Капитан без лента
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Капитан без лента
просто тия футболисти са ,като ергените в едно село,освен да ходят и да се показват тук и там за друго не стават, а ние чакаме да се класираме за световно първенство.
ами съгласен съм но може би така е по добре някак си смисал да не почнат моля те пак да се карат за лентата тя сама по себе си нищо не означава хубаво е Стилиян дава тласък но тук искам да потчертая че той получава голяма подкрепа от бербо в нападение и там някакси се получава преливането . За да ме разберете по правилно го казам така ако бербо наставлчва напададелите и атакуващите защитници то стенли наставлява защитата а двамата заедно знаят какво да правят напред
мое мнение

- fabregas_949
- Контакти:
Converse написа:Е кво искате бе?Няма да ни е за първи път да не играем на световно..2014 обаче ще се класираем!
Амммммм...... предсказвам, че след 4 години ще кажеш:
"Е кво искате бе?Няма да ни е за първи път да не играем на световно..2018 обаче ще се класираем!"
[center][wrapimg=]http://img708.imageshack.us/img708/6629/55829510150908834689008.jpg[/wrapimg][/center]
Като видим евро-групата декември ще стане ясна и бъдещата съдба на Мъри и Пурата-ще ги бъде ли -няма ли? Перуката сам каза че ще си изпълнят 3 годишния договор-мен лично ме съмнява много -Мърката много се е оплел с Наско-послушко е и това ще му изяде главата,а оня пак ще мине между капките.Втори пореден мач се отправят персонални обвинения срещу футболисти-сега на Сираков му е виновен Манолев? Това момче играе супер в ПСВ-веднага се наложи,вярно снощи не игра супер-но кой ли пък игра? Освен това ми се струва че развалят климата в отбора с това избирателно извикване на футболисти.Ще разберем скоро за какво става въпрос-доста от сегашните титуляри няма да бъдат викани за оставащите мачове и няма начин да не се разприказват като си заминат по "родните" места