А ето и една малко по-различна таблица. Колко процента от възможностите си показаха футболистите, според мен:
Димитър Иванков
Станислав Манолев-20% (дано да е така)
Илиян Стоянов-100%
Станислав Ангелов-100%
Радостин Кишишев-100%
Чавдар Янков- WTF
Георги Сърмов-110% (и пак е супер балък)
Стилиян Петров-100%
Мартин Петров-50%
Димитър Бербатов-6,28%
Димитър Рангелов-70%
резерви
Благой Георгиев-100%
Валери Божинов-100%
Валери Домовчийски-6
Оценки за националите след мача с Италия
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Оценки за националите след мача с Италия
На Сърмов въобще не трябва да му се дава оценка.Аз лично чух коментатора да го споменава към 30тата минута.След като резултата стана 2-0 единственото, което ми беше интересно в мача е да чуя дали пак ще спомент името на Сърмов.Е не стана.... 

абе големи разбира4и станахте всички ... националите играха добре въпреки присъствието на слаби играчи ( сърмов ) и някои които не са във форма ( М. Петров , Чавдар Янков) !! нямаме един "дървар който да ритне топката и да уцели вратата тва се иска . Какво като е Буфон на вратата ... стилиян се опита - не можа и др играчи опитаха и те без успех . А видяхте ли италиянците с 1 двойно и 1 извеждащ пас и 2 гола . ми като са толкова слаби сега що и ние не вземем поне да ги купираме цял мач да се рахождат играчите по терена ( въпреки 4е днес играха добре) и с 2 паса да вкараме 2 гола
аз видях 1 полужение с сърмов и забелязах чче успя да спре топката
[wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/109/2985109G.jpg[/wrapimg]
bojkyy написа:аз видях 1 полужение с сърмов и забелязах чче успя да спре топката
Много хора станаха дето са го видяли да спре топката, сигурно е вярно...
Наще играха добре, но просто нямаха шанс...ама как да играят срещу отбор който не играе правилен футбол....те централните защитници на Италия нито веднъж не тръгнаха да изнесат топката....това ако не е грешен футбол....и колко пъти я чистиха в тъч....пустиняци....А какви бяха тея двойни подавания, подавания с едно докосване....това е абсолютно грешно...друго си е да си спреш топката да се огледаш 10-20 секунди и тогава да решиш на кой да я подадеш и да видиш че вече са ти я отнели.....Иначе сега сериозно....наще играха добре, според възможностите си....лошото е че толкова си могат....а Италия показаха че неслучайно са световен шампион...играха точно толкова колкото трябваше..вкараха си 2 гола и се върнаха отзад да се защитават...а в това по-добри от тях едва ли има в света... 

Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.
Мърьо - 3,5
Кой дефанзивен халф от средно европейско ниво, му се чува името бе глупаци неразбиращи?!?! В почти всеки един мач се казва, еди кой си е черноработника на отбора, може да не му чухте много името, но направи много за отбора. Ето такъв играч е Сърмов. Правеше фалове, когато трябва. Помагаше на Илиян Стоянов и Пелето. Ма естествено вие разбирате от футбол... Може би, колкото негрите от ски. Какво не харесахте и на Чаво?!? Игра много добре за неговите възможности, при положение, че цяла година беше контузен и сега не играе често в Дуисбург. А великия Марто Петров кво направи!?!? Аз ако бях на негово място, щях да окача бутонките. Ако че е на 29 години. Просто вече не става.
Ко му беше слабото тоя мач на Сърмов не разбрах....Ама вие си знаете наизуст 

БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
-
- Контакти:
BoB0 написа:Кой дефанзивен халф от средно европейско ниво, му се чува името бе глупаци неразбиращи?!?! В почти всеки един мач се казва, еди кой си е черноработника на отбора, може да не му чухте много името, но направи много за отбора. Ето такъв играч е Сърмов. Правеше фалове, когато трябва. Помагаше на Илиян Стоянов и Пелето. Ма естествено вие разбирате от футбол... Може би, колкото негрите от ски. Какво не харесахте и на Чаво?!? Игра много добре за неговите възможности, при положение, че цяла година беше контузен и сега не играе често в Дуисбург. А великия Марто Петров кво направи!?!? Аз ако бях на негово място, щях да окача бутонките. Ако че е на 29 години. Просто вече не става.
Ами като Чавдар не играе в Дуйсбург к'во прави в национала ще питам...ок,не играе не е във форма , ами да не го викат...Мартин същата работа, може да е един от най-съцатите в отбора, но последните 3-4 мача е пълна скръб! И сега моя любимец...великия ГЕОРГИ СЪРМОВ...тоя беше пълна трагедия...бил дефанзивен халф , рушал бил... к'во рушеше , то Пирло и Де Роси и те са дефанзивни ,но виж как играят хората...Сърмов е най-слабия футболист на Левски , Коста Янев е много класи на тоя мушмул