добрият на неговеата позиция що не го викат?Сърмов с какво е заслужил повече от Данчо Тодоров да играе в националният?Продалжавайте да си викате пенсионери и хора от Левски само и доникъде няма да стигнеме!Миналият мач изкараха всички Котев черната овца!Ми то първото поувреме в защита всичките бяха зле.Илиян Стоянов да не би да игра много добре?[/quote]

е не бяхме толкова чак толкова зле второто полувреме, ама като се замисля и Италия се дръпнаха малко назад ... :roll:
Последна промяна от nikawr на 10 сеп 2009 10:41, променено общо 3 пъти.

Sv3tli0o
Контакти:

Мнениеот Sv3tli0o » 10 сеп 2009 10:39

Ей направо нямам думи!!! Все едно сме играли с/у Сан Марино и сме отпаднали заради тях!Нека не се заблуждаваме- имахме ммного малки шансове да бием Италия! Вместо точно сега да подкрепим нац.отбор за следващите квалификации, ние ги плюем като луди! Как може да работи човек, когато знае, че при най-малката грешка ще бъде разпънат на кръст? Не сме Бразилия или Англия, че да правим такива трагедии! Трябва да има промени, спор няма, но нека не се изхвърляме толкова! Искаме силен отбор, който да ни класира на всеки голям форум, но според вас заслужаваме ли такъв отбор с това поведение- да ги плюем, упрекваме и обвиняваме всеки в некадърност ( при най-малката грешка)?

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 10 сеп 2009 10:41

nikawr написа:
А кой ги вика бе?аз ли ги викам?За какво вика кишишев и стоянов?за какво вика рангелов като с черна гора беше дупка и пак го пуска?За какво вика чавдар, където незнае къде се намира?Да не ги вика той защото му казват кой да вика то е ясно!Обаче с тия футболисти няма да стане силна България!Важно е да си ги проддът пък другото... не ни е*е ![/quote] По-спокойно POPCORN- никога не съм те виждал така ядосан :) Остави ги теленцата да се надъхват-така като си разменят ласки едни други,чак изпадам в умиление...[/quote]
Е кво спокойно той са като е бил тренер на Левски и са ще кажат, че вчера сме надиграли италия по всички показатели и сме нямали само шанса да гибиеме!Аре стига с това Левски -ЦСКА вече!Слаби бяхме и това е, може казвате , че сме играли добре , ама истината е друга!С тия играчи и със Сираков толкова!Това леке докато е той няма викнат един играч на ЦСКА в отбора сигурен съм!Данчо където в България в момента е най-добрият на неговеата позиция що не го викат?Сърмов с какво е заслужил повече от Данчо Тодоров да играе в националният?Продалжавайте да си викате пенсионери и хора от Левски само и доникъде няма да стигнеме!Миналият мач изкараха всички Котев черната овца!Ми то първото поувреме в защита всичките бяха зле.Илиян Стоянов да не би да игра много добре?[/quote]

е не бяхме толкова чак толкова зле второто полувреме, ама като се замисля и Италия се дръпнаха малко назад ... :roll:[/quote]
Братле да ако съдиме по играта.Ама Италия поведоха 2 на 0 !Кажи ми за какво да играят повече?Те знаят , че няма да им вкараме 2-3-4 на 0 е същата баница!Това не ти е Германия да играе и да маже съперника до последно!Италянците винаги играят рационален футбол :)
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 10 сеп 2009 10:43

Sv3tli0o написа:Ей направо нямам думи!!! Все едно сме играли с/у Сан Марино и сме отпаднали заради тях!Нека не се заблуждаваме- имахме ммного малки шансове да бием Италия! Вместо точно сега да подкрепим нац.отбор за следващите квалификации, ние ги плюем като луди! Как може да работи човек, когато знае, че при най-малката грешка ще бъде разпънат на кръст? Не сме Бразилия или Англия, че да правим такива трагедии! Трябва да има промени, спор няма, но нека не се изхвърляме толкова! Искаме силен отбор, който да ни класира на всеки голям форум, но според вас заслужаваме ли такъв отбор с това поведение- да ги плюем, упрекваме и обвиняваме всеки в некадърност ( при най-малката грешка)?

не плюя отбора а хората които са главните действащи лица!
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

nikawr
Контакти:

Мнениеот nikawr » 10 сеп 2009 10:44

да и за това имахме повече възможности през второто полувреме, но не успяхме да ги реализираме....
но определено Благо и Божинов раздвижиха играта..

Потребителски аватар
AceVentura
Контакти:

Мнениеот AceVentura » 10 сеп 2009 10:44

Той Божинов ви каза: Толкова слаба Италия не съм виждал. Аз още на полувремето, казах това на един колега. Те 10 мин само се разхождат по терена, правят една атака и пак 10 мин се разхождат и т.н.
А Сърмов, ако не беше играл по-лесно щяха да го продадат :D

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 10 сеп 2009 10:46

AceVentura написа:Той Божинов ви каза: Толкова слаба Италия не съм виждал. Аз още на полувремето, казах това на един колега. Те 10 мин само се разхождат по терена, правят една атака и пак 10 мин се разхождат и т.н.

:lol: :lol: :lol: викаш имаше повече шанс :lol: :lol:
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

nikawr
Контакти:

Мнениеот nikawr » 10 сеп 2009 10:47

POPCORN написа:
AceVentura написа:Той Божинов ви каза: Толкова слаба Италия не съм виждал. Аз още на полувремето, казах това на един колега. Те 10 мин само се разхождат по терена, правят една атака и пак 10 мин се разхождат и т.н.

:lol: :lol: :lol: викаш имаше повече шанс :lol: :lol:

110 % :lol:

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 10 сеп 2009 10:51

Моля ви се ,сега искат и Жоазиньо -българин да го правят :lol: Еми да вземем и македонския Марадона,мароканския Бекенбауер,Шуменския Деко,Пеньо Звездата-за следващите квалификации :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
AceVentura
Контакти:

Мнениеот AceVentura » 10 сеп 2009 10:53

soilwork написа:Моля ви се ,сега искат и Жоазиньо -българин да го правят :lol: Еми да вземем и македонския Марадона,мароканския Бекенбауер,Шуменския Деко,Пеньо Звездата-за следващите квалификации :mrgreen: :mrgreen:

А ти защо си мислиш, че няма да ги вземе?

Върни се в “Национален отбор”