Мнениеот POPCORN » 10 сеп 2009 10:41
nikawr написа:
А кой ги вика бе?аз ли ги викам?За какво вика кишишев и стоянов?за какво вика рангелов като с черна гора беше дупка и пак го пуска?За какво вика чавдар, където незнае къде се намира?Да не ги вика той защото му казват кой да вика то е ясно!Обаче с тия футболисти няма да стане силна България!Важно е да си ги проддът пък другото... не ни е*е ![/quote] По-спокойно POPCORN- никога не съм те виждал така ядосан

Остави ги теленцата да се надъхват-така като си разменят ласки едни други,чак изпадам в умиление...[/quote]
Е кво спокойно той са като е бил тренер на Левски и са ще кажат, че вчера сме надиграли италия по всички показатели и сме нямали само шанса да гибиеме!Аре стига с това Левски -ЦСКА вече!Слаби бяхме и това е, може казвате , че сме играли добре , ама истината е друга!С тия играчи и със Сираков толкова!Това леке докато е той няма викнат един играч на ЦСКА в отбора сигурен съм!Данчо където в България в момента е най-добрият на неговеата позиция що не го викат?Сърмов с какво е заслужил повече от Данчо Тодоров да играе в националният?Продалжавайте да си викате пенсионери и хора от Левски само и доникъде няма да стигнеме!Миналият мач изкараха всички Котев черната овца!Ми то първото поувреме в защита всичките бяха зле.Илиян Стоянов да не би да игра много добре?[/quote]
е не бяхме толкова чак толкова зле второто полувреме, ама като се замисля и Италия се дръпнаха малко назад ...

[/quote]
Братле да ако съдиме по играта.Ама Италия поведоха 2 на 0 !Кажи ми за какво да играят повече?Те знаят , че няма да им вкараме 2-3-4 на 0 е същата баница!Това не ти е Германия да играе и да маже съперника до последно!Италянците винаги играят рационален футбол

Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !