Петичката на Бербатов

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
pasaden
Контакти:

Re: Петичката на Бербатов

Мнениеот pasaden » 10 сеп 2009 08:37

Erland написа:А какво друго можеше да направи като му дойде зад него - да се обърне, да спре топката, да финтира защитата и да вкара ли? Само дето това може и да мине срещу някой друг отбор, ама срещу тези защитници никога :).

Mожеше да пропусе топката .....
100 години символ на Пловдив

Потребителски аватар
LUDAKIS
Контакти:

Мнениеот LUDAKIS » 10 сеп 2009 08:50

Абе вие футбол на голям терен незнаете как се играе а за игра пред публика да не говорим но докато преди правихте "изводите и коментарите" си за мача само от цялостана игра сега почнахте от едно положение ... браво разривате се . Сега ако напишеш и едно съчинение-расъждение върху мача в СУ да те вземат за декан !
Изображение

crazybat
Контакти:

Мнениеот crazybat » 10 сеп 2009 08:59

pasaden написа:Mожеше да пропусе топката .....
Бербатов да не би да има очи на гърба :lol:

Потребителски аватар
LUDAKIS
Контакти:

Мнениеот LUDAKIS » 10 сеп 2009 09:05

crazybat написа:
pasaden написа:Mожеше да пропусе топката .....
Бербатов да не би да има очи на гърба :lol:

ти май нз че за някой хора тук бербо е шива ама с 8 крака и той трябва да мине целия отбор от едната гол линия до другата !
Изображение

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 10 сеп 2009 09:12

Пак ли Бербатов ви е виновен. Трябва да се разбере от някой хора, че футбола е колективна игра. Един играч не може да бие цял отбор. Бербатов играел по един начин в Юнайтед по друг в националния. Ми да нормално е. Замислете се в Юнайтед кои са около него. Мисля, че няма две мнения, че Гигс, Руни и Флечър са много над нивото на футболисти като Чавдар Янков, Рангелов и Телкийски. Като сложим и треньор който е доказал, че е един от най -големите в спорта се разбира къде е разликата и защо отделни футболисти се представят по един начин на клубно ниво и по друг на национално. Затова предлагам да спрете да плюете по Най -големия ни футболист в момента.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
Pro-European
Контакти:

Мнениеот Pro-European » 10 сеп 2009 09:22

Stann

Бербатов ще заслужи правото да се нарича на-великият Бг футболист в момента, когато вкара на Италия напр. Черна гора не е достатъчно.
И този път анемичен, вял, отпуснат. Ако е възможен паралел със Стоичков, той в такива мачове изригваше, ако не му подаваха, сам си създаваше положения, фалове, дузпи. Това че не му даваха пасове понякога не беше от значение - той сам правеше ситуации. И затова беше Но 1 докато играеше.
Бербатов винаги се обезличавал във важните мачове - сори..

А най-добрият Бг футболист в момента е Станислав Ангелов - според мен
Авторът на темата: Ще спре ли..

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 10 сеп 2009 09:29

Pro-European написа:Stann

Бербатов ще заслужи правото да се нарича на-великият Бг футболист в момента, когато вкара на Италия напр. Черна гора не е достатъчно.
И този път анемичен, вял, отпуснат. Ако е възможен паралел със Стоичков, той в такива мачове изригваше, ако не му подаваха, сам си създаваше положения, фалове, дузпи. Това че не му даваха пасове понякога не беше от значение - той сам правеше ситуации. И затова беше Но 1 докато играеше.
Бербатов винаги се обезличавал във важните мачове - сори..

А най-добрият Бг футболист в момента е Станислав Ангелов - според мен

Ти май не си, чел внимателно какво съм написал. Замисли се около Стоичков кои бяха. Футболисти като Балъков, Лечков, Костадинов. И не сравнявай Бербатов със Стоичков. Все едно да сравняваш Бербатов с Руни. Двамата са различен тип играчи. И ако погледнеш реално Бербатов върши много черна работа на терена за разлика от Стоичков който хващаше топката и бягаше. Така, че за мен не си прав. Играч като Бербатов сме нямали скоро. А за Ангелов не смятам, че точно той е най -добрия. Един Стилиян Петров мисля, че е с класи над него. Е верно не може да играе навсякъде където го сложат, но все пак.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
plamenfm
Контакти:

Мнениеот plamenfm » 10 сеп 2009 09:33

Ако футболът е колективен спорт, то вината за отпадането от борбата е изцяло на треньора! Винаги съм твърдял, че нямаме необходимите специалисти! Един треньор нямаме, който да е способен да направи нещо запомнящо се! Погледнете, какво правят италианските специалисти по волейбол! 9 треньора италианци от 16, истинска борба между италианци на ЕПВ в Труция. А нашите във футбола кои са, Станимир Стоилов, Христо Стоичков, Пламен Марков, Вили Вуцов... айде стига! Както се казва "Тренера ин ги е слаб"! Но така е в България, думата Мениджмънт се употребява под път и над път, но почти никой не знае значението и!

Потребителски аватар
more
Контакти:

Мнениеот more » 10 сеп 2009 09:36

Ех тоя Бербатов ако беше е отиграл тая ситуация обръщахме мача сигурен съм.Само той не се раздава,а защита беше уникално стабилна.Някой би се засмял на коментара ми за мача така са и смешни коментарите на някой хора.
Последна промяна от more на 10 сеп 2009 09:37, променено общо 1 път.
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?

daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?

Lupusss
Контакти:

Мнениеот Lupusss » 10 сеп 2009 09:36

Обаче ако беше направил гол какво щеше да кажеш ? Видя се вчера къде е грешката и тя е в треньорския пост от няколко години 1 кадърен треньор не е дошъл някой с авторитет и с опит . Нито Мъри ,нито Стойчо, Нито Марков ще ме извиняват последните 2 ма но с успехи в африка и азия няма да се получат нещата .. При Мъри проблема е друг явно има проблясъци но те не са достатъчни.. Колко мача трябва да изиграят националите за да се научи да подреди състава като хората то 2рото полувреме и в 2 та ни мача се видя ..Четох някаде че готвел малка изненада на италианците и като видях тоя чукан Сърмов в състава разбрах каква е изненадата това момче може да има някакви качества но в а група има поне 5 играча които са близки до неговите но в тях има потенциал , държи благой на пейката , излиза със схема с 1 нападател и бербатов отзад за победа в торино ? ? Любимата му схема която видяхме как проработи в мачовете с Бате лошото е че това е поредната му грешка за пример вижте Ирландците нищо не играят но подредени мн добре и печелят мачовете си . За мен правилната схема би трябвало да бъде с дефанзивен отпред пред централната 2ка а не да си прави експерименти и да слага играчи на нетипични постове в този мач цели 2 ма .. Бербатов не е виновен че не стигат топки до него и трябва да се връща до центъра за да обработва топката и да освобождава пространства(вижте колко топки изобщо стигат до бербатов и нападателят пред него ? едва ли са повече от 10 паса ) много е лесно да наплюеш най добрия ни играч защо не го плюхте предния мач ? За мен този мач го изгуби Мъри още със стартовия състав сега единственото което очаквам в броените му мачове с националния е да включи играчи които да се обиграват и като изтеглим жребия за еврото сам да си напусне нека даде път на някой които е доказан и знае за какво и как да се борим ..

Върни се в “Национален отбор”