Оценки за националите след мача с Италия

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
todorK
Контакти:

Re: Оценки за националите след мача с Италия

Мнениеот todorK » 10 сеп 2009 01:29

А ето и една малко по-различна таблица. Колко процента от възможностите си показаха футболистите, според мен:
Димитър Иванков
Станислав Манолев-20% (дано да е така)
Илиян Стоянов-100%
Станислав Ангелов-100%
Радостин Кишишев-100%
Чавдар Янков- WTF
Георги Сърмов-110% (и пак е супер балък)
Стилиян Петров-100%
Мартин Петров-50%
Димитър Бербатов-6,28%
Димитър Рангелов-70%
резерви
Благой Георгиев-100%
Валери Божинов-100%
Валери Домовчийски-6

spotty
Контакти:

Мнениеот spotty » 10 сеп 2009 01:32

На Сърмов въобще не трябва да му се дава оценка.Аз лично чух коментатора да го споменава към 30тата минута.След като резултата стана 2-0 единственото, което ми беше интересно в мача е да чуя дали пак ще спомент името на Сърмов.Е не стана.... :roll:

julien4y
Контакти:

Мнениеот julien4y » 10 сеп 2009 01:33

абе големи разбира4и станахте всички ... националите играха добре въпреки присъствието на слаби играчи ( сърмов ) и някои които не са във форма ( М. Петров , Чавдар Янков) !! нямаме един "дървар който да ритне топката и да уцели вратата тва се иска . Какво като е Буфон на вратата ... стилиян се опита - не можа и др играчи опитаха и те без успех . А видяхте ли италиянците с 1 двойно и 1 извеждащ пас и 2 гола . ми като са толкова слаби сега що и ние не вземем поне да ги купираме цял мач да се рахождат играчите по терена ( въпреки 4е днес играха добре) и с 2 паса да вкараме 2 гола

Потребителски аватар
bojkyy
Контакти:

Мнениеот bojkyy » 10 сеп 2009 01:46

аз видях 1 полужение с сърмов и забелязах чче успя да спре топката
[wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/109/2985109G.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Мнениеот Corwin » 10 сеп 2009 01:49

bojkyy написа:аз видях 1 полужение с сърмов и забелязах чче успя да спре топката

Много хора станаха дето са го видяли да спре топката, сигурно е вярно...

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 10 сеп 2009 01:59

Наще играха добре, но просто нямаха шанс...ама как да играят срещу отбор който не играе правилен футбол....те централните защитници на Италия нито веднъж не тръгнаха да изнесат топката....това ако не е грешен футбол....и колко пъти я чистиха в тъч....пустиняци....А какви бяха тея двойни подавания, подавания с едно докосване....това е абсолютно грешно...друго си е да си спреш топката да се огледаш 10-20 секунди и тогава да решиш на кой да я подадеш и да видиш че вече са ти я отнели.....Иначе сега сериозно....наще играха добре, според възможностите си....лошото е че толкова си могат....а Италия показаха че неслучайно са световен шампион...играха точно толкова колкото трябваше..вкараха си 2 гола и се върнаха отзад да се защитават...а в това по-добри от тях едва ли има в света... ;)
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
BoB0
Контакти:

Мнениеот BoB0 » 10 сеп 2009 02:21

Кой дефанзивен халф от средно европейско ниво, му се чува името бе глупаци неразбиращи?!?! В почти всеки един мач се казва, еди кой си е черноработника на отбора, може да не му чухте много името, но направи много за отбора. Ето такъв играч е Сърмов. Правеше фалове, когато трябва. Помагаше на Илиян Стоянов и Пелето. Ма естествено вие разбирате от футбол... Може би, колкото негрите от ски. Какво не харесахте и на Чаво?!? Игра много добре за неговите възможности, при положение, че цяла година беше контузен и сега не играе често в Дуисбург. А великия Марто Петров кво направи!?!? Аз ако бях на негово място, щях да окача бутонките. Ако че е на 29 години. Просто вече не става.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 10 сеп 2009 02:40

Ко му беше слабото тоя мач на Сърмов не разбрах....Ама вие си знаете наизуст :twisted:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

sandro_cska
Контакти:

Мнениеот sandro_cska » 10 сеп 2009 02:44

BoB0 написа:Кой дефанзивен халф от средно европейско ниво, му се чува името бе глупаци неразбиращи?!?! В почти всеки един мач се казва, еди кой си е черноработника на отбора, може да не му чухте много името, но направи много за отбора. Ето такъв играч е Сърмов. Правеше фалове, когато трябва. Помагаше на Илиян Стоянов и Пелето. Ма естествено вие разбирате от футбол... Може би, колкото негрите от ски. Какво не харесахте и на Чаво?!? Игра много добре за неговите възможности, при положение, че цяла година беше контузен и сега не играе често в Дуисбург. А великия Марто Петров кво направи!?!? Аз ако бях на негово място, щях да окача бутонките. Ако че е на 29 години. Просто вече не става.

Ами като Чавдар не играе в Дуйсбург к'во прави в национала ще питам...ок,не играе не е във форма , ами да не го викат...Мартин същата работа, може да е един от най-съцатите в отбора, но последните 3-4 мача е пълна скръб! И сега моя любимец...великия ГЕОРГИ СЪРМОВ...тоя беше пълна трагедия...бил дефанзивен халф , рушал бил... к'во рушеше , то Пирло и Де Роси и те са дефанзивни ,но виж как играят хората...Сърмов е най-слабия футболист на Левски , Коста Янев е много класи на тоя мушмул :evil:

Върни се в “Национален отбор”