Pro-European написа:Stann
Бербатов ще заслужи правото да се нарича на-великият Бг футболист в момента, когато вкара на Италия напр. Черна гора не е достатъчно.
И този път анемичен, вял, отпуснат. Ако е възможен паралел със Стоичков, той в такива мачове изригваше, ако не му подаваха, сам си създаваше положения, фалове, дузпи. Това че не му даваха пасове понякога не беше от значение - той сам правеше ситуации. И затова беше Но 1 докато играеше.
Бербатов винаги се обезличавал във важните мачове - сори..
А най-добрият Бг футболист в момента е Станислав Ангелов - според мен
Ти май не си, чел внимателно какво съм написал. Замисли се около Стоичков кои бяха. Футболисти като Балъков, Лечков, Костадинов. И не сравнявай Бербатов със Стоичков. Все едно да сравняваш Бербатов с Руни. Двамата са различен тип играчи. И ако погледнеш реално Бербатов върши много черна работа на терена за разлика от Стоичков който хващаше топката и бягаше. Така, че за мен не си прав. Играч като Бербатов сме нямали скоро. А за Ангелов не смятам, че точно той е най -добрия. Един Стилиян Петров мисля, че е с класи над него. Е верно не може да играе навсякъде където го сложат, но все пак.